Kocour a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
23.10.16 21:38
@Inaris píše:
No, všechno má svoje meze, jen bych dodala, že jsem poznala, že lidi, kteří nemají rádi zvířata, jsou skutečně dost nesnášenliví obecně. Na takové chlapy bych si dala pozor. Osobně jsou mi sympatičtější chlapi, kteří jsou ke zvířeti citliví.
Ale opakuji, nic se nemá přehánět. :)

No citlivý ano, to být může, ale to neznamená, že musí mít kočky a psy v posteli a ráno jim tam nosit snídani na podnose :think: Ano, nic se nemá přehánět, takže mi bude stačit, když se s nimi bude družit venku ;) S tou nesnášenlivostí nevím, můj milenec miluje zvířata i s nimi občas sdílí lóže, ale lidi nesnáší :mrgreen: Říkal mi, že mu nevadí, když trpí např. ve filmech lidi, jen když trpí zvířata :think: :D

• Citovat
  • Upravit
31899
23.10.16 21:56
@Inaris píše:
No, ještě primárněji je to o citech. Někdo dokáže být důsledný a „bezcitný“, někdo je měkčí. Já jsem měkkoň :-). A to ne že bych děcko netýrala esemeskami, že pes čeká!!! :-) :-) Ale to mě vážně nebaví, mám ráda pohodu a klid, tudíž pes skončil u mě v ložnici, abych to měla jednodušší :-) :-).
Samozřejmě se mladí snaží (umím udělat bugr), ale není to stoprocentní. Takže já říkám, že jakmile se pořídí pes proti názoru člena rodiny, stejně to ten člen nějakým způsobem „odnese“. :-)
A pak je tu ještě jedna věc. To zvíře jsem si oblíbila. :D

No počkej počkej, takže ty jsi vlastně ráda :mrgreen: jojo, stejně dopadla i má maminka. Nakonec zjistila, že to zvíře miluje natolik, že si jí vymazluje (ale stále v rámci svých mezí), mají takový krásný vztah :mrgreen:

Já nevím no, ono to nebylo o nějakém řvaní. Nevzpomínám si, že by po mě někdo ječel za to, že jsem nevyvenčila psa. Tak maximálně se hrálo na city - psisko umělo dát náležitě najevo, že se mu nelíbí, že jí nejdu vyvenčit. Asi jsem tak nějak tušila, že nikdo jiný to skutečně neudělá a že pokud se nevrátím, tak psovi bude špatně a mě taky až to budu uklízet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
23.10.16 21:59
@Sonarka píše:
No citlivý ano, to být může, ale to neznamená, že musí mít kočky a psy v posteli a ráno jim tam nosit snídani na podnose :think: Ano, nic se nemá přehánět, takže mi bude stačit, když se s nimi bude družit venku ;) S tou nesnášenlivostí nevím, můj milenec miluje zvířata i s nimi občas sdílí lóže, ale lidi nesnáší :mrgreen: Říkal mi, že mu nevadí, když trpí např. ve filmech lidi, jen když trpí zvířata :think: :D

Tohle má víc lidí, ale bývá to spíš kvůli hodně špatné zkušenosti. A je jasné, že partner nemusí hned ze zvířete dělat modlu, ale zakladatelka řeší, jestli zvíře nedat úplně pryč, to je přeci jenom o dost větší krok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.10.16 22:28
@Inaris píše: :D
To je tedy psáno poměrně razantně, ale souhlasím.
Ono nejde o to, kdo s koho, ale spíš o to, že je dobré mít partnera vyladěného zhruba na stejnou notu, jako jsem já, jinak to bude časem narážet na drobné či větší neshody… Nezvířecí partner to bude chvíli tolerovat a pak stejně bouchne.

Ano, a o to presne jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.10.16 22:30
@Naomina píše:
@Denis11 Díky, a proto mě docela hodně překvapilo, že by někdo kočku nebo psa dal pryč…a to z důvodu, že je přítel nemusí. Jak tady někdo psal, že místo aby lidé budovali vztahy s lidma, tak se věnují zvířatům, nebo jak to bylo psáno, tak za mě ano, lidem nedůvěřuji, zvířata miluji a věřím, že oni lásku neumí hrát.

jj tohle taky nechapu. Kdyz uz na zacatku vztahu kdy je clovek zamilovanej a nejtolerantnejsi zacne diktovat ze zvirata musej pryc tak pro me osobne by to byl signal ze tenhle chlap fakt ne. Lidi, co nemaj radi zvirata nemaj radi ani lidi. Zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
23.10.16 22:34
@Inaris píše:
No samozřejmě :D. Jednu dobu jsem si říkala, že budu imunní, ale nakonec mě psice zlomila :-) :-).

:pankac: :pankac: :pankac: jojo, oni vědí jak na ty odpůrce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
23.10.16 22:46
@Inaris píše:
Nejhorší je, že na ni pořád nahlas mluvím i venku (už se po mně někteří kolemjdoucí zadívali), chlubím se jí kolegům, pořád ji fotím, podstrkuju jí cokoliv - tolik hovězího jako náš pes jsme snad nikdy nesnědli… :-) No úplně jsem zpitomněla. :D
:mrgreen: :mrgreen: áááá, tady má někdo rád pejska :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.10.16 22:46
@Venetia píše:
tady nejde o to, kdo je na prvním místě, ale že kocoura má devět let a partner to musí bud akceptovat nebo se na to vykašlat. Nelze požadovat, aby ho dala pryč..zvíře je závazek a máme k němu nějakou zodpovědnost.

Tak ještě jednou, cituji zakladatelku: "kocour je na mě zavislej já vím že to není dobře ale kam se pohnu je mi za zadkem a je strašně zvedavej a umnoukanej ale mě to nevadí mňoukání ignorují nebo když můžu vezmu si ho na ruku a pomazlinkuju nebo si ho vezmu do postele ale pryč ho rozhodně nedám přítel o tom ví a nelíbí se mu že je kocour na prvním místě a tam taky zůstane ".
Takže myslím, že jde právě o to a taky o to, že je kocour závislej na zakladatelce a naopak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
23.10.16 22:48
@takymanžel píše:
Tak ještě jednou, cituji zakladatelku: "kocour je na mě zavislej já vím že to není dobře ale kam se pohnu je mi za zadkem a je strašně zvedavej a umnoukanej ale mě to nevadí mňoukání ignorují nebo když můžu vezmu si ho na ruku a pomazlinkuju nebo si ho vezmu do postele ale pryč ho rozhodně nedám přítel o tom ví a nelíbí se mu že je kocour na prvním místě a tam taky zůstane ".
Takže myslím, že jde právě o to a taky o to, že je kocour závislej na zakladatelce a naopak. :nevim:

To je ale normální. Pes by byl ještě závislejší. Vždyť žili sami do té doby :nevim: jako žárlit na kocoura, to je fakt úlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.10.16 22:55
@Inaris píše:
Ježišmarja, a jak chceš kočce zabránit??? Je to „výškové“ zvíře. Ideální je od kotěte ji to učit, ale kočka zas není pes, aby poslechla, to ještě nevíš? :-) :-)

Ježišmarjá, docela snadno. Kočka není tupá a celkem dobře se naučí dodržovat jednoduchá pravidla. Měl jsem za svůj život spoustu koček a žádná se běžně nepromenádovala po stole nebo kuchyňské lince. Samozřejmě, že nesmí být hladová a na lince položený maso a liduprázdná místnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.10.16 22:59
@Nimie píše:
To je ale normální. Pes by byl ještě závislejší. Vždyť žili sami do té doby :nevim: jako žárlit na kocoura, to je fakt úlet.

