Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@myskalucka jj, akorát je vše v angličtině.. :-/ Ale děkuju za pomoc!
@reliska : na YouTube jsem viděla videa i v češtině a existují i programy, které ti stáhnou videa z YouTube
Prosím - nezná něko název pohádky pro větší děti - animovaná, hlavní hrdinové holka a luk - možná sourozenci a vracejí se do vzpomínek ze svého dětství nebo tak nějak… více nevím…
díky ![]()
@3HE píše:
Prosím - nezná něko název pohádky pro větší děti - animovaná, hlavní hrdinové holka a luk - možná sourozenci a vracejí se do vzpomínek ze svého dětství nebo tak nějak… více nevím…díky
kluk ![]()
Nedávno jsem si vzpomněla na jednu pohádku, kterou jsem viděla když jsem byla malá. Budu se jí snažit popsat ale moc si toho nepamatuji a nejsem si jistá jestli budou všechny informace správně. Myslím si že děj se odehrává v Japonsku nebo Číně. Skupina dívek se vydává z nebe každý rok na zem k jezeru. Jednou tam jednu z nich zapomenou. Dívka se nemůže vrátit domů. Musí čekat po určitou dobu než se její sestry vrátí. Na zemi se jí ujme jedna žena se synem. Na čas u nich bydlí. Dívka se do syna té ženy zamiluje. Pomáhá jim v domácnosti, např. nosí jídlo a vodu tomu synovi když pracuje. Prosím poraďte. ![]()
@Mirka10 Já teda moc neporadím, ale ten příběh je mi hrozně povědomý! Pokud máš registraci na ČSFD, zkus napsat do příslušné diskuse tam, přece jen tam je to specializované na filmy, víc uživatelů by se mohlo chytit
.
@Mirka10 jedine co me napada je Legenda o lasce, ale ten popis na to uplne nesedi