Trápení při kakání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
16.2.12 09:39

trápení při kakání

Dobrý den prosím vás o radu,malá má 4 týdny,nekojím,doktorka mi dala na alergie Bebu 1 ha,ale z toho mi hodně blinkala,tak jsme ji zkusili dát Nutrilon při ublinkávání a pomohlo to,ale už 3dny špatně kaká,má hodně tuhou,žlutou stolici a hodně se u toho trápí než chudinka vytlačí pár bobků,při Bebě kakala dobře i 3× denně mohu se opět vrátit k Bebě,neuškodí jí to střídání?Nebo co by jste poradily s tím kakáním?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
16.2.12 09:45

No to jsme přesně měli my, máte Nutrilon AR? Malej byl po něm ucpanej, nemohl se vykakat, to AR je takové hustší, sice se po něm neblinká, ale zase se nevykaká. Takže jsem si zvykla na blinkání, protože to že se nemůže vykakat je pro mimi strašný trápení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
16.2.12 09:46

Vrať se k Bebě, tu jsem taky pak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.2.12 09:58

Na ten zahuštěný Nutrilon se vykašli. Mi taky miminko zacpával. Pokud nemá vyloženě reflux a prospívá, tak to blinkání je v podstatě normální. Malý mi taky trpěl na zácpu hned od narození a upravila mi to Beba Sensitive (může se taky dávat od narození a je taky HA). A tu Bebu HA ti doporučila jen tak nebo protože je vysoká pravděpodobnost alergie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.2.12 10:32

Dr.se mě ptala jestli máme nějaké alrgie řekla jsem jí,že senou rýmu a alergie na pily,ale nikdy jsem na to prášky nebrala a dneska je každý druhý člověk alergický na pily nebo seno,tak si myslím,že nám hned nemusela cpát tu Bebu 1ha nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
16.2.12 10:35

nemusela, to je běžný takový alergie. Dávej normální, ale asi bych se fakt vrátila k tý Běbě, Nutroš mě tak nějak zklamal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.2.12 10:53

K Bebě se vrátím určitě radši ať pořádně kadí to blinkání přežijeme než se to spraví a ještě mám takový dotaz od včerejška se mi osypala na hrudníčku a bříšku má takové červené fleky s pupínky,prášek mám pořád ten samý,aviváž nedávám,prádlo žehlím,tak nevím z čeho to může mít?Děkuji mockrát za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
16.2.12 10:56

A má teplotku? Kdyby jo mohla by to být šestá nemoc. Jestli nee, tak třeba jen kopřivka, ale nevím kde by k tomu chudák přišla. Zkus to vyfotit a hodit zde jako dotaz, zkušenější holky ti řeknou. Můj malej nikdy s kůží problémy neměl. Měli jsme jen neštovice a to jsou spíš takový puchýřky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
16.2.12 11:03

Ty pupínky můžou být potničky…třeba jí moc oblíkáš ,jestli je v zavinovačce,takj í stačí jen bavlněné body.Nevím jaké máte teplo doma,ale může to být z přehřátí.Jinak já dávala od narození sunar.A když byl problém se stolicí,tak jsme musela pomcot rektální rourkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.2.12 11:06

Jo, ještě k tomu kakání. Mi doktorka radila, dát slabý heřmáíkový čaj. Nebo třeba i to mlíko rozmíchat ve slabém heřmánkovém čaji. Má mírné projímavé účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.2.12 11:08

Možná,že si teď bude klepat na hlavu,ale je to moje první mimi,tak jsem ze všeho vyplašená a radši aby jí bylo teplo než zima,když jdeme ven tak dávám body,dupačky,ponožky teplé,svetýrek,teplou kombinézu a pak do fusaku,tak možná je to příliš,ale mám strach že jí bude zima:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
16.2.12 11:10

Ne ven je to v pořádku,ale jak je oblečená doma.Já mám 9 měsíčního syna a ven ho oblékám jako ty a ještě přes fusak dávám deku.Ale jak je oblečená doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
16.2.12 11:11

No je to možný že se zapaří, musíš jí tam občas dát ruku a zjistit, jestli tam není příliš teplo. Teď bude zase lepší počasí tak můžeš vrstvu ubrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.2.12 11:12

Mockrát děkuji za rady je to první mimi a jak je něco v nepořádku jsem hned vyplašená než všechno vychytáme tak to chvilku potrvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
16.2.12 11:12

A jeslti máš pochybnosti,tak radši zajdi k doktorce…maximálně ti řekne ,že ses bála zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí