Kocour a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
22.10.16 17:39
@Whiskin píše:
Proč je kocour lepší, než chlap:

MÁ VOUSY A PŘITOM NEVYPADÁ JAKO PUBERTÁLNÍ IDIOT ZE ZÁKLADKY. NA ROZDÍL OD CHLAPA MU TO BUDE ZA VŠECH OKOLNOSTÍ SLUŠET. NEČUMÍ PO JINÝCH KOČKÁCH, A KDYŽ, TAK JE CHCE ZABÍT.
UMÍ TO S JAZYKEM. BEZ VÝJIMKY. MILUJE DÍVAT SE NA VÁS, KDYŽ JÍTE.

Ne, vážně, můj poslední milý se se mnou mimojiné rozloučil se slovy: „.. a nesnáším tu zasra*** kočku.“ Podotýkám, že moje kočka ho nijak systematicky nešikanovala ani neprováděla naschvály, alergický nebyl, „prostě“ mu vadila a neměl objektivní důvod.

Ne aby tě napadlo se zbavovat kocoura.

To je bozi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.10.16 18:00

Naschvali : Schazuje mu hrníček a zapalovač z parapetu když se kraji maso tak loudi, že leží na stole a když se pohnu zacne mnoukat atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.10.16 18:03

@Proto02 kvůli chování kocoura od té doby co je chudák v bytě tak v noci mňouká a škrábe na dveře a sousedi si pak stěžují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
22.10.16 18:03
@andilek89 píše:
Naschvali : Schazuje mu hrníček a zapalovač z parapetu když se kraji maso tak loudi, že leží na stole a když se pohnu zacne mnoukat atd

To nejsou naschvály, ale normální kočičí chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
22.10.16 18:08

Já nechápu, jak může někdo i jen uvažovat o tom, že by se vzdal svého zvířete. Jedno jestli se jedná o kočku nebo psa. Pro ty zvířata je jejich člověk středobodem vesmíru a bezmezně jej milují. Člověk, který se „vzdá“ svýho zvířete kvůli tomu, že zrovna novému příteli/přítelkyni „to nějak vadí.“, je pro mě fakt lidský odpad. Jak asi tomu zvířeti musí být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.10.16 18:11

@Whiskin nemám v plánu dát kocoura pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
22.10.16 18:58

Kdo nemá rád kočky, nemá rád lidi. Kočka je nejlepší přítel člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.10.16 19:00
@Whiskin píše:
Já nechápu, jak může někdo i jen uvažovat o tom, že by se vzdal svého zvířete. Jedno jestli se jedná o kočku nebo psa. Pro ty zvířata je jejich člověk středobodem vesmíru a bezmezně jej milují. Člověk, který se „vzdá“ svýho zvířete kvůli tomu, že zrovna novému příteli/přítelkyni „to nějak vadí.“, je pro mě fakt lidský odpad. Jak asi tomu zvířeti musí být?
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.10.16 19:03
@PetrVesely píše:
Kdo nemá rád kočky, nemá rád lidi. Kočka je nejlepší přítel člověka.
8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
22.10.16 19:23

Popisovany naschvaly zaobalovany v kocici prirozenost bych taky nesnesla a do takoveho vztahu nesla. Dam-li jidlo na stul, nehodlam ho strezit pred nejnizsi prickou v domacnosti, netoleruju ani loudeni nebo lezeni do postele, at uz je to kocka nebo pes. Netusim, jak moc pevny mate vztah, ale v pevnem svazku (pevnym nemyslim jeden dva roky a spolecnou jednu dovolenou) bych uprednostnila vzdy partnera, i nad zviretem porizenym pred muzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
22.10.16 20:03

@SussieS copak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.10.16 20:04

@PetrVesely Větší blábol jsem dlouho nečetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
22.10.16 20:05

@SussieS U pejsků se to tak říká ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.10.16 20:42

@PetrVesely Já to tak neříkám u ničeho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
22.10.16 20:44

@SussieS Tak to budeš celkem rozumná ženská  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie