Nechat ji spát ve školce?

Anonymní
12.9.22 15:16

Nechat ji spát ve školce?

Ahoj mám školku u domu. Dcera má necelé tři roky, poprvé chodí do školky. Po ránu přestala brečet, přijde mi ale že se děti drží pořád stranou. Ale o co mi jde hlavně. Vyzvedávám ji po obědě. Dnes odpoledne měla ještě angličtinu, a já tam musela sedět s ní, jinak by nikam nesla a brečela. Nejsem si jistá zda ji tam mám nechávat dny angličtiny spinkat? Abych ji tam nevodila dvakrát? Co byste dělali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8711
12.9.22 15:23

Nedávala bych tak malý dítě na angličtinu… ale jinak jo, když mladší nastoupil do školky, měl taky necelý 3 roky, starší měl jednou týdně kroužek a v ten den ve školce spali a do krouzku jsme sli rovnou osdpoledne ze skolky, protože mladší byl jinak unavenej a šíleně protivnej. S docházku problém neměl, školku miloval a brečel jen tehdy, když tam nemohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85335
12.9.22 15:28

Ja myslim, ze ma ted hodne zmen naraz a vynechala bych taky tu anglictinu. Treba az za mesic dva tri bych zacala, az si zvykne na skolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
12.9.22 15:29
@Anonymní píše:
Ahoj mám školku u domu. Dcera má necelé tři roky, poprvé chodí do školky. Po ránu přestala brečet, přijde mi ale že se děti drží pořád stranou. Ale o co mi jde hlavně. Vyzvedávám ji po obědě. Dnes odpoledne měla ještě angličtinu, a já tam musela sedět s ní, jinak by nikam nesla a brečela. Nejsem si jistá zda ji tam mám nechávat dny angličtiny spinkat? Abych ji tam nevodila dvakrát? Co byste dělali vy?

Necele tri roky, poprve ve skolce a jeste k tomu AJ? Moc brzy podle me, na tolik veci najednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.9.22 15:30
@Anonymní píše:
Ahoj mám školku u domu. Dcera má necelé tři roky, poprvé chodí do školky. Po ránu přestala brečet, přijde mi ale že se děti drží pořád stranou. Ale o co mi jde hlavně. Vyzvedávám ji po obědě. Dnes odpoledne měla ještě angličtinu, a já tam musela sedět s ní, jinak by nikam nesla a brečela. Nejsem si jistá zda ji tam mám nechávat dny angličtiny spinkat? Abych ji tam nevodila dvakrát? Co byste dělali vy?

Pochybuju, že ji školková angličtina něco dá. Takže bych se na nějakou angličtinu momentálně vyprdla, dokud dítě nebude normálně zadaptované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.22 15:31

Angličtina byla doporučena pro takhle malé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22017
12.9.22 15:32
@Anonymní píše:

Holčička je malá, evidentně ještě nezadaptovaná a sotva zvládající dopolední program… a ty nejen že ji cpeš i na program odpolední, ale ještě bys ji tam nechala i spát. Hlavně aby měla tu angličtinu.

Myšlenkové pochody některých matek opravdu nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3891
12.9.22 15:33

Jsem anglictinarka. Vykašlala bych se na angličtinu, tříletá půjde radši domů s maminkou a přínos to stejně nemá, co se bude učit rok, naučí se v první třídě za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.22 15:37
@Platanka píše:
Jsem anglictinarka. Vykašlala bych se na angličtinu, tříletá půjde radši domů s maminkou a přínos to stejně nemá, co se bude učit rok, naučí se v první třídě za dva týdny.

Děkuju, zruším ji. Holky nemusíte do mě tak sit. Bylo mi řečený primo ředitelkou že to je pro ni vhodný. Zvolila jsem tak jak mi to bylo doporučený. Sama jsem v tom nováček.

• Citovat
  • Upravit
33005
12.9.22 15:42
@Anonymní píše:
Děkuju, zruším ji. Holky nemusíte do mě tak sit. Bylo mi řečený primo ředitelkou že to je pro ni vhodný. Zvolila jsem tak jak mi to bylo doporučený. Sama jsem v tom nováček.

No evidentně to pro ni vhodné není, když je z toho vyvoraná jako myš a bez tebe tam nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33543
12.9.22 15:43
@Anonymní píše:

Vykašli se na AJ. Vždytˇse chudinka ještě ani pořádně nerozkoukala ve školce, a už toho má tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
12.9.22 15:48

Hezké odpoledne. Já zase nechápu, proč by ve školce nemohla spát každý den? A angličtina proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22017
12.9.22 15:49
@Anonymní píše:

V čem jsi nováček, ve znalosti svého tříletého dítěte?

Přece snad vidíš, že v té školce zatím ještě není v pohodě, tak co řešíš?

Když ti paní ředitelka řekne, že je pro ni vhodné lézt po stropě, tak se budeš snažit ji na ten strop pověsit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3891
12.9.22 15:51
@ibis píše:
Hezké odpoledne. Já zase nechápu, proč by ve školce nemohla spát každý den? A angličtina proč ne?

Protože je malá a je toho na ni moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3891
12.9.22 15:55

Já si teda zase umím představit, že jsou tříleté děti, kterým by to přinejmenším nevadilo - třeba moje oráchlá tříletá, která do školky chodila už loni, navíc mě vídá anglicky mluvit a poslouchat audio a má o to zájem (a ve školce stejně spát musí, chodím do práce), by určitě chodila ráda.

(ale teda neprihlasili jsme ji stejně, těch osm barev, deset čísel a pět zvířat mi za čtyři litry nestojí :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin