Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj vespolek,
přemýšlím, že bych holkám koupila trampolínu na zahradu, takovou tu velkou se sítí. Něco jako tohle:
Nejlevnější jsem ale viděla za 6000, tak bych se ráda zeptala na zkušenosti a názory jiných.
Pokud ji máte, tak jak jste s ní spokojení a jestli ji opravdu děti využívají dlouhodobě, ne jen prvních čtrnáct dní.
A ostatní, co si o ní myslíte? Je to dobrá investice. Nosnost je do 100kg, tak bych si mohla zaskákat i já.
A ještě bych chtěla zkušenější poprosit o radu s výběrem a na co se při koupi dívat.
Díky,
Halka
Ahoj Halko, trampolínu na zahradu asi pořizovat budeme. I kdyby to prcky najednou přestalo bavit (o čemž silně pochybuju), využiju ji jako lehátko k bazénu…
. Aspoň po mně nic nebude lézt…
.
Halko - tchán ji koupil na zahradu, ještě když v rodině nebyly žádné děti a skákal si na ní sám ![]()
Pak se postupně začaly rodit děti a jen co začaly chodit,tak jsme je z trampolíny nemohli dostat
A to trvá dodnes - „tatopina“ je dědečkův trhák. Když děti spí, tak tam řádíme my. Je to fakt skvělý relax. Kdyby ji neměl tchán, koupila bych ji na zahradu k našim hned. Tchán ji kupoval za 12000
takže teď ty ceny jsou už fakt v pohodě!
Takže radím - neváhej a užijete si fakt spoustu legrace! ![]()
Koukám, že se mi to pěkně prodraží, když k tomu budu muset kupovat ještě bazén. ![]()
Ahoj, tchán ji koupil na chalupu a od rána do večera z ní děti neslezou, navíc je to super ohrádka pro prťata a krásně se na ní po obědě spí, zkrátka stále obsazeno. Má průměr 3m, kupoval ji v akci v Jysku a je fakt dobrá, no a drahá určitě moc nebyla.
Určitě doporučuji. A možná bych koupila trošku větší, než ty dáváš odkaz - budou ji využívat i třeba ve 13 letech s kamarádama, tak ať se tam vejdou
![]()
A i pro dospělé je to zábava, tak se mrkni, jakou to má nosnost ![]()
My nemáme zahradu, takže ji nemáme, ale jednou, až bude zahrada, tak bude i trampolína. Naši kamarádi ji mají a využívá se opravdu od těch nejmenších (od cca 1 roku) po rodiče. Když jsem kdysi byla jako au-pair v Anglii, tak tam byla také pořád v obležení malých i velkých ![]()
Skvělá investice! Čím větší, tím lepší a blbnou s tím malí i velký ![]()
Taky porizujeme. ![]()
Hodne jsem se informovala u pratelu a znamych. Vsichni doporucuji dat pozor na kvalitu - nektere casti se u nekterych rychle rozpadaji - a prumer minimalne 3m.
Oblibena - levna a dobra - je u nas tahle
http://cgi.ebay.de/…Zubeh%C3%B6r?…
a zasilaji i do Cech ![]()
Nosnost 150 kg. V prepoctu i s postovnym kolem 5000 Kc.
Já nepořídím.
Sousedů dcera, (dnes sedmnáct let) se na domácí trampolíně těžce zranila. Je na invalidním vozíku a už nikdy se nepostaví na nohy.
Lucie
Lucko, to je mi líto. Co se stalo? Vždyť má ty ochranné sítě. No asi můžeš nějak blbě spadnout na záda. Nevím, ale tohle bych nerada riskovala.
A jak je to s reklamací, když se objednává ze zahraničí?
Ahoj,
chceme koupit zahradní trampolínu o průměru cca 3 m. Na netu jsem našla trampolíny typu GoodJump, FastJump, 4jumping apod. Jsou jedny z nejlevnějších - od 3 990 a z popisu i recenzí vychází strašně dobře - žebřík i ochranná síť, nohy od sítě až na zem, 4 U nohy, jakási certifikace Interek, podle popisu jsou tyče silnější než u dražších trampolín, vysoká nosnost…
Zaráží mě ale ta nízká cena.
Vůbec nevím, jestli mám koupit tuto nebo koupit z InsportLine. Zde ale nevím, jestli nebudu platit jen za značku… Nebo nějakou jinou drahou…
Máte zkušenost?
Díky.
@Yarisek Ahoj, už nevím značku, ale koupili jsme za 4,5t se všemi komponenty co píšeš a jsme spokojeni, dívali jsme se na rezence, neplatili jsme za značku.
@Yarisek My máme trampolínu Spartan, průměr 3m a dobrý. Stála cca 5 tisíc, ale dostali jsme ji, takže cenu jsem řešit nemusela
. Děcka se na tom docela vyřádí, jen se pak musí na zimu skládat, takže aby šla asi dobře složit a aby byla lehká, protože se pod ní musí sekat tráva, tak aby šla sekajícícmu dobře posunout. To jediný bych po zkušenostech asi řešila. Jinak ceny mohou být nízké, protože je jaro a trampolíny se budou víc prodávat - vyšší poptávka, nižší ceny
.