Tradiční české pohádky

648
8.10.12 23:45

Tradiční české pohádky

Dobrý večer. Maminky nevíte jestli někde existuje kniha kde by byly tradiční české pohádky (červená karkulka, perníková chaloupka, o třech kuzlátkách atd)pohromadě. Ráda bych našla takové ty klasické laskavé pohádky žádné horory. Děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28272
8.10.12 23:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
9.10.12 00:00

Videla jsem takovou knihu, no spis to byla bichle :lol:, ale uz nevim, jak vypadala :oops: koukni v knihkupectvi, my jsme zatim u lepoler 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
9.10.12 00:01
@Kočislava píše:
http://www.bux.cz/…-vydani.html
100% tato :palec:

Děkuji něco takového jsem myslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
9.10.12 07:21

Tyhle knizky mivaji cas od casu i Levne knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
9.10.12 07:43
@Grejs píše:
Ja mam knizku, ktera se jmenuje cesky spalicek a tam je vse :).rikanky, pohadky, pisnicky :).Je krasne ilustrovana:)

Určitě myslíš tuhle. Naprosto souhlasím, je nádherná a psaná současným jazykem. Chtěla bych upozornit, že nejde o Špalíček od Hrubína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
9.10.12 08:22

Taky můžu doporučit „Povídej pohádku“, u nás je to jedna z nejoblíbenějších. Pak máme taky rádi „Dvakrát sedm pohádek“ od Hrubína a ještě „Český špalíček“.
Jinak jsi mě @martina75 pobavila jestli české pohádky nepovažuješ za horory :lol:, v červené karkulace vlk sežere dva lidi, v perníkové chaloupce ježibaba chce sníst dítě a ještě jedno týrá, atd. :palec: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
648
9.10.12 09:13
@Renčí2 píše:
Taky můžu doporučit „Povídej pohádku“, u nás je to jedna z nejoblíbenějších. Pak máme taky rádi „Dvakrát sedm pohádek“ od Hrubína a ještě „Český špalíček“.
Jinak jsi mě @martina75 pobavila jestli české pohádky nepovažuješ za horory :lol:, v červené karkulace vlk sežere dva lidi, v perníkové chaloupce ježibaba chce sníst dítě a ještě jedno týrá, atd. :palec: :mrgreen:.

Tak pokud jsou české pohádky horory tak co jsou potom Nmecké pohádky nebo pohádky od Andersena 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
11.4.13 11:52

Také sháním nejakou klasiku na čtení pred spaním 3,5 letému klukovi. Ty moderní pohádky jsou proste divné. Kdyby mel jeste nekdo nejaký tip, ráda uvítám, aji bych chtela, at je pekne ilustrovana, at se muze malej koukat, ale uprednostním to, at jsou to proste ty klasické, co bývaly za nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.4.13 11:55

U nás frčí Povídání o pejskovi a kočičce, Křemílek a Vochomůrka, a pak všechna ta Ladovská říkadla - to jsou překrásné obrázky a děti už umí všechna nazpaměť :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí