Kocour a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
25.10.16 11:20

@Saatine :lol: :lol:, naše nechrápe, ráno mě jí manžel dává do postele a ráno jí mam nad hlavou :mrgreen: :mrgreen: minule jsme ještě spala a chtěla si z ní udělat polštář a polštář zmizel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
25.10.16 11:23

@Tris123 :mrgreen: :mrgreen: zase se nenudíš, kočky jsou jiné než pes tak snad mimčo přijme v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
25.10.16 11:26

@Saatine :mrgreen: :mrgreen: v noci spí u manžela, přes den klidně si jí vezmu do postele jenže večer to nejde, poskakuje kolem vali takže nemůže usnout. Výhoda že sama do postele nevyskočí a leží v pelechu nebo v autosedačce nebo na předsíni na lavici kde má deky :mrgreen: pokud je manžel na noční tak většinou je právě na předsíni :mrgreen: ke mě do postele od štěněte nechodí, nebrala sjem si jí tam, bála jsme se kdyby v noci spadla takže ze začátku byla vždy sebe v pelechu a ted většinou jde k manželovi :mrgreen: ten si jí k sobě vezme pod peřinu a spí tam celou noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.10.16 11:28

@Sonarka to je přesně to co říkám, dnes má pro spoustu lidí větší váhu zvíře než přátelé, či mezilidské vztahy…

já když vím (a nebo přesně nevím), že daná návštěva psy nemusí, prostě je zavřu, aby neobtěžovali
jí normálně z misky, nesmí na gauč, do postele, když se s nima chci mazlit a hrát, jdu za nimi na zem :nevim:, tka kam pes patří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
25.10.16 11:40

@Saatine mě právě nic nevzbudí takže bylo lepší že jako malinká byla na zemi, navíc nebrečela takže ok. manžel jí vyrobil stupínek aby sama si mohla skočit do postele což je fajn, kdykoliv ho můžu odsunout :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
25.10.16 11:49

@Saatine :mrgreen: :mrgreen: naší stačí jeden, ale kolikrát prostě stojí a kouká a čeká až kdo jí milostivě zvedne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
25.10.16 12:13
@Sonarka píše:
Ty nelido, co chudák ta kočička, vždyť je tam ve svém, tak přece se nebude omezovat, zatímco zakladatelky přítel je jen vetřelec na návštěvě..holt se musí jet podle kocoura, nedá se svítit :P :roll: :potlesk:

I to je možnost. Jen je otázka, jak dlouho to přítele bude bavit. No někdo dává přednost zvířátkům. Je pravda, že ti nezahýbaj a nenechaj tě kvůli lepšímu autu, ale zato tě většinou klidně vymění za kus masa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
25.10.16 12:14
@catherine100 píše:
@Sonarka to je přesně to co říkám, dnes má pro spoustu lidí větší váhu zvíře než přátelé, či mezilidské vztahy…já když vím (a nebo přesně nevím), že daná návštěva psy nemusí, prostě je zavřu, aby neobtěžovali
jí normálně z misky, nesmí na gauč, do postele, když se s nima chci mazlit a hrát, jdu za nimi na zem :nevim:, tka kam pes patří

Já bych tedy nelezla na návštěvu k někomu, kdo vlastní zvíře, jenž mi vadí, cítila bych se dost blbě, kdyby kvůli mě to zvíře, které je tam doma muselo být hodiny zavřené v nějaké místnosti, jen proto, že já jsem nafrněná a vadí mi jen z principu i jeho přítomnost, přestože mi nic nedělá. Ale tak já mám zvířata ráda, takže jsem se do takové situace nedostala. Jedni známí mají psa a ten je strašně nevychovaný, je to šílené třeštidlo a nedělá mu problém skákat a lézt na lidi a ještě ke všemu strašně líná a ty jeho chlupy je opravdu problém odstranit z oblečení, tudíž buďto k nim nejdu na návštěvu, nebo jdu, ale smířená s tím, že se holt nevyhnu jeho pozornosti a chlupům, ale v životě by mě nenapadlo tam nakráčet a poručit jim, ať ho někde zavřou, jakým právem? :roll:
Stejně tak mám kamaráda, který nemá rád zvířata, ale je natolik slušně vychovaný, že ví, že když jde k někomu na návštěvu, nemá nárok prosazovat si tam svoje pravidla a tak prostě kocoura toleruje a on jej zase na oplátku neobtěžuje, nevšímá si jej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
25.10.16 12:23
@Zuuuzaaa122 píše:
Nekteri to tak ale treba citi a ti, co deti mít nemohou, maji opravdu kocky a male psy misto miminek :) ja myslim ze je kazdeho vec jestli olibava civavu nebo chlapa :D samozrejme, pak si musi najit partnera, kteremu to nevadi :) prijde mi nesmyslne resit takove veci, proste si najdu podobne zalozeneho cloveka, jen tak to muze fungovat.

