Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jabadabadu píše:
Ty jo, hustý. To se divím, že tohle nějakej chlap snesl a tu kočku nezabil.
Zabít kočku je snadné a slabošské. Pořádný chlap by řešil, jak kočku naučit, aby neškodila. A taky by se s ní naučil žít.
@Kobea píše:
Zabít kočku je snadné a slabošské. Pořádný chlap by řešil, jak kočku naučit, aby neškodila. A taky by se s ní naučil žít.
Jasně pravej chlap se bude učit, jak žít s kočkou, co mu chčije na věci.
Vidím, že některý ženský ohledně zvířat už naprosto ztratily soudnost.
Příspěvek upraven 22.10.16 v 16:46
@catherine100 píše:
@Yasminn natahal mu myši do bot, roztahával mu el. v dílně, rozházel mu hřebíčky (prostě vlítl do polic a udělal tam bugr), ráno když se otočil upíjel mu kafe, pokdu neco zasadil na zahradě do hodiny to rozdrbal
a když jsem třeba odjela a byli spolu sami, prochcal mu pracovní oblečení, kradl mu večeřea bylo toho mocani kastrace nepomohla
@Saatine píše:
Znám pár, kde to ten chlap řešil s partnerkou. Protože to zvíře mělo někde problém a proto toho vetřelce vyhánělo a světe div se, vyřešili to. A mě to přišlo krásné, že se k tomu nestavěl tak, že mu kočka čůrá do bot a ona ji má vyhodit, ale oba zkoušeli a hledali řešení.
To je opravdu krásné. A teď mají milující kočičku. ![]()
@Jabadabadu ale ano, pravy chlap se to bude zkusit naucit a vyresit to treba tim, ze nez si kocka zvykne, nebude nikde nechavat valet sve hadry. Je to sice problem, ale nejde o zivot a s „chlapem“, co neumi celit ruznym nepohodlnym situacim, to asi do zivota moc ruzove nebude. Mam taky kocku a i kdyz ji nepovazuju za sve dite, mam ji rada. A kdyby partner trval na tom, at se ji zbavim, pak bych nechapala, koho jsem si nasla, ze klidne dovoli, abych byla smutna a vycitala si, ze jsem si poridila zvire, ktere je vydano na milost a nemilost tomu, jestli se mi zrovna hodi, nebo ne.
Btw. partner ma velkeho psa, ktery je navic zvykly zit v byte, nevydrzi v zime venku. A i kdyz to bude prekerni problem, nikdy by me ani nenapadlo ho pozadat, aby se ho zbavil. A to jsem clovek, kteremu psi smrdi. Jen bych si nemohla vazit sama sebe, kdybych kvuli sve pohodlnosti nerespektovala, ze psa mel driv, nez me a ze ho ma rad.
@Saatine píše:
Znám pár, kde to ten chlap řešil s partnerkou. Protože to zvíře mělo někde problém a proto toho vetřelce vyhánělo a světe div se, vyřešili to. A mě to přišlo krásné, že se k tomu nestavěl tak, že mu kočka čůrá do bot a ona ji má vyhodit, ale oba zkoušeli a hledali řešení.
Presne tak ![]()
@Jabadabadu tak tobě by se to nestalo, že by ti kočka nachcala do bot. Ty by jsi přece se zvířetem ve společné domácnosti nebyl ne?
![]()
@Yasminn píše:
@Jabadabadu tak tobě by se to nestalo, že by ti kočka nachcala do bot. Ty by jsi přece se zvířetem ve společné domácnosti nebyl ne?![]()
No to nebyl, já se jen podivuji nad přístupem některých dam k soužití se zvířaty a nad jejich představou o chlapovi.
@andilek89 píše:
Věnuji se oboum stejně kocour v noci spi v obýváku má tam svůj Pelíšek udělaný z mojí mikiny, do ložnice nesmí v tom sem ustoupila a vysavač mám přímo na srst jinak už má 9 letou dceru a odborníka schanim pořád ale neúspěšně
A odborníka na co?
@andilek89
Víš co? Že mňouká?? Za jednak: Je to kocour, bude mňoukat. Kdyby uměl zpívat, tak holt bude zpívat.
Za druhak: Když někoho miluju (no minimálně zpočátku vztahu se snad navzájem milujete, ne? Nebo jak je to?) miluju i to, co k němu patří. Aspoň já to tak mám. Člověka miluju se vším. Takže si nedokážu představit, že bych někoho milovala, kdo by měl nějaké zvíře - a to zvíře ráda neměla.
Přeber si to jak chceš, ale já bych obecně nebyla s člověkem, který nemá rád moje zvířata a zvířata vůbec. Pro mě je to strašně důležitá vlastnost.
@andilek89 on nevěděl že máš kočku? Pokud jo tak proč se tam stěhoval když kočky nemá rád?
Proč je kocour lepší, než chlap:
MÁ VOUSY A PŘITOM NEVYPADÁ JAKO PUBERTÁLNÍ IDIOT ZE ZÁKLADKY. NA ROZDÍL OD CHLAPA MU TO BUDE ZA VŠECH OKOLNOSTÍ SLUŠET. NEČUMÍ PO JINÝCH KOČKÁCH, A KDYŽ, TAK JE CHCE ZABÍT.
UMÍ TO S JAZYKEM. BEZ VÝJIMKY. MILUJE DÍVAT SE NA VÁS, KDYŽ JÍTE.
Ne, vážně, můj poslední milý se se mnou mimojiné rozloučil se slovy: „.. a nesnáším tu zasra*** kočku.“ Podotýkám, že moje kočka ho nijak systematicky nešikanovala ani neprováděla naschvály, alergický nebyl, „prostě“ mu vadila a neměl objektivní důvod.
Ne aby tě napadlo se zbavovat kocoura.
Bože, jak já ho chápu, taky bych doma kočku nesnesla
Ale už nechápu, proč se k tobě stěhoval, když věděl, že ji máš… Teď je to těžké. Ty se jí nevzdáš, on ji asi mít rád nezačne. No tak buď bude tiše trpět nebo půjde, asi si musí vybrat sám
@Kobea píše:
Nejde o zvíře. Jde o princip.
Ona měla kocoura, on se k ní nastěhoval s tím, že kocour je tam doma. Najednou kocour začal vadit a to zřejmě nijak zvlášť neškodí (nečůrá do bot, neuklízí do bot myši a nekouše kabely o televize). Oba se na něčem dohodli a on teď dělá potíže a zkouší tu dohodu porušit. Kdyby to nebyl kocour, bude to něco jiného.
Např. ona bude mít v bytě normální topení a plovoucí podlahu a on bude chtít, aby měla podlahové topení a dlažbu. Opravdu musí ona ve svém bytě překopat podlahu? Jen proto, že jemu to ze začátku nevadilo a najednou mu to vadí?
Nikdo z nás tu neřekl, že kočka je víc jak člověk. Ani si to nikdo nemyslí. Ale byly nějaké výchozí podmínky a byla nějaká dohoda. A on jí porušuje. A to je začátek konce. Já v tom vidím začátek omezování. Teď je to kocour, pak to bude něco jiného. Pokud pán není spokojen, ať si hledá své štěstí jinde.
Moje rec ![]()
Nejde o zvíře. Jde o princip.
Ona měla kocoura, on se k ní nastěhoval s tím, že kocour je tam doma. Najednou kocour začal vadit a to zřejmě nijak zvlášť neškodí (nečůrá do bot, neuklízí do bot myši a nekouše kabely o televize). Oba se na něčem dohodli a on teď dělá potíže a zkouší tu dohodu porušit. Kdyby to nebyl kocour, bude to něco jiného.
Např. ona bude mít v bytě normální topení a plovoucí podlahu a on bude chtít, aby měla podlahové topení a dlažbu. Opravdu musí ona ve svém bytě překopat podlahu? Jen proto, že jemu to ze začátku nevadilo a najednou mu to vadí?
Nikdo z nás tu neřekl, že kočka je víc jak člověk. Ani si to nikdo nemyslí. Ale byly nějaké výchozí podmínky a byla nějaká dohoda. A on jí porušuje. A to je začátek konce. Já v tom vidím začátek omezování. Teď je to kocour, pak to bude něco jiného. Pokud pán není spokojen, ať si hledá své štěstí jinde.