Kocour a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2713
31.10.16 22:22

@Nimie Dokonce ani za většinu lidí bych nedal ruku do ohně, že udělají nebo neudělají co se od nich čeká. A to se říká, že mají mozek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
1.11.16 09:21
@Heinich píše:
Kočky můžou otravovat nejrůznějším způsobem (např. neustálé celodenní pořvávání, vykonávání potřeby mimo záchůdek, příležitosné buzení v noci, ničení věcí v bytě) proto já chápu, kočka může někoho prostě otravovat a nespatřuji na tom vůbec nic k divení.

kromě mňoukání/což je u kočky úplně normální/nic z toho ten její kocour ale nedělá, takže chyba není v kocourovi. Shrnu to, prostě já bych ani s nikým takovým nikdy nechodila, komu by vadilo mé zvíře, protože zastávám názor když někdo někoho miluje tak miluje i jeho zvíře. Např. můj manžel se semnou seznámil, a věděl že mám kočku a řekl mi, že má dokonce alergii na kočičí srst/všichni víme že je to správně alergie na jejich sliny/věděl že ho nedám pryč, přesto všechno žijeme všechni spolu, kocour má už 14 let, manžel si stříká sprej do pusy/podotýkám, že to byla jeho volba!/a navíc ho má strašně rád a mazlí se s ním i se o něho stará když nejsem doma. jediné co jsem kocourovi zakázala že nespí v posteli aby tam měl manžel čisto. Myslím že toto je láska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
1.11.16 10:55
@takymanžel píše:
Už jsem to psal. Pokud bych tam nechal maso, tak určitě neodolá. Ale jinak nemá důvod lozit po stole, když ví, že tam nesmí. A na pohovku nebo na okno může. Na okně měla jednu dobu pelíšek. A divila by ses, jak rozumí, když řekneš že nesmí. A to není žádnej lenoch, jak tu někdo zmiňoval. Je to kocour, nevykastrovanej a lovec. Naopak. Myslím, že čím je kočka línější, tím je hloupější. Samozřejmě, že to asi není pravidlo. Aby mě někdo nechytal za písmenka. :)

Nechci ti brát iluze, ale náš kocour na linku taky nesmí a když jsme v dohledu, tak to respektuje, nicméně stačí zalézt do ložnice a on si myslí, že teď už je vše dovoleno :lol: a vesele se po lince promenáduje, prozradí jej vždy ten dutý zvuk, když seskakuje z linky na zem.
A to na ni zásadně nenecháváme žádné jídlo, ani nic, co by jej mohlo lákat, no stejně tam chodí takhle po večerech pravidelně na průzkum, nechápu, jestli po těch dvou letech ještě pořád nepochopil, že tam opravdu nic není, nebo čeká, že se tam naráz objeví nějaký ten páreček, šunčička :mrgreen: nebo to dělá proste proto, že neví, co roupama a tak vymýšlí blbosti a prolézá byt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.16 11:28
@siamka7 píše:
kromě mňoukání/což je u kočky úplně normální/nic z toho ten její kocour ale nedělá, takže chyba není v kocourovi. Shrnu to, prostě já bych ani s nikým takovým nikdy nechodila, komu by vadilo mé zvíře, protože zastávám názor když někdo někoho miluje tak miluje i jeho zvíře. Např. můj manžel se semnou seznámil, a věděl že mám kočku a řekl mi, že má dokonce alergii na kočičí srst/všichni víme že je to správně alergie na jejich sliny/věděl že ho nedám pryč, přesto všechno žijeme všechni spolu, kocour má už 14 let, manžel si stříká sprej do pusy/podotýkám, že to byla jeho volba!/a navíc ho má strašně rád a mazlí se s ním i se o něho stará když nejsem doma. jediné co jsem kocourovi zakázala že nespí v posteli aby tam měl manžel čisto. Myslím že toto je láska!

nepíši nic o běžném „normálním mňoukání“ ale celodenním pořvávání (když má svůj otravný den)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106243
1.11.16 11:31
@Heinich píše:
nepíši nic o běžném „normálním mňoukání“ ale celodenním pořvávání (když má svůj otravný den)

a co je to za plemeno? Já měla peršanky a to jsou takoví psíci..ani moc neskáčou a ani neřvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
1.11.16 11:38
@Venetia píše:
a co je to za plemeno? Já měla peršanky a to jsou takoví psíci..ani moc neskáčou a ani neřvou

My máme obyč. kocoura domácího a to je taky pěkný řvoun, řve, když se nudí a chce upoutat pozornost, chodí po bytě a vyje jak na lesy. Nejlepší je, když vyleze na balkón a řve tam, ale to opravdu vyje jak magor, dlouze a táhle, jako by chtěl na sebe upozornit všechny sousedy, že mu jako hrozně ubližujeme, nebo co :D no opravdu je to někdy o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.16 11:43
@Venetia píše:
a co je to za plemeno? Já měla peršanky a to jsou takoví psíci..ani moc neskáčou a ani neřvou

britská šedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106243
1.11.16 11:47
@Heinich píše:
britská šedá

britská modrá :D nevím, máma má britku kocoura a zase tak ukecanej není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
1.11.16 11:57
@takymanžel píše:
@Nimie Dokonce ani za většinu lidí bych nedal ruku do ohně, že udělají nebo neudělají co se od nich čeká. A to se říká, že mají mozek. :mrgreen:

To je fáma 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
1.11.16 20:19
@Heinich píše:
nepíši nic o běžném „normálním mňoukání“ ale celodenním pořvávání (když má svůj otravný den)

každý má občas svůj den, i lidé ;) až na to, že zvíře nemám rozum, kdežto člověk ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí