Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, potřebuju prosíííím poradit
už týden přemýšlím, jak se jmenuje pohádka, co chci stáhnout synovi, ale bez vaší pomoci to asi nedám ![]()
Jde o pohádkju, kde mladinká princezna uteče ze zámku a přidá se k cirkusu, kde dělá akrobatku na koni, pak si ještě vybavuju scény s mluvícím poníkem, víc toho ale dohromady nedám
asi stárnu
nevíte náááhodou některá, o kterou pohádku by mělo jít? Snad jsem to popsala správně a nezkomolila víc pohádek dohromady
to by se mnou totiž už bylo vážně špatný ![]()
To se přidám. Uvažuju o tom celý víkend ![]()
Doplňuji popis: Princezna se zakouká do syna ředitele cirkusu, který se dostane do pekla (ne svou vinou) a pomocí mluvícího poníka (snad hejkal, co se umí přeměňovat) a ještě jednoho „strýčka“ ho z pekla vysvobodí.
@Alenka21 tuhle pohádku mám moc ráda. Některé pohádky jsou ryze Vánoční, tahle je pro mě Velikonoční ![]()
@nety78 já nikdy moc netíhla k těmto pohádkám, syn mě ale přenaučil a až teď jsem poznala kouzlo těch pohádek, navíc malej nekouká na kreslený, ale hraný, takže sháním každou. kde jsoou aspon děti nebo zvířátka a nejlépe kombinace obou a když se tam objeví i nějaký to auto, bud, či co má kola, tak to je vítaný bonus
![]()
@Alenka21 moje holky mají rády Malý zázrak, je to sice kreslená, ale moc krásná pohádka ( příběh). http://www.csfd.cz/…maly-zazrak/
Holky, prosím netušíte některá? Syn mi od rána vykládá, jak chce zase vidět Kailen? Tailen? Tak nějak to zní.
Vím, že to byla japonská nebo čínská pohádka pro nejmenší, holčička jménem Kailen/Tailen nebo tak nějak učila i děti základy japonštiny/čínštiny. Bohužel už ani netuším, kde to dávali (Nicklodeon, Minimax, Jim Jam). Googlím jak blázen a nic ![]()
@DevilAjka píše:
@RyBANA není to tohle
@DevilAjka píše:
@RyBANA není to tohle
Taky děkuju!!
ráda zhlédnu