Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ráda bych se zeptala vás, které čtete elektronicky, v jakém formátu čtete nejčastěji? Já už jsem knihy zkoušela převést do různých formátů, ale pořád je text na stránce takový jako by rozházený. číst se to dá, ale jaksi to není úplně ono…
Ve formátu mobi nejradši. V tom do Kindlu. Dá se to konvertovat, ale ne všecko. Jsou na to programy.
Pdf se čte strašně blbě. Nejradši mám originální formát do čtečky.
Ctu v kindlu, ale pokud nemam po ruce kindle a musim cist v pocitaci, tak ctu jedine v pdf.
A nemate nekdo zkusenost s Nookem? Kindle mame taky, nekde se na nej prasi, asi ho budu muset vytahnout.
Mam Kindle, takže čtu v mobi. Většinu knih tak i kupuju, když převádím není to v češtině nic moc.
Ja vse stahuju na techto strankach www.neee.cz(je tam temer vse), prevedu do doc a poslu na kindle.
Ja mám čtečku Prestigio a nemám jí moc dlouho, tak ještě tápu v čem číst…Zatím jsem knížky nekupovala, ale stáhla z Uložto. Myslíte, že to může být důvod, že se mi text špatně čte? Že je na Uložto vložil bůh ví kdo, bůh ví jakým způsobem? Přece jenom asi originál je originál…
@vikikl píše:
@Scarlett2011 Můžeš mi prosím nastínit, jak to tam funguje?
Myslis na tech strankach? Zaregistrujes se, pak jdes na Knihovna(v sloupecku nalevo), prihlasis se, nebo mozna uz jsi..Pak kliknes na PC a jsi na vyberu knih. ![]()
Pokud to pak chces do ctecky, tak musis prijit na to, ktery format ti to podporuje a stahnout si to do ni. Mne kindle podporuje doc, tak si tu knizku vzdy prevedu do docu a pak teprve poslu.
@Scarlett2011 Prosím tě a ještě jeden dotaz…co znamená hláška: Stažením díla potvrzuji, že jsem vlastníkem zakoupeného originálu!!
Objevuje se po kliknutí na ikonu pro stažení. To jako tu knížku už musím mít, abych ji mohla stáhnout? To je přece hloupost ![]()
@vikikl
Ale to je jen kryti kvuli zakonu. Jakekoliv stahovani at uz filmu, hudby nebo eknih je nelegalni, je ale legalni si knizku stahnout, pokud uz ji mas doma, tak tam tu veticku musi mit, aby se kryli. ![]()