Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naty12 píše:
@BlueFairy To je ono! Mockrát děkuji!![]()
Není zač, já to sleduju radši než děcka ![]()
Holky, tuším že v loni na čt 1 pohádka (taková ta z modelíny jako dávají teď Dráček), holčička neandrtálkyně a mela kamaráda opičku a ta dělala kouli mouli
Nevíte název?
Nevěděl by někdo jméno pohádky asi už hodně starý. Byla animovaná o zvířátkách asi v Africe byl tam krokodýl a ten si nečistil zuby a pak ho bolely a myslim, že zvířátka přemluvily nějakýho ptáčka, aby mu vlez do tlamy a ten zub mu vyčistil. Mám dojem, že to byla ruská pohádka.
@medun Tenhle stejný příběh byl v Zoo Lane 64 pojďte s námi za zvířátky, dávají to každé ráno na čt decko, ale to nebude co hledáš, tohle je novější animovana pohádka
@medun Tenhle stejný příběh byl v Zoo Lane 64 pojďte s námi za zvířátky, dávají to každé ráno na čt decko, ale to nebude co hledáš, tohle je novější animovana pohádka
@SarkaLo to nebude tohle si pamatuju z dětství a to je tak minimálně 25 let zpátky a jednou jsem na to narazaila na YouTube, ale už to nemůžu najít. Chtěla bych to pustit dětem.
Ahoj holky,
prosím o pomoc
Před pár týdny dávali v Kouzelné školce pohádku o cilinkání, bylo to o holčičce a klukovi, co žijí ve světě za kyvadlovými hodinami, zažívají různá dobrodružství a pravidelně podle přesýpacích hodin musejí cilinkat.. Nevíte někdo náhodou, jak se tento seriál jmenuje? Synovi se to hrozně líbilo. Díky moc ![]()
@reliska : u nás běží děcko většinou jako kulisa ( děti si hrají v pokoji ) ale běda jak bych to chtěla přepnout
.
@reliska : zkus : tickety toc ( na ulozto je jeden díl ) a něco je na YouTube