Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Žena jsem jen doma, někdy na dovolenych, Teda než se narodil malý.
Ale jak zabouchnu dveře domů, sminky šatičky, botičky
![]()
@TransJaruska píše: Více
Ne, já jsem výrazně hetero. Máme se pořád rády, doteď máme společné finance, veškerý majetek vlastníme napůl, společně se staráme o mladší dítě, hodně jsme se podporovaly, když jsme začínaly par let po rozvodu randit a zažívaly různé karamboly. Jsme porad rády, že jedna druhou máme. ![]()
Kdyby tě to zajímalo, před nějakou dobou jsme o tom našem příběhu psaly tady (cca ve druhé části vlákna) (Kubula. K a GoldenMoth).
Takto ti věřím, ja jsem hetero, svoji ženu moc miluji a vím že ona i mě jako ženu. A opravdu nam to skvělé funguje. Jsem zamilovana jak první den.vzdy me prekvapi, nějakým pradelkem, sminkami atd. A já se fakt snažím aby byla šťastná
My do toho děti zásadně netaháme. Obcas si ta moje dela cas pro sebe. Nekdy jdeme jako holky spolu. Ale jsme spolu uz dlouho, deti mame velke.
Taky se nikde neorganizujeme a nedružíme s podobnými lidmi. Muj partner je skvelej člověk a ze občas jde jako holka mi nevadi. Patří to k nemu.
Každý jsme nějaký, lepsi si to přiznat nez to cely zivot potlačovat.
Děti do toho taky netahame, to je jasný. Jsme jen sami pro sebe, nikoho nehledame, a je nám dobře. Ano taky někdy dřív byli venku jako holky, teď už na to není čas.
@TransJaruska my jsme spolu 30 let. Vztah ma samozřejmě výkyvy. Ted řešíme velmi vážné problémy, tak me blbiny neni cas. Ale potřebovaly bychom obe jit na holčičích shopping a na skleničku. Vyčistilo by nám to hlavu.
Moje rada: hlídejte si soukromí. Lidi bývají zlí.
Mamzel aveho casu chodil na terapii ( ne kvůli své transsexualitě) a jednou přišel jako holla. Terapeutka ani nehla brvou. Je to prý častější než si lidi mysli ![]()
Já si to také myslím, soukromí hlidame, Ano lidi jsou zlí. Tak si žijeme svůj život, a jako žena u nás mě městě nikdy.Ale na dovolenych to bylo skvělé… až nás chlapy balili
. Mysleli že jsme lesby
A kdo je vlastně trans žena, chlap který si myslí, že je žena, nebo opačně? Trasns žena která žije s netrans ženou, je tedy lesba nebo co je? Je mi jedno jak si kdo žije, když neškodí ostatním ať si každý dělá a myslí co chce. Jsem rada,.že se me to netýká, ze nejsem homo ani trans, nebinární a další.
@Serpentini píše: Více
„Ten“ - fakt trapný, jestli narážíš na pohlavni organ, tak s tou logikou bys nazvala muže, který po utoku/zraneni apod prijde o penis, ženou? Aha…