Jak se "díváte" na trans ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35247
16.6.26 16:13
@TransJaruska píše: Více

Tak tvoje žena úplně hetero nebude. Nějak si neumím představit, že hetero ženě nebude vadit, když večer najde chlapa v posteli v lodičkách, korzetu a nalíčeného.
Ale vaše věc. Jen malinko nechápu smysl téhle diskuze, vždytˇtakhle jsi jen doma, a venku jsi muž. Každopádně máš štěstí na ženu, já bych tohle nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40786
16.6.26 16:35
@Serpentini píše: Více

Historicky to je ženská práce. Nejdříve nutíte chlapy dělat ženské práce a pak si stěžujete, že jsou zženštilí! :zed: :cert:

https://youtu.be/rFqx6HO9f34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32567
16.6.26 16:47

@arinecka No spíš má někdo bujnou fantazii…nevím, který chlap by šel na emimino tohle psát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40786
16.6.26 16:50
@Fee-bee píše: Více

Jaruš určitě nebude proti Ti poslat fotky, jak to vypadá v reálu. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9233
16.6.26 17:05
@jege píše: Více

Jako společnost už jsme ale někde úplně jinde. Dříve dřeli oba stejně. Dneska by si mnozí frajeři představovali, že budou chodit oba na plný úvazek do práce, přinesou podobně peněz, on se doma svalí na gauč a ji začne druhá směna v domácnosti a kolem dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
16.6.26 17:06

Chlap u plotny je mega sexy. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40786
16.6.26 17:08
Úžasná dovolená, krásní animátoři, dítko počaté přirozenou cestou… To nemá chybu. :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40786
16.6.26 17:09
@KKubula píše: Více

Ale ten nepořádek po něm už tolik sexy není! ;) :jazyk:

Který se Vám líbí: https://www.prozeny.cz/…avorit-50055 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17018
16.6.26 17:10

Ne, vaření mě nikdy nebavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40786
16.6.26 17:10
@Serpentini píše: Více

Záleží, jak se domluví a jak si to rozdělí, ale když si z něho udělá puťku domácí, ať si pak nestěžuje, že to není sexy a nevzrušuje jí. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
16.6.26 17:12

Mne je jedno co/ako robite doma, vadi mi ked sa premavate niekde po namesti na nejakej „pride“ a snazite sa vsetkych okolo presvedcit ze vas maju chvalit, obdivovat a uctievat.
Vies si predstavit ze jeden den by takto blokovali namestie, heterosexuali, dalsi den metrosexuali, dalsi den transsexualy, dalsi den asexualy, dalsi den homosexualy a tak dalej…

Kedze mame uz asi 60+ pohlavi aktualne tak ani weekendov nieje dostatok :-)

Poznam homosexualov a jedneho(u) trans zenu (male to female) a vsecia su super ludia. Ani jeden z nich mi nevadi.
Mne vadia ty ludia ktory maju potrebu blokovat verejne priestranstva, exhibovat a inak otravovat zivot ostatnym. Ked sa niekto obleceny iba v kozenych postrojoch z ktorych mu trcia prsia a penis prihovara okolo iducemu dietatu tak by ho mali okamzite zavriet bez ohladu na pohlavie, orientaciu a domnele pohlavie… realita je taka ze sa to toleruje lebo inak by to bola diskriminacia, ale to je omyl o ziadnu diskriminaciu by sa nejednalo, iba by ta skupina nebola nadalej zvyhodnovana a bola by rovnopravna s ostatnymi ludmi. Nemam rad nikoho kto mi otravuje zivot a ked sa k tomu este prezentuje ako nadradena rasa tak to by som vrazdil. A je mi uplne jedno co ma na sebe alebo medzi nohami.

Ak si tak spolu nazivate v laske a porozumeni, nazivajte si aj dalej, mne to nijako nevadi. My tiez s partnekou robime veci nad ktorymi by sa tu pohorsovala polka fora, ale uprimne je nam to jedno. Problem nastava v momente ked sa to nejaka skupina ludi snazi ‚nasilim‘ natlacit inej skupine ludi svoj nazor, preco ich nemozete nechat zit svoj zivot? Nie kazdy potrebuje byt nutne trans…

U nas doma ziadne cinnosti nerozdelujeme na muzske a zenske, takze navarim bez toho aby som sa musel citit ako zena a partnerka sa tiez neciti „viac“ ako zena ked vari tak neviem, toto rozlozenie roli sice historicky chapem, ale v dnesnom svete uz podla mna postrada zmysel.

Drobna uprava znameho vtipu: Co je najtazsie na tom ked je clovek vegan, alebo trans? NECHAT SI TO PRE SEBA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
16.6.26 17:12

U plotny všichni.

Pokud není čuně, žádnej extrémní bordel nenechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
16.6.26 17:18

To co popisuješ není trans žena ale klasický muž-transvestita.
Každému co jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9233
@moonchild24 píše: Více

Pořád mužem, protože ty ostatní fyzické odlišnosti pořád zůstávají mužské. Biologické rozdíly mezi mužem a ženou: muži mají chromozomální kombinaci XY, ženy XX, muži mají větší podíl svalové hmoty, větší kapacitu plic, odlišné rozložení pánve, hustší kosti a asi nemusím rozvádět vliv hormonů na ženskou psychiku a všechny ty vlivy hormonů v různé fázi menstruačního cyklu, těhotenství, šestinedělí a přechodu. Plus ženské chování ovlivňuje i to, že byla vychována jako žena a i k ní tak přistupuje okolí. Takže i po ztrátě penisu je dál mužem. Já nikomu neberu, že chce hrát ve společnosti roli jiného pohlaví, jen mi to nejde přes pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
@IcePlanet7 píše: Více

Taky myslím, že různý Prides dělají spíš medvědí službu.

I když - možná když někomu tyhle pochody lezou na nervy a pak zjistí, že kolega z kanceláře je gay nebo trans, ale nevystrkuje v kuchyňce na nikoho žádný části těla, možná si řekne tenhle je normální a budou spolu dál chodit na oběd a nadávat nad tabulkama, jako to dělali do té doby. :nevim:

PS většina trans lidi, které znám, jsou nejradši, když to nikdo neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí