Trápení s hubnutím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3230
10.3.19 21:44

Mam zkusenost s adipexem. Radeji bych brala abdominalni obezitu nez adipex. Po takovem neuspesnem snazeni bych asi pristoupila na smireni se se svym telem… Je mi lito tve nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
10.3.19 21:59

Adipex je děsné svinstvo, to bych nebrala. A jakou postavu mají příbuzné ženy? Jedna moje kamarádka byla po celém těle hubená a břicho jak v 6. měsíci těhotenství. Taky se jí s tím nedařilo zatočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.3.19 22:01

Co na to říká doktor? Neměl by gastrický balonek zmenšit objem žaludku?
Dneska se myslím používají už jiné léky než Adipex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.3.19 22:03

@divine woman u nás jsou jinak všechny příbuzné ženy typu hruška, jen taťka je na tom stejně jako já - obrovské břicho.
Také jsem celkem po zbytku těla celkem hubená, jen to břicho… problém je, že se mi přidružují problémy s tím spojené: vysoký krevní tlak, hormony, silný reflux…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.3.19 22:05

@Gemnis Tak ty další problémy jsou blbé :think: , ale nic chytřejšího než obezitolog mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.3.19 22:06

@jenny.fields doktor vůbec nic :/
gastrický balónek by měl snížit objem žaludku a navodit sytost i po menších dávkách jídla. Problém je, že i při balónku mám strašný hlad a sytá nejsem vůbec. Musím se hodně hlídat abych se vyloženě nepřežírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.3.19 22:09

a nemáš to trochu v hlavě? Já mám taky 69 kg a přes břicho tedy „jen“ 98 cm. Taky vypadám jak v 5 měsící. Ale nikdy mě nenapadlo lítat kvůli tomu po doktorech nebo utrácet za výživový poradce. Jsem taky typ jablko. Jako jsem tlustčí, než je dneska asi taková ta norma, ale že bych byla nějaká velryba to mi zase nepřijde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.3.19 22:13

@Quinn7 V hlavě určitě, nesnáším pohled do zrcadla. Jsem z toho nešťastná. Ale taky mě trápí ty zdravotní problémy. Zdravotních problémů mám víc než dost a ta váha mi to docela zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.3.19 22:25
@Gemnis píše:
@Quinn7 V hlavě určitě, nesnáším pohled do zrcadla. Jsem z toho nešťastná. Ale taky mě trápí ty zdravotní problémy. Zdravotních problémů mám víc než dost a ta váha mi to docela zhoršuje.

já taky nejsem nijak nažhavená z toho jak vypadám :D, ale říkám si, že sou daleko tlustčí ženský. S těma zdravotníma problémama neporadím, nepřijde mi, že by si měla takovou extrémní nadváhu, aby to způsobovalo problémy. Spíš mi přijde, že naší váhu má dneska každej druhej. Fatