Kocour a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
22.10.16 21:37

@andilek89 přítelovi jsem na začátku jasně řekla, ať na mě nikdy nejde s větou, buď on, nebo psi. Že by nechtěl slyšet odpověď a ať ji po mě nechce. ok. Po příjezdu z porodnice šok, psi vyhození z vnitřku ven a do domu nesmí!!! Sesypala jsem se a dva dny trvalo, než souhlasil vzít je zpět. Prostě tak rozhodl, jeho rodiče neustále řeči, jak mi malý pomalu zemře ze psů a hnus psi v bytě…kdyby je zpět nevzal, tak opravdu nevím. On si mě se psy už našel, ví jaký (ne)mám vztah k lidem a že ti psi jsou můj život, no po narození malého upravuji na neodmyslitelně patří do mého života a pak jen tak psy zakáže. Nebyl ani schopný říct, co mu na nich vadí, jen cosi, že psy patří do boudy a nikdo je v bytě kromě mě nemá a jak to před lidma vypadá(jsme na vesnici, psi tady jsou při štěstí na dvorku, ti méně šťastní na řetazu :cert: ). Od té doby je nekomentuje, ale už si ani nevšímá té jedné jeho dřív oblíbené fenky, ignoruje ji.ale co je horší, ignoruje i mě(ne kvůli psům),radši si zapne noťas a jde pryč, někdy mi přijde, jak kdyby ani neměl rodinu… Ale to už je na jinou debatu. Nečetla jsem diskusi, jen úvodní příspěvek. U mě by bez závažného zdrav. důvodu neuspěl.

Edit-na začátku je myšleno na začátku vztahu, když jsme spolu začli chodit, před nějakýma 4 rokama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.10.16 22:13

Na prvním místě určitě kocour!!!za první jste ho měla dřív než partnera a za druhé, bych nemohla žít s člověkem co nemá rád mé zvíře!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.10.16 22:19
@andilek89 píše:
Přítel alergii nemá on ma radci psy a bydlíme u mě v bytě a bohužel kocoura ven pouštět nemůžu bydlím v 6 patre :-( a kocoura už mám 7 let přítele jen rok davam foto kocoura :-)

kocour je božííííííííííííííííííííííííí :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.10.16 22:21

@siamka7 jo. Kdybych měla dát na některé bývalé, tak bych se zbavila psa, časem by byl rozchod s bývalým, nový pes, nový chlap, zas dát psa pryč? Pes není doplněk, pes je parťák a člen domácnosti, jsem za něj odpovědná. A narozdíl od některých stojí při mě. Zakladatelko, teď ti diktuje kocoura, časem mu bude vadit např. vlasy, pláč dítěte, postava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.10.16 22:22
@andilek89 píše:
Ano je to mainska mývalí ale ještě s něčím skrizenym kocour je na mě zavislej já vím že to není dobře ale kam se pohnu je mi za zadkem a je strašně zvedavej a umnoukanej ale mě to nevadí mňoukání ignorují nebo když můžu vezmu si ho na ruku a pomazlinkuju nebo si ho vezmu do postele ale pryč ho rozhodně nedám přítel o tom ví a nelíbí se mu že je kocour na prvním místě a tam taky zůstane srovnává sebe a zvíře nebo psa a kočku ale to je podle mě blbost

podle mě je šrnclý siamskou kočkou, protože ty vykládají pořád viz. můj kocour, a to je právě na tom kouzelné :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
22.10.16 22:38

Neporadím, protože situaci neposoudím. Chci jen napsat, že ač mám zvířata ráda, tak si myslím, že kočka, pes, prase, koza, slepice, králík,… prostě nepatří do bytu. Není to reakce na zakladatelku, spíše na probíhající diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.10.16 22:47

@PetrVesely To doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.10.16 22:50

Nojo, tvůj názor. Proto je nejlepší, když se sejdou dva se stejným náhledem, než když jeden chce měnit druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106176
23.10.16 02:24
@andilek89 píše:
Ano je to mainska mývalí ale ještě s něčím skrizenym kocour je na mě zavislej já vím že to není dobře ale kam se pohnu je mi za zadkem a je strašně zvedavej a umnoukanej ale mě to nevadí mňoukání ignorují nebo když můžu vezmu si ho na ruku a pomazlinkuju nebo si ho vezmu do postele ale pryč ho rozhodně nedám přítel o tom ví a nelíbí se mu že je kocour na prvním místě a tam taky zůstane srovnává sebe a zvíře nebo psa a kočku ale to je podle mě blbost

Z vlastni zkusenosti..chlapi z kterych lezou tyhle bludy, jsou vetsinou bez zajmu, chteji aby se vsechno tocilo kolem nich, potrebuji byt stredem pozornosti… vubec bych neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106176
23.10.16 02:27
@Moucharda píše:
To jako vazne uprednostnite kocku pred clovekem? Divna doba…

kocku, kterou ma sedm let pred novym pritelem? Co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106176
23.10.16 02:36
@Jabadabadu píše:
Tak já za sebe musím napsat, že bych nesnesl sdílení domácnosti se zvířetem. Já to vidím tak, že zvíře patří buď do přírody, nebo do kurníku, králikárny, chléva, nebo dvůr. Ze vztahu, kde by žena chtěla mít doma zvíře, bych vycouval.

vsak to je spravne..svuj k svemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106176
23.10.16 02:48
@Jabadabadu píše:
Jasně pravej chlap se bude učit, jak žít s kočkou, co mu chčije na věci. 8o Vidím, že některý ženský ohledně zvířat už naprosto ztratily soudnost.Příspěvek upraven 22.10.16 v 16:46

Nedovedu si predstavit, jak bych mohla zit s nekym kdo mi zabil zvire. To je nevyrovnana osobnost s agresivnimi sklony. Jsi byl odchovan nekde na vesnici urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106176
23.10.16 02:50
@Jabadabadu píše:
To je opravdu krásné. A teď mají milující kočičku. :lol:

a urcite i milujici partnerku, protoze takovy povahovy rys se hodne ceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106176
23.10.16 02:56
@zuzouš píše:
Popisovany naschvaly zaobalovany v kocici prirozenost bych taky nesnesla a do takoveho vztahu nesla. Dam-li jidlo na stul, nehodlam ho strezit pred nejnizsi prickou v domacnosti, netoleruju ani loudeni nebo lezeni do postele, at uz je to kocka nebo pes. Netusim, jak moc pevny mate vztah, ale v pevnem svazku (pevnym nemyslim jeden dva roky a spolecnou jednu dovolenou) bych uprednostnila vzdy partnera, i nad zviretem porizenym pred muzem.

a nejlepsi si takoveho rovnou najit a je to ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
23.10.16 09:00

@Venetia pro me nepochopitelne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie