Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zvažujeme dětem koupit trampolínu z mountfieldu, prosím ty co ji mají, jak jste s ní spokojení, spíše mě zajímají názory těch, co ji mají již několik let. Určitě nechceme za rok kupovat novou
Jestli pomůže, my máme z Decathlonu a za mě super, necháváme jí celoroč venku a drží. Oproti jiným má výhodu že má ochranou síť před pružinama, tudíž nehrozí zaseknutí nohy, proskočení apod.
Taky by me zajimala zkusenost…chtela jsem Lagradu ale vyprodali mi je nez jsem se rozhoupala…a jine zelenw trampoliny ve velikosti 3 metry momentalne nejsou k dispozici 🙈
My máme z Mountfieldu druhým rokem. V zimě nechávám venku sundavame jen síť a skakci plochu zakryvame plachtou. Děti na tom radi porad a zatím drží.
@Brokianaa a to hlavně kluci trampolíně dávají zabrat a vymýšlí kde co a různě se o síť opírají a tahají. Určitě vám trampolína tu službu udělá.
@Renlin ja doufam
chceme proste zelenou at trochu zapada do zahrady a ty proste moc nejsou… a navic je fajn ze ma nahradni dily.
Prosim vas, neresil nekdo nahradni dily na trampolinu z Mountfieldu? Ktere znacky jsou kompatibilni? Konkretne potrebuji sit. (Primo v Mountfieldu uz nahr.dily neprodavaji)