já tedy děti mám a stejně je můj pejsek moje miminko…a muže, kteří s tím mají problém a jsou schopni žárlit na zvíře nebo mít blbé kecy si prostě nepouštím do života. A věřte, že se to dá poznat velmi brzo, jak na tom se vztahem ke zvířatům je, takže lze takový vztah ukončit dřív než začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
25.10.16 12:28
@takymanžel píše: ? Když co? Samozřejmě, že je normální vybírat si partnera podle čehokoli. To je přeci základ vztahu aby partner byl, alespoň v zásadních věcech podle mých představ.
A ne, není v pořádku se měnit kvůli každému novému protějšku. A to přesně chce zakladatelka po svém příteli. Aby akceptoval jejího kocoura se všemi zlozvyky, které ho má i když je otravnej jak kyanid. Namísto aby se snažila kocoura alespoň trochu usměrnit. Její boj. Padlo tu, že každý musí dělat kompromisy, ale kompromis v představách zakladatelky je, že její partner bude držet ústa a krok a kocour si nadále bude dělat co chce. :nevim: Asi. Nikde jsem nemluvil o tom, že by měla dát kočku pryč. Ale měla by se zamyslet nad prioritami.

Kočky se usměrnuji dost špatně, se psem je to o něco jednodušší. Ale taky je na něco zvyklý a přeučovat třeba starší zvíře, když celou dobu to nevadilo, jen kvůli tomu, že novému chlapovi to nejde pod nos…něco se dá usměrnit, ale už to nepředěláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
25.10.16 12:35
@Markéta80 píše:
@andilek89 jaké vůbec partner navrhl řešení? on nemá rád kočky celkově nebo jenom Tvého kocoura? Pokud vim že mě vadí kočky tak se nestěhuji k někomu kdo jí má ne? Naopak já bych si nezačala s chlapem co nemá rád psy. Vim že jeden z nás by pak trpěl :? V tomhle prostě kompromis ani dělat nejde :?

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
25.10.16 12:35
@Heinich píše:
Někteří lidé zjistí, že jim kočky vadí až poté, co s nimi nějaký čas žijí v bytě..

tak to maj teda blbý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31863
25.10.16 12:36
@takymanžel píše: ? Když co?

Pardon, když mi tam ujelo, tam měla být tečka :)

@takymanžel píše:
Samozřejmě, že je normální vybírat si partnera podle čehokoli. To je přeci základ vztahu aby partner byl, alespoň v zásadních věcech podle mých představ.
A ne, není v pořádku se měnit kvůli každému novému protějšku. A to přesně chce zakladatelka po svém příteli. Aby akceptoval jejího kocoura se všemi zlozvyky, které ho má i když je otravnej jak kyanid.

Počkej cože? To si dost protiřečíš. ON je ten nový protějšek, ON je ten protějšek, který si to docela podrazáckým způsobem najednou rozmyslel. Takže přesně jak říkáš, není v pořádku se měnit kvůli každému novému protějšku - tzn. dávat kocoura pryč jen protože zrovna teď přišel jiný chlap - je totálně mimo.

Jak to vůbec můžeš vztáhnout na zakladatelku? 8o to opravdu toho chlapa považuješ za nesvéprávného?

@takymanžel píše:
Namísto aby se snažila kocoura alespoň trochu usměrnit. Její boj.

O tom se nedohaduji. Že by se mohli nastavit nějaká pravidla, která by vyhovovala oběma je v pořádku. Ale aby ho dávala pryč jen protože novej chlap tak řekl, se mi docela příčí.

@takymanžel píše:
Padlo tu, že každý musí dělat kompromisy, ale kompromis v představách zakladatelky je, že její partner bude držet ústa a krok a kocour si nadále bude dělat co chce. :nevim: Asi. Nikde jsem nemluvil o tom, že by měla dát kočku pryč. Ale měla by se zamyslet nad prioritami.

Pak si nerozporujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
25.10.16 12:38
@Heinich píše:
Ta věc není celá tak jednoduchá.. A ten byt je můj.

tak musí jít přítelkyně i s kočkou, když je to pro tebe nesnesitelné.
já vím, proč se nechci k nikomu stěhovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
25.10.16 12:40
@lilith1 píše:
Naprosto přesně Žirafo, spousta lidí co mají psa a kočku nechápou, že někdo není odvázaný když se mu pes špinavými packami opře o čisté kalhoty nebo si sedně na sedačku plnou chlupů, koukají na vás jako na zločince, když to dáte na jevo. Jako je zločinec ten, kdo zvíře musí dát do útulku, že se něco závažného v rodině změní, alergie atd. ty hysterické výkřiky na netu, když to někdo musí takto řešit. Málem člověka ukřižují, když má raději své dítě než zvíře. :roll: :roll:

tohle se nedá pochopit, pro někoho je zvíře prostě věc, která se vyhodí, když se mi nehodí..proto by se lidi s opačným přístupem prostě neměli párovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí