Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všechny…moc vás prosím, nevíte, kde bych stáhla v cz tento TV seriál? popřípadě, jestli ho doma některá nemáte…http://www.csfd.cz/film/15850-planouci-pobrezi/ už dlouho hledám a k dostání je na uloz.to jen v pl, moc díky
Já si před nějakým rokem dala inzerát na MMB, sháněla jsem taky film, co nebyl k sehnání a kdosi se mi tehdy ozval a přepálil.
Ale dá se shánět přímo na ČSFD, musíš mrknout, kdo ho má a napsat mu. Někteří vyloženě prodávají, já jednou jednoho pána ukecala, i když neprodával. ![]()
@Nelisa A kde to tam vidím? ti, co jsou uvedeni ve filmotéce jsou taky žadatelé, ne?
@Mamča Magduš píše:
ti, co jsou uvedeni ve filmotéce jsou taky žadatelé, ne?
Ne, to jsou ti, co to mají ve své filmotéce (sbírce filmů), akorát že to většina z nich neprodává.
Hele když ho seženeš, dej vědět, nedávno jsem ho hledala a je jen vpolštině. taky ho chci. Tak bych klidně se spolupodílela na koupi ![]()
@monika32 Sháním to už stááášně moc dlouho a kde nic tu nic
a kamkoli se podívám, tak to ostatní shání taky a dokonce to koupí za jakoukoli cenu…snad tři roky zpět to dávali v TV, ale v době, kdy jsou normální pracující v práci
dá se někam napsat na stránky TV, aby to dávali?
@Mamča Magduš píše:
@monika32 Sháním to už stááášně moc dlouho a kde nic tu nica kamkoli se podívám, tak to ostatní shání taky a dokonce to koupí za jakoukoli cenu…snad tři roky zpět to dávali v TV, ale v době, kdy jsou normální pracující v práci
dá se někam napsat na stránky TV, aby to dávali?
Ani nevím jestli je ještě na Nově „Volejte Novu“
Jinak já to mám jako knížku, ale tohle je jeden z mála filmů, které se mi líbili možná o trošičku víc než kniha a taky to má jiný konec…
Je, tak to jsme dve, ja ho taky marne shanim. Ja to znam teda jako Pobrezi v plamenech.
Nasla jsem to akorat v madarstine!!! na youtube, tak si z nostalgie pustila bez zvuku aspon par scen.
Nechápu…vydali takových blbostí, co nikdo nekupuje a tohle pode mě není ani na DVD
no na ulozto je to v pl, ale to se nedá poslouchat, navíc je to vlastně přetlumočené, jelikož v pozadí je slyšet aj ![]()
Teď jsem ze zvědavosti koukla, co to je a normálně si to pamatuju
.
Hlavně na konci, když se usmiřují, tak tam proběhne taková hláška, jako že peklo už zamrzlo, nebo tak něco.
@Milli píše:
Teď jsem ze zvědavosti koukla, co to je a normálně si to pamatuju.
Hlavně na konci, když se usmiřují, tak tam proběhne taková hláška, jako že peklo už zamrzlo, nebo tak něco.
@Angie-shy píše:![]()
jj, pamatuješ si dobře
Kurník, já to věděla
. A teď abych taky začala shánět
.
Akorát si to pamatuju jako Pobřeží v plamenech, ale to je asi jedno.
Dá se koupit na DVD - v originálním anglickém znění např. zde:
amazon? ie=UTF8&me=&seller=
Jinak tohle dvd prodávají normálně v i polských e-shopech. stačí vyhledat na googlu podle polského názvu
Płonący brzeg (The Burning Shore)
a vyjede vám několik e-shopů…