Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lilith1 píše:
To s tebou souhlasím, někdy mám pocit, že to někteří lidé přehábnějí. Když žena olíbává čivavu a infantilně žvatlá, ty jsi moje miminkooo..mi připadá dost mimo..
A že infantilně olíbává dítko je ti jedno? Nechte lidi žít proboha
vždyť je to každého věc, tím spíš když nemalé procento lidí mají ke zvířeti opravdu velmi vřelý vztah mimo jiné protože nemohou mít děti. Tak jim to přej, že zažijí aspoň takový vztah. Stále lepší než nic.
@Zuuuzaaa122 píše:
Nekteri to tak ale treba citi a ti, co deti mít nemohou, maji opravdu kocky a male psy misto miminekja myslim ze je kazdeho vec jestli olibava civavu nebo chlapa
samozrejme, pak si musi najit partnera, kteremu to nevadi
prijde mi nesmyslne resit takove veci, proste si najdu podobne zalozeneho cloveka, jen tak to muze fungovat.
Přesně. Moc nechápu, proč dneska mají lidi potřebu remcat ostatním do života pakliže se jich to nějak netýká. Vyjádřit se, mít na to názor, budiž. Ale je to jejich soukromá věc, tečka. I kdyby si mimino měli udělat ze slona, nikdo nevíme čím si prošli, jak co cítí a co mají za sebou.
@JayLee píše:
njn ale jina moznost neni bud si necha kocoura a nebude mit pritle nebo naopak takze proste en ten tiky a jeden vyhraje a ten zustane s ni
Tak možnost je taky taková, že se domluví na nějakých pravidlech tak, aby se vzájemně neobtěžovali. Aspoň to bude dobrá zkouška, jestli je to chlap vhodný do života nebo ne.
@tronelka píše:
Zakladatelka ale psala, ze mu vadi vse, hlavne mnoukani, tak jo alergie asi nebude, respektive ne ta fyziologicka.
Sorry ale mňoukání vadí i mně ale to naše zlatíčko je slyšet i přes zavřené okno… ale vždycky to má svůj důvod, chce ven chce dovnitř chce jinou konzervu chce jiné granule, chce aby jsme si s ním šly lehnout do postele. Ten řev je tak hroznej že než abych ho poslouchal tak radši v 9 večer sednu do auta a jedu 20km do obchodu pro ty správné granule nebo kapsičku jen aby byl sticha.
@Nimie píše:
Tak možnost je taky taková, že se domluví na nějakých pravidlech tak, aby se vzájemně neobtěžovali. Aspoň to bude dobrá zkouška, jestli je to chlap vhodný do života nebo ne.
Přesně tak, pokud neni schopny kompromisu, neni to partner do zivota. ![]()
@Nimie píše:? Když co? Samozřejmě, že je normální vybírat si partnera podle čehokoli. To je přeci základ vztahu aby partner byl, alespoň v zásadních věcech podle mých představ.
Ale ona nechce přijít ani o jednoho a při tom jí partner štve. To je úplně jedno. Ptala jsem se tě ale na názor, jestli skutečně souhlasíš s tím, že je normální a zcela v pořádku si partnera vybírat já vlastně ani nevím podle čeho, když
Dobře, tak i kdybys to takhle otočil, tak ti opravdu připadá normální se měnit kvůli každému novému protějšku? Už jsem to tu dávala jako příklad - známá dělá koňský sport a její nový chlap přišel s tím, že koně nesnáší, takže ho má prodat…Takže co je teda důležité? Že je hodný a není úplný lempl v posteli?
Mě tohle fakt připadá ujeté…
Souhlasím. Když už to zvíře, tak ho trochu umravnit. Kočky dokážou být pořádně otravné, zvláště pokud je máte v bytě..
@andilek89 jaké vůbec partner navrhl řešení? on nemá rád kočky celkově nebo jenom Tvého kocoura? Pokud vim že mě vadí kočky tak se nestěhuji k někomu kdo jí má ne? Naopak já bych si nezačala s chlapem co nemá rád psy. Vim že jeden z nás by pak trpěl
V tomhle prostě kompromis ani dělat nejde ![]()
@Markéta80 píše:
@andilek89 jaké vůbec partner navrhl řešení? on nemá rád kočky celkově nebo jenom Tvého kocoura? Pokud vim že mě vadí kočky tak se nestěhuji k někomu kdo jí má ne? Naopakjá bych si nezačala s chlapem co nemá rád psy. Vim že jeden z nás by pak trpělV tomhle prostě kompromis ani dělat nejde
@Heinich píše:
@takymanželSouhlasím. Když už to zvíře, tak ho trochu umravnit. Kočky dokážou být pořádně otravné, zvláště pokud je máte v bytě..
Přesně. Toho našeho, když mečí pro nic za nic, tak ho prostě bafnu, šoupnu ho do pelechu na dřevo a ať se třeba po. Nejhorší je, že v bytě to nejde a navíc zakladatel je vlastně host, bez nároku vychovávat. To je prostě daleko náročnější a musí to být frustrující. A to by sis @andilek89 měla uvědomit.
Příspěvek upraven 25.10.16 v 09:04
@Markéta80 píše:
@andilek89 jaké vůbec partner navrhl řešení? on nemá rád kočky celkově nebo jenom Tvého kocoura? Pokud vim že mě vadí kočky tak se nestěhuji k někomu kdo jí má ne? Naopak já bych si nezačala s chlapem co nemá rád psy. Vim že jeden z nás by pak trpělV tomhle prostě kompromis ani dělat nejde
Někteří lidé zjistí, že jim kočky vadí až poté, co s nimi nějaký čas žijí v bytě..
Pes nebo kočka, hlavní je to zvíře opravdu vychovat, x-krát se Vám to - v dobrém, vrátí. A ti, co rozmazlují a mají pak zvíře neposlušné (nebo mu dovolí třeba na gauč, což jsem 1 známé vysvětlovala, že nemusí každá návštěva tolerovat, když si sedne do chlupů, na což řekla jen „ahaaa“
,kdy její pes dokonce neměl ani vlastní pelech),tak se pak diví, že to vadí někomu jinému, ale žít tam nebo jen přijít na návštěvu, je rozdíl. Navíc leckteří to holt ani neuznají, že zvíře rozmazlili.