To záleží na úhlu pohledu. Mně zas připadá jako úlet, stavět zvíře před člověka. Ale vybírám si partnerku, která má ráda zvířata, ale nechová se k nim jako k miminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
23.10.16 23:02
@takymanžel píše:
To záleží na úhlu pohledu. Mně zas připadá jako úlet, stavět zvíře před člověka. Ale vybírám si partnerku, která má ráda zvířata, ale nechová se k nim jako k miminu.

Takže podle tebe stavím cigára před člověka, když jsem vztah s kuřáky rovnou zamítala? :nevim: tohle je přeci úplně o něčem jiném.

Čistě z chlapského pohledu mi upřímně řekni - ty by ses nesnažil najít partnerku která ti vyhovuje? Nebo po vzoru zdejších dam vezmeš první, která ti vejde do dveří a u ní zůstaneš, protože je přeci úplně jedno, že se neshodnete? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.10.16 23:08
@Inaris píše:
No, ono je možné, že se dotyčná nevyjádřila úplně přesně a správně, ale zas je fakt, že když se mě jednou jeden přítel zeptal (podle mě trapně a hloupě), jestli nebudu mít zvíře radši než jeho… Jak se normální chlap může srovnávat se zvířetem, to mi hlava nebere. Samozřejmě už je bývalý.

Já myslím, že se vyjádřila úplně přesně. A podle jejího popisu, se přesně tak chová. Kocour na prvním místě. Sama přiznala, že ho rozmazlila. Myslím, že málokterej normální chlap chce mít doma ženskou, která většinu času cukruje s kocourem a jeho si všimne, jen když má zrovna čas. Jedna moje kamarádka, se takhle chová ke psovi a i když mám toho psa celkem rád, jako partner bych to nedal. A nemá to nic společnýho se sebevědomím. Jen to prostě časem leze na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.10.16 23:17
@Nimie píše:
Takže podle tebe stavím cigára před člověka, když jsem vztah s kuřáky rovnou zamítala? :nevim: tohle je přeci úplně o něčem jiném.Čistě z chlapského pohledu mi upřímně řekni - ty by ses nesnažil najít partnerku která ti vyhovuje? Nebo po vzoru zdejších dam vezmeš první, která ti vejde do dveří a u ní zůstaneš, protože je přeci úplně jedno, že se neshodnete? :nevim:

Co to s tím má společného? Zakladatelka psala, že o partnera nechce přijít. Takže ji vyhovuje. A nejde o to, že by neměl rád kočky jako takové.
A ten první odstavec? To snad nemyslíš vážně? To je trochu opačně ne? To, že stavíš cigára před člověka, by se dalo říct, kdybys nechtěla přestat kouřit. To, že máš odpor ke zlozvyku kouření, je tvůj primární výběr. Trochu, hodně zavádějící příklad. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
23.10.16 23:29
@Inaris píše:
Nejhorší je, že na ni pořád nahlas mluvím i venku (už se po mně někteří kolemjdoucí zadívali), chlubím se jí kolegům, pořád ji fotím, podstrkuju jí cokoliv - tolik hovězího jako náš pes jsme snad nikdy nesnědli… :-)
A pýchou se dmu tak, že se málem cestou domů nevejdu do dveří, když mi kolemjdoucí řekne při míjení „ježiš, to je krásnej pes“ :-) :-).
No úplně jsem zpitomněla. :DPříspěvek upraven 23.10.16 v 22:47
:mrgreen: :mrgreen: manžel si s naší taky povídá :mrgreen: :mrgreen:, minule se jí ptal jestli jí nebude vadit druhý pes :mrgreen: :mrgreen:, koukam na něj jestli si myslí že mu pes odpoví a prý třeba nějak se vyjádří :mrgreen: :mrgreen: po chvilce říkam vidíš mlčení je souhlas, už se na kamarádku těší :mrgreen: :mrgreen: nejvíc ho vytáčí když se synem jako za ní mluvíme, prý je to jak z hororu :mrgreen: :mrgreen: manžel už přestal uklízet autosedačku, prý když tam tak ráda přes den odpočívá :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí