Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, moc prosím o radu s pohádkou.
Hledám pohádku, která trvá asi hodinu (běžela v TV, asi nedávno, ale já to prostě v programu nemůžu najít). Je to ve stylu Pošťák Pat nebo Ovečka Shaun. Je to o autíčku asi VW brouk (policajti) a do městečka má přijet princezna, někdo tam krade vodu a tohle autíčko to vyšetřuje a pomáhá mu kamarádka vydra. Autíčku říkají „Mladý.“ Takový jsem dostala indicie, já jsem to neviděla, tak doufám, že to někdo z tohohle popisu pozná.
Předem díky
.
@Paní Columbová Nevím, ale z tý tvojí ikonky s prominutím učůrávám
teda ve spojitosti s nickem ![]()
@Paní Columbová napadají mě Hrdinové velkoměsta… Je to ale seriál… (epizody tak zhruba o dvaceti minutách - nicméně mohlo jít o pilotní díl) ![]()
@Paní Columbová Vzpomínám, děti na to koukali na Déčku, je to Plody-policejní autíčko
Děvčata, děkuji, je to ta, jak píše @Žižule . Díky moc, zachránila jsi mě od blázince
.
Ahojky holky
Prosím vás nemůžu si vzpomenout na název pohádky ve které hraje malá kudrnatá holčička. Má na hlavě asi pět kudrlinek
Myslím, že jí dávali kdysi v kouzelné školce. Nevíte některá jak se ta pohádka jmenovala? Byla to docela kravina, ale je to pro mě důležité
Díky
Ahoj
Dnes ráno dávali v Animáčku krátkou pohádku o nějakém pavoukovi (dnes o tom, jak kýchal). Nevíte prosím, jak se pohádka jmenuje? Díky ![]()
Nebyli to Mrňouskove, vetsinou byvaji dve za sebou a byvaji tam ruzni hmyzaci.
@RyBANA @Katty Caprio rádo se stalo