Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Whiskin píše:
Proč je kocour lepší, než chlap:MÁ VOUSY A PŘITOM NEVYPADÁ JAKO PUBERTÁLNÍ IDIOT ZE ZÁKLADKY. NA ROZDÍL OD CHLAPA MU TO BUDE ZA VŠECH OKOLNOSTÍ SLUŠET. NEČUMÍ PO JINÝCH KOČKÁCH, A KDYŽ, TAK JE CHCE ZABÍT.
UMÍ TO S JAZYKEM. BEZ VÝJIMKY. MILUJE DÍVAT SE NA VÁS, KDYŽ JÍTE.Ne, vážně, můj poslední milý se se mnou mimojiné rozloučil se slovy: „.. a nesnáším tu zasra*** kočku.“ Podotýkám, že moje kočka ho nijak systematicky nešikanovala ani neprováděla naschvály, alergický nebyl, „prostě“ mu vadila a neměl objektivní důvod.
Ne aby tě napadlo se zbavovat kocoura.
To je bozi ![]()
Naschvali : Schazuje mu hrníček a zapalovač z parapetu když se kraji maso tak loudi, že leží na stole a když se pohnu zacne mnoukat atd
@Proto02 kvůli chování kocoura od té doby co je chudák v bytě tak v noci mňouká a škrábe na dveře a sousedi si pak stěžují
@andilek89 píše:
Naschvali : Schazuje mu hrníček a zapalovač z parapetu když se kraji maso tak loudi, že leží na stole a když se pohnu zacne mnoukat atd
To nejsou naschvály, ale normální kočičí chování.
Já nechápu, jak může někdo i jen uvažovat o tom, že by se vzdal svého zvířete. Jedno jestli se jedná o kočku nebo psa. Pro ty zvířata je jejich člověk středobodem vesmíru a bezmezně jej milují. Člověk, který se „vzdá“ svýho zvířete kvůli tomu, že zrovna novému příteli/přítelkyni „to nějak vadí.“, je pro mě fakt lidský odpad. Jak asi tomu zvířeti musí být?
Kdo nemá rád kočky, nemá rád lidi. Kočka je nejlepší přítel člověka.
@Whiskin píše:
Já nechápu, jak může někdo i jen uvažovat o tom, že by se vzdal svého zvířete. Jedno jestli se jedná o kočku nebo psa. Pro ty zvířata je jejich člověk středobodem vesmíru a bezmezně jej milují. Člověk, který se „vzdá“ svýho zvířete kvůli tomu, že zrovna novému příteli/přítelkyni „to nějak vadí.“, je pro mě fakt lidský odpad. Jak asi tomu zvířeti musí být?
@PetrVesely píše:
Kdo nemá rád kočky, nemá rád lidi. Kočka je nejlepší přítel člověka.
Popisovany naschvaly zaobalovany v kocici prirozenost bych taky nesnesla a do takoveho vztahu nesla. Dam-li jidlo na stul, nehodlam ho strezit pred nejnizsi prickou v domacnosti, netoleruju ani loudeni nebo lezeni do postele, at uz je to kocka nebo pes. Netusim, jak moc pevny mate vztah, ale v pevnem svazku (pevnym nemyslim jeden dva roky a spolecnou jednu dovolenou) bych uprednostnila vzdy partnera, i nad zviretem porizenym pred muzem.