Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KKubula píše: Více
A jako chlapi? Já bych si asi těžko mezi nimi vybral hezkého chlapa, ale v podstatě ani nemusím a ženský vkus na chlapy je někdy těžko pochopitelný. ![]()
@arinecka „hetero ženě nebude vadit, když večer najde chlapa v posteli v lodičkách,“ já myslím, že většině žen, bude i vadit, když najde chlapa v posteli v pánských botách.
@Serpentini píše: Více
Není dál mužem. Má vagínu, prsa, tělo se vlivem hormonů změní - svaly mizí, síla ubývá, mění se prožívání a reakce, pohyby, chutě, kdeco prostě.
@jege píše: Více
No, to máš tedy pravdu. ![]()
Já ty kuchaře neznám, kromě Pohlreicha, ale líbí se mi takhle na fotce ten Stone. Vařit jsem ho ale neviděla, tak nevím, jestli nedělá taky bordel.
Mě teda vaření fakt nebaví a uklízení po chlapovi ještě míň. Ale třeba vařit spolu s chlapem a u toho si to zpestřit…
![]()
Nikdo z nich není můj typ, všichni jsou moc světlý.
Jakože když bude chlap rozvalený na gauči koukat, jak kolem něj všechno udělá ženská, tak z toho bude baba sexuálně celá pryč?
Budou spolu nadávat nad Pride pochody, protože gayům to také moc dobrou službu nedělá. ![]()
@Anna766 píše: Více
Já bych z toho byla akorát tak celá nasr… naštvaná. ![]()
Reagovala jsem na uživatele, který se ptal jak bych nazvala muže, který při nehodě přijde o penis.
@Prelesta píše: Více
Ten je barevně ok, ale zase vypadá jako bazilišek, pardon. ![]()
@Anna766 píše: Více
Správný chlap tohle deleguje na uklízečku/pomocnici a s ženou si půjde užívat.
![]()
Teď s manželkou lítáme po obchodech a vybíráme zařízení do baráku, o dítě se přes den stará pomocnice, a neznám lepší rozdělení rolí.
![]()
Večer se těch pár věcí udělá, většina se také může nechat na pomocnici, ale když to manželce vadí a nesnese, aby zůstal hrníček a talířek do druhého dne, kdy je umyje pomocnice a myčku používat nechce, tak nechápu, proč bych se měl kvůli jejím broukům v hlavě angažovat. ![]()