Trable ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61085
14.9.22 08:54
@Anonymní píše:
To mate lepsi system..u nas se vsichni nahrnou do tridy a deti jim behaji do naruce a je tam hrozny bugr…rano mi vezme dceru mezi dverma a jde si s ni myt ruce a my musime pryc

Tak to je šílený :lol: my jsme teda malá vesnická skolka o 28 dětech, ale zas ve velkých školkách taky ve třídách není víc jak těch 28 dětí, tak proč by nešlo mit systém, vid..
Hlavně jde o ty učitelky, že maj přehled, kdo jim odchází, proto se podává ta ruka a řekne se nashledanou.. Ne ze za 5 minut jsou děti venku a učitelky zkoumaj, kdo jim tam zůstal na přespání :mrgreen: případně kdo s davem zmizel bez rodičů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.22 09:25
@a12 píše:
Tak to je šílený :lol: my jsme teda malá vesnická skolka o 28 dětech, ale zas ve velkých školkách taky ve třídách není víc jak těch 28 dětí, tak proč by nešlo mit systém, vid..
Hlavně jde o ty učitelky, že maj přehled, kdo jim odchází, proto se podává ta ruka a řekne se nashledanou.. Ne ze za 5 minut jsou děti venku a učitelky zkoumaj, kdo jim tam zůstal na přespání :mrgreen: případně kdo s davem zmizel bez rodičů 8o

Tady je 25 deti ve tride, musi se vzdy zazvonit predem, takze oni vedi, kdo jde a nez dojdu do tridy, tak uz dcera uklizi, rozlouci se a soupnou mi ji ve dverich..a tak akorat reknou..jedla/nejedla a jdem..asi, kdyby byl nejaky jiny problem, nebo co resit, tak si me vezmou stranou..,ale takhle je to za 10 vterin vyrizeny a uz info o jidle sdeluji dalsimu rodicu, je tam vetsinou jen jedna ucitelka..jestli tam deti budou spat se domlouva den dopredu, takze ty deti, co tam spi, uz si vetsinou vedle chystaj matrace no, je jich fakt asi 5, takze ostatni se tlaci ve druhych dverich..kolikrat jsem rada, ze si domu odvedu vlastni dite :zed:…doufam, ze se to casem nejak ustali, zda se mi, ze ve starsich tridach takovy srumec neni

• Citovat
  • Upravit
a12
61085
14.9.22 10:04
@Anonymní píše:
Tady je 25 deti ve tride, musi se vzdy zazvonit predem, takze oni vedi, kdo jde a nez dojdu do tridy, tak uz dcera uklizi, rozlouci se a soupnou mi ji ve dverich..a tak akorat reknou..jedla/nejedla a jdem..asi, kdyby byl nejaky jiny problem, nebo co resit, tak si me vezmou stranou..,ale takhle je to za 10 vterin vyrizeny a uz info o jidle sdeluji dalsimu rodicu, je tam vetsinou jen jedna ucitelka..jestli tam deti budou spat se domlouva den dopredu, takze ty deti, co tam spi, uz si vetsinou vedle chystaj matrace no, je jich fakt asi 5, takze ostatni se tlaci ve druhych dverich..kolikrat jsem rada, ze si domu odvedu vlastni dite :zed:…doufam, ze se to casem nejak ustali, zda se mi, ze ve starsich tridach takovy srumec neni

No u nas v poledne čekáme před vchodem a až se děti nají, všichni, tak teprve pouští rodiče, zvoní se akorát ráno pri příchodu a odpoledne, nebo když po o přijdeš trochu později a uz je zavřeno. Spaní se taky hlásí třeba rano, spíš teda hlásíme, že půjde po obědě, ale občas se stane, že dítě spí pravidelně ve školce a občas se rodičům zadari, že stíhaj, tak si dítě vezmou po obědě bez předchozí domluvy.
Jinak taky, přijdeme, dostanem dítě a rovnou se jde do šatny, kdyz není zadnej problém, tak s učitelkama vůbec nemluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
14.9.22 10:12
@Ťarbík01 píše:
Nechtěla bych být učitelkou ve školce. :mrgreen: :roll:
Rodičů se dotkne kde jaký prd. :mrgreen:
Bych se bála zeptat na cokoliv.
Já tedy nevím, ale nikdy jsem s žádnou učitelkou takový problém neřešila. Nebo jasně že se mě na něco zeptala ale nikdy jsem z toho nedělala drama.
Jako normálne se zeptala. A nedivím se. V dnešní době, kdy si 60 % dospele populace neumí umyt ruce. Tak se nedivím, že to ani děcka neumí. :nevim:

Ted jsi na to kapla. Fakt to spoustu lidi neumi. Vidim to pokazdy, kdyz jsu na verejny wc. Zensky strcej sotva ty ruce pod vodu, vypada to az, jako by tam tekla ziravina, a ne voda. O mydle ani nemluvim. No a pak jsou i frajerky, ktery berou kramle ze zachodu rovnou ven, profrcej kolem umyvadel jako čára…tak ty jsou „nejlepsi“. Proste ekl, fuj, hnus. V dnesni dobe, kdy je na kazdych verejnych wc voda, mydlo a desinfekce, a do toho porad nejakej ten covid, si ruce neumyt, mi prijde jako total scifi a ja si o takovych myslim, ze jsou to pekny cunata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
14.9.22 16:54

Já nevím, mně ten dotaz přijde úplně normální, můj čerstvý tříletak má teda s mytím rukou problém, nedělá to automaticky, sám, ani rád. Řekla bych, že se ptali, jak to doma probíhá, aby vedeli, jestli je to stres ze skolky nebo s tím doma taky bojuje. Kdyby tyto dotazy každá maminka měla brát jako drzé, to bych teda učitelku fakt dělat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin