Kocour a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19078
22.10.16 14:39
@Ela515 píše:
Zakladatelko, jestli příteli vadí mňoukání kocoura, pak je s ním něco v nepořádku. Minimálně je hodně psychicky labilní. Dokážeš si představit, jak by reagoval na několikahodinové řvaní miminka? Nebo batolete, které dokáže fňučet a vztekat se od božího rána?
Opravdu si myslíš, že člověk takto nevyrovnaný je ideální partner do života a na vzájemné soužití, které s sebou nenese jen pohodu?

přesně tak :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.10.16 14:42
@Kobea píše:
Po mé zkušenosti s muži bych volila kocoura a muž by šel z domu.
Po exmanželovi jsem si pořídila dva kocoury. Kocouři jsou jasná lepší volba :mrgreen:. Od ex jsem toho nikdy moc nedostala, kocouři mi nosí myši, občas ptáky a i ohlodanou zaječí pracku přinesli, miláčci.

To je super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.10.16 14:42

Ano je to mainska mývalí ale ještě s něčím skrizenym kocour je na mě zavislej já vím že to není dobře ale kam se pohnu je mi za zadkem a je strašně zvedavej a umnoukanej ale mě to nevadí mňoukání ignorují nebo když můžu vezmu si ho na ruku a pomazlinkuju nebo si ho vezmu do postele ale pryč ho rozhodně nedám přítel o tom ví a nelíbí se mu že je kocour na prvním místě a tam taky zůstane srovnává sebe a zvíře nebo psa a kočku ale to je podle mě blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.10.16 14:47

Co mu vadí? Mňoukání, skáče na stůl na linku, lehne si na tablet a provázky na podleze a ty chlupy asi nejvíc ale já už nevím jak se těch chlupů zbavit vysavam každý den a vytiram každý druhý den kocoura vyčesávání 3× denně skoro hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
22.10.16 14:49

@andilek89 A nemůže kocour žárlit na přítele?
Viděla jsem párkrát pořad Moje pekelná kočka (byl cizí, ne náš) a tam si s nevhodným chováním koček poradil vždy odborník. Možná bych se ještě na Tvém místě zkusila poradit s odborníkem na chování koček, ale pokud se přítel postaví z principu proti tomu chlupatému fešákovi (je fakt nádherný :potlesk: ), tak asi budeš muset hledat chlapa, kterému kočky nebudou vadit.

• Citovat
  • Upravit
1142
22.10.16 14:50

To jako vazne uprednostnite kocku pred clovekem? Divna doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.10.16 14:52

@Moucharda V dobe kdy te zradí kazdy ano :* :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.10.16 14:53
@Saatine píše:
A co kdyby mu vadilo dítě? Tohle je v principu to samé, to zvíře je na ní závislé.

Kdyby mu vadilo dite, tak jasne ze jde pryc chlap. Dite nelze srovnavat s kockou. Laska a povinnost k detem je uplne na jinem levelu. Nicmene odlozit zvire kdyz jsem si ho jednou poridila se mi taky prici. Zapeklity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.10.16 14:56

Věnuji se oboum stejně kocour v noci spi v obýváku má tam svůj Pelíšek udělaný z mojí mikiny, do ložnice nesmí v tom sem ustoupila a vysavač mám přímo na srst jinak už má 9 letou dceru a odborníka schanim pořád ale neúspěšně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31738
22.10.16 14:59
@tronelka píše:
Zakladatelka ale psala, ze mu vadi vse, hlavne mnoukani, tak jo alergie asi nebude, respektive ne ta fyziologicka.

Právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31738
22.10.16 15:03
@Moucharda píše:
To jako vazne uprednostnite kocku pred clovekem? Divna doba…

To si vážně k srdci přivážeš každého na potkání a kompletně kvůli němu překopeš celý svůj život? 8o já nevím, co to s těma ženskýma dneska je. A jestli by měla dítě, tak ho taky má šoupnout do děcáku? A kdyby se musela starat o nemocnou maminku, tak jí má strčit do domova důchodců jen aby panáček měl klid? Bože :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

Já si tu připadám trochu jak v matrixu…jako porovnávat kočku s dítětem? Kdo nemá rád kočku je špatnej?? Já se nedivím, jak ty vztahy dnes fungují, když zvíře, které má být společníkem nahrazuje partnera případně dítě

já miluju zvířata, snad všechny (ne teda všechny ne, koňů se strašně bojím), ale manžel byl vychovávaný v tom, že zvířata jsou na statku k užitku a hlavně venku, takže je z mého zvěřince nešťastný, sice nechtěl, abych se něčeho zbavila, ale třeba další kočku už mám zakázanou :mrgreen:, kočky prostě nesnáší - lezou všude, neposlouchají, dělají bordel, dostanou se všude…jéeee ten by vyjmenoval důvodů :mrgreen:
a ne není to špatný člověk a tolerance je potřeba ze všech stran…
kočka tedy nebude, mám v plánu želvu a další havěť :mrgreen:

zakladatelko kočky bych se nezbavila, když si pořídím zvíře, mám za něj zodpovědnost do smrti, ale našla bych teď rozumný kompromis (pokud přítel opravdu stojí za to) a při případném pořizování další kočičky bych to probrala s přítelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269

@Ela515 to mě moc mrzí :,( je krásná :-) kocour na parapet bezeme nesmí a nepoustim ho ani na chodbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
@Ela515 píše:
@andilek89 Mainská mývalí je neskutečně přítulné, přátelské a věrné plemeno. Měla jsem jí taky, kočičku a v mnoha ohledech připomínala víc poločlověka. I maso napichovala na drápek a teprve pak jedla - jak z vidličky :)
Milovala spát mi na hrudi, to vždycky přišla, zapla svůj „kompresor“= vrněla opravdu hlasitě :).. byl to náš rituál a já to milovala. Bohužel zemřela nešťastnou náhodou, když skočila na mokrý parapet v 8. patře, bylo po dešti a tlapky se jí sesmekly. Nebylo záchrany, zemřela jen pár vteřin po dopadu. Ale nezapomenu nikdy.
https://www.youtube.com/watch?…

Krásné video :( mam slzy v ocich :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31738
22.10.16 15:06
@catherine100 píše:
Já si tu připadám trochu jak v matrixu…jako porovnávat kočku s dítětem? Kdo nemá rád kočku je špatnej?? Já se nedivím, jak ty vztahy dnes fungují, když zvíře, které má být společníkem nahrazuje partnera případně dítě

já miluju zvířata, snad všechny (ne teda všechny ne, koňů se strašně bojím), ale manžel byl vychovávaný v tom, že zvířata jsou na statku k užitku a hlavně venku, takže je z mého zvěřince nešťastný, sice nechtěl, abych se něčeho zbavila, ale třeba další kočku už mám zakázanou:, kočky prostě nesnáší - lezou všude, neposlouchají, dělají bordel, dostanou se všude…jéeee ten by vyjmenoval důvodů :mrgreen:
a ne není to špatný člověk a tolerance je potřeba ze všech stran…
kočka tedy nebude, mám v plánu želvu a další havěť :mrgreen:

zakladatelko kočky bych se nezbavila, když si pořídím zvíře, mám za něj zodpovědnost do smrti, ale našla bych teď rozumný kompromis (pokud přítel opravdu stojí za to) a při případném pořizování další kočičky bych to probrala s přítelem…

Srovnáváš stav, kdy je ti dovoleno mít aspoň tu jednu se stavem, kdy bys nesměla mít žádnou. Nevím jak ty, ale s člověkem, který nemá rád zvířata a ještě ke všemu bych se kvůli němu musela všech mých vzdát, bych opravdu žít nechtěla a nemá to nic společného s tím, že kočka = dítě, ale s tím, že ten člověk mě prostě není ochoten příjmout takovou jaká jsem a hodně by mě v životě omezoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí