Kocour a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
22.10.16 15:09

S dcerou se moc bohužel nestýká ale já s ní vycházím skvěle :-) a kocoura označuji jako svoje chlupaty miminko protoze ho tak beru já vím že nemůžu dítě a zvíře srovnávat je to velký rozdíl ale já děti nemám a nevím jestli budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.10.16 15:09

@Ela515 to je mi moc líto :,( :,( :,( :,( Krásná čičí to byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.10.16 15:11
@Nimie píše:
To si vážně k srdci přivážeš každého na potkání a kompletně kvůli němu překopeš celý svůj život? 8o já nevím, co to s těma ženskýma dneska je. A jestli by měla dítě, tak ho taky má šoupnout do děcáku? A kdyby se musela starat o nemocnou maminku, tak jí má strčit do domova důchodců jen aby panáček měl klid? Bože :zed:

souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.10.16 15:11

@Nimie no tu jednu už nemám, umřela, ale další si prostě nepořídím, neupřednostním kočku před chlapem…místo toho mám slíbeného na barák dalšího psa :mrgreen: prostě kompromis

Pokud je pro někoho priorita kočka než třeba super chlap, který by byl super otec pro jejich děti (jen nemá rád kočky, třeba jako já koně)…kam pak ten svět spěje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
22.10.16 15:12

@andilek89 ten kocourek je boží… Přítele bych poslala do háje, kdyby toho kocoura netoleroval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.10.16 15:13
@catherine100 píše:
@Nimie no tu jednu už nemám, umřela, ale další si prostě nepořídím, neupřednostním kočku před chlapem…místo toho mám slíbeného na barák dalšího psa :mrgreen: prostě kompromisPokud je pro někoho priorita kočka než třeba super chlap, který by byl super otec pro jejich děti (jen nemá rád kočky, třeba jako já koně)…kam pak ten svět spěje :nevim:
:potlesk: lip bych to nerekla. Pro me by byl kompromis dat/pujcit kocku mamce, kamaradce, sestre ˇ. S kockou se vidat a platit ji krmivo a veterinare.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.10.16 15:16

@Šarlota4 k mamce ho dát nemůžu a kamarádů moc nemám a představa že ho mám dát do útulku nebo k cizím lidem a nevěděla co s ním je si neumím představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.10.16 15:19
@Šarlota4 píše: :potlesk: lip bych to nerekla. Pro me by byl kompromis dat/pujcit kocku mamce, kamaradce, sestre ˇ. S kockou se vidat a platit ji krmivo a veterinare.

Vite, kdyz deti nemate nebo nemuzete mit, tak tu kocicku mate opravdu misto miminka, jako ja <3 jestlize byl prvni doma kocour, nemuze ho jen tak hodit na krk nekomu jinemu… Asi by ji svedomi nedalo a ja to treba chapu, ja si kocicku poridila s minulým pritelem, ale po rozchodu si ji vzala k sobe a pořád bude se mnou, pokud se chlap nesmíří s tim, ze ke mne patri a s ni jsem úplná, nebere me takovou jaka jsem a tim padem nema u me misto. S tim pritelem se porad vídám a ikdyz nemel kocky rad, za tech 5 let jsem ho tak ukecala, ze ikdyz spolu uz nejsme, pořizuje si taky maina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.10.16 15:20

@Saatine proto jsem psala výše, že prostě domluvit, nastavit nějaká pravidla a ne si říkat, kočička tu byla dřív on ať si jde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.10.16 15:21

@Zuuuzaaa122 přesně svědomí by mě nedalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.10.16 15:23
@andilek89 píše:
@Šarlota4 k mamce ho dát nemůžu a kamarádů moc nemám a představa že ho mám dát do útulku nebo k cizím lidem a nevěděla co s ním je si neumím představit

Tak musis zvazit ty jak na tom jste vy dva. Ja jsem byla na druhe strane. Muj partner prisel do vztahu se psem a ja se psu strasne bala. Takze jsem z toho byla na mrtvici. Rekla jsem ok, ale nekrmim, nevencim proste nic. Ted po letech mam pejska samozrejme rada, ale dalsiho sem zakazala z vicero duvodu. Samozrejme psa krmim vencim i pohladim je zlatej. Ja jsem se proste chlapa nechtela vzdat kvuli tomu, ze ma psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
@catherine100 píše:
@Nimie no tu jednu už nemám, umřela, ale další si prostě nepořídím, neupřednostním kočku před chlapem…místo toho mám slíbeného na barák dalšího psa :mrgreen: prostě kompromisPokud je pro někoho priorita kočka než třeba super chlap, který by byl super otec pro jejich děti (jen nemá rád kočky, třeba jako já koně)…kam pak ten svět spěje :nevim:

Super chlap by respektoval, že v domácnosti už je kočka. Pokud kočky nesnáším, tak si najdu ženu, která je taky nesnáší. Dneska jí zakáže kočku, až se kočky zbaví, zakáže jí chodit do fitka a nakonec jí zakáže práci, protože…
Je to omezování.

• Citovat
  • Upravit
269

@catherine100 přesně tak pravidla jsme si určili už na začátku ale přítel to pomalu přestává dodržovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
22.10.16 15:25

Tak já za sebe musím napsat, že bych nesnesl sdílení domácnosti se zvířetem. Já to vidím tak, že zvíře patří buď do přírody, nebo do kurníku, králikárny, chléva, nebo dvůr. Ze vztahu, kde by žena chtěla mít doma zvíře, bych vycouval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.10.16 15:25

@catherine100 jenže tenhle zrovna na super chlapa nevypadá :nevim: :nevim:

Spíš na sobce, který žárlí na kočku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...