Kocour a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
22.10.16 15:39

@Saatine ne to neni to same, mas pokrivene videni sveta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.16 15:40

INZERÁT!!!
Pořídila jsem si kocoura. Můj přítel se s ním nesnese. Budu ho muset dát pryč.
Je mu 32 let, delší tmavé vlasy, silnější postavy a jmenuje se Martin.
Chcete ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142

@Zuuuzaaa122 pokud stavis pred cloveka zvire, nediv se, chyba bude zrejme u tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15212

@andilek89 Vůbec bych neuvažovala nad tím kdo je ti přednější, jestli přítel nebo koucour… Zvíře není věc které se člověk zbavuje, protože mu najednou nevyhovuje. Prostě kocour patří k tobě do tvé domácnosti, přítel by to měl brát jako neměnný fakt. Já bych s ním o tom vůbec nediskutovala a pokud tě opravdu miluje, nebude po tobě žádat nic co by ti způsobilo trápení. Já bych třeba nesnesla v bytě hady a pavouky, ani bych s člověkem který je chová nevytvořila vztah, protože bych nechtěla měnit jeho ani sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.10.16 15:44

@catherine100 tady přece nikdo nepsal, že kdo nemá rád kočky je špatný :nevim: :think: Tady jde o princip. Kočka prostě byla v domácnosti dřív než chlap a zbavovat se jí jen proto, že chlap kočky nemusí… :nevim: :nevim: A nejde jen o to, že je to kočka, mohl by to být pes, papoušek, křeček… :mrgreen: :lol: :P

Můj chlap taky extra kočky nemusí. Bydleli jsme spolu nějakou dobu a já kočku moc chtěla a on mi teda vyhověl. Dnes po 5 letech je na něj zvyklej a má ho rád. I když asi né tak jak já :P :mrgreen: I když další už si prý pořídit nesmím :P :mrgreen: :lol:
Ale každý to má jinak no. Pokud by chlap byl striktně proti abych si pořídila kočku, už by to bylo horší.
Každopádně být v situaci jako zakl. tak prostě kočku už nedám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.10.16 15:45
@andilek89 píše:
@Kobea už to trvá delší dobu ale mě už přestává bavit poslouchat to jeho remcani a nadávky na kocoura

a jak moc remcá nebo nadává? má k tomu důvod? nedělá mu kocour naschvály???
hele můj kocour prostě vycítil, že ho manžel nemusí a to ho znal od koťátka a dělal mu takové sviňárny, co by mi nikdy neudělal a manžel taky nadával a já se teda dost nasmála, když na sebe s kocourem hartusili

to samé nadává na moje dva psy (ano když něco provedou jsou tojen MOJI psi), ale přesto je má svým způsobem rád a chodí je venčit a hraje si s nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.10.16 15:46
@Petrlek píše:
INZERÁT!!!
Pořídila jsem si kocoura. Můj přítel se s ním nesnese. Budu ho muset dát pryč.
Je mu 32 let, delší tmavé vlasy, silnější postavy a jmenuje se Martin.
Chcete ho?
:palec: :palec: Takto bych to vyřešila já :P :mrgreen: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.10.16 15:47

@catherine100 a co mu třeba kocour vyváděl? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.10.16 15:48

@Yasminn ale právěže psal, přečti si přispěvky na první stránce…

asi máme stejného chlapa, taky mi kdysi jedno kotě přinesl, když moje umřela, ale co umřel už tenhle, řekl že prostě jen přes jeho mrtvolu ( a když vynechám svoji citovou zainteresovanost ke kočkám, má k tomu velmi pádné argumenty :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.10.16 15:52

@Yasminn natahal mu myši do bot, roztahával mu el. v dílně, rozházel mu hřebíčky (prostě vlítl do polic a udělal tam bugr), ráno když se otočil upíjel mu kafe, pokdu neco zasadil na zahradě do hodiny to rozdrbal
a když jsem třeba odjela a byli spolu sami, prochcal mu pracovní oblečení, kradl mu večeře

a bylo toho moc :mrgreen: ani kastrace nepomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
22.10.16 15:55

Asi se ho budes muset zbavit… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.10.16 15:57
@Moucharda píše:
@Zuuuzaaa122 pokud stavis pred cloveka zvire, nediv se, chyba bude zrejme u tebe…

Nikoho nestavim před cloveka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.10.16 15:58
@Saatine píše:
Je to Tvůj názor.
V tom případě mi mé pokřivené vnímání světa vyhovuje :) Co k sobě připoutám o to se musím postarat. Zvířata nemají stejná práva jako děti, ale v tom, že se o ně postarám, vždycky :)

Presne tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
22.10.16 16:09
@catherine100 píše:
@Yasminn natahal mu myši do bot, roztahával mu el. v dílně, rozházel mu hřebíčky (prostě vlítl do polic a udělal tam bugr), ráno když se otočil upíjel mu kafe, pokdu neco zasadil na zahradě do hodiny to rozdrbal
a když jsem třeba odjela a byli spolu sami, prochcal mu pracovní oblečení, kradl mu večeřea bylo toho moc :mrgreen: ani kastrace nepomohla

Ty jo, hustý. To se divím, že tohle nějakej chlap snesl a tu kočku nezabil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.10.16 16:13
@andilek89 píše:
Přítel alergii nemá on ma radci psy a bydlíme u mě v bytě a bohužel kocoura ven pouštět nemůžu bydlím v 6 patre :-( a kocoura už mám 7 let přítele jen rok davam foto kocoura :-)

Vyměnila bych přítele, kocour je krásný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí