Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saatine píše:
Ale to je prostě rozdíl přirozené přijít o zvíře a další si nepořídit, protože se to nelíbí partnerovi a zbavit se zvířete, které jsem měla před chlapem, protože jemu vadí mňaukání.
přesně tak!
@Šarlota4 taky plánujeme pejska rasu Cane Corso ale do baráku a ne do bytu ale já si teď nemůzu finančně dovolit barák a přítel by to neutahl
@andilek89 píše:
@catherine100 přesně tak pravidla jsme si určili už na začátku ale přítel to pomalu přestává dodržovat
Zkouší Tě omezovat.
Chápu, že mu kocour leze na nervy. Ale to začalo až teď, nebo už dřív? Proč to najednou začalo vadit? Co se změnilo?
@andilek89 píše:
@Šarlota4 k mamce ho dát nemůžu a kamarádů moc nemám a představa že ho mám dát do útulku nebo k cizím lidem a nevěděla co s ním je si neumím představit
nikam kocoura nedávej prosímtě
Tenhle chlap rozhodně nestojí za to, aby jsi se zbavila zvířete, které máš několik let a které je na tebe fixované.
Vlastně žádný chlap za to nestojí
Jako kdyby měl chlap silnou alergii a nedalo by se dělat nic jiného, no budiž, ale dávat kočku pryč jen proto, že chlapovi vadí občasný mňoukání?
![]()
Já bych se zbavila chlapa teda
![]()
@Jabadabadu A proto musis mít parťáka, ktery to vnímá stejne, ne opacne;)
@andilek89 píše:
@Šarlota4 taky plánujeme pejska rasu Cane Corso ale do baráku a ne do bytu ale já si teď nemůzu finančně dovolit barák a přítel by to neutahl
Toho mají sousedi mých rodičů.
@Jabadabadu píše:
Tak já za sebe musím napsat, že bych nesnesl sdílení domácnosti se zvířetem. Já to vidím tak, že zvíře patří buď do přírody, nebo do kurníku, králikárny, chléva, nebo dvůr. Ze vztahu, kde by žena chtěla mít doma zvíře, bych vycouval.
hele zase nemůžeš srovnávat slepici či krávu s kočkou nebo psem
To je trochu rozdíl ne? ![]()
Příspěvek upraven 22.10.16 v 15:30
@Jabadabadu píše:
Tak já za sebe musím napsat, že bych nesnesl sdílení domácnosti se zvířetem. Já to vidím tak, že zvíře patří buď do přírody, nebo do kurníku, králikárny, chléva, nebo dvůr. Ze vztahu, kde by žena chtěla mít doma zvíře, bych vycouval.
To je samozřejmé. Víš, že ona má doma zvíře, tak nejdeš do vztahu. Ale normální mi nepřijde se k ženě nastěhovat, souhlasit se zvířetem a pak zkoušet, jestli by nešlo se toho zvířete zbavit
.
@Yasminn já ho pryč dávat nebudu to už jsem rozhodnutá 7 let, jednou jsem si ho pořídila a taky si ho nechám ![]()
@Kobea píše:
To je samozřejmé. Víš, že ona má doma zvíře, tak nejdeš do vztahu. Ale normální mi nepřijde se k ženě nastěhovat, souhlasit se zvířetem a pak zkoušet, jestli by nešlo se toho zvířete zbavit.
tak tak..
@Kobea proč myslíš? Jak jsem psala, já mám skvělého chlapa a ten prostě kočky nesnáší viz můj předchozí příspěvek
ale nic jiného mi „nezakazuje“, takže prostě bych měla postavit kočku před něj, protože zvíře je víc???
Vztahy jsou o kompromisech, ne o tom já chci…
@andilek89 tak to je pak blbé, tak to asi nebude problém jen v kočce ![]()
@Yasminn hele já ho neznám a většina chlapů, se prostě nebude rozněžnovat nad pro ně chlupatou potvorou jak my
,a kdo ví, jak moc to zakladatelka s kočkou přehání…a nebo jestli je kočka jen zástupný problém
mě tu prostě jen dostalo to, že kdo nemá rád kočky je špatný a prostě se to s těmi zvířaty přehání, spousta lidí si s nimi vynahrazuje mezilidské vztahy ![]()
@Saatine píše:
Ano, hned na začátku jasná pravidla, vadilo by Ti to, to je přece v pořádku
Ale neudělal bys to, že by jsi se nastěhoval, žil a zvíře vyštípal ne?Jen jsem si teda představila své minipsy na dvoře a docela se zasmála
Sdělil bych jí jak to mám a pokud by se zvířete nevzdala, šel bych dál. Nikoho bych do ničeho nenutil a nedělal žádný nátlak.
@Kobea už to trvá delší dobu ale mě už přestává bavit poslouchat to jeho remcani a nadávky na kocoura
@catherine100 já vím, jak to myslíš
Žádný extrém není dobrý.
Každopádně tady byl v domácnosti dřív kocour a chlap ho zkouší vyštípat.
Pokud by mu třeba kocour chodil ch. cát do bot, drápal by ho atd…Chápu, že by to byl problém. Ale dle toho co píše zakl. tak chlapovi prostě vadí kočka z principu. ![]()
@Jabadabadu píše:
Sdělil bych jí jak to mám a pokud by se zvířete nevzdala, šel bych dál. Nikoho bych do ničeho nenutil a nedělal žádný nátlak.
to je v pořádku
Tak by to mělo být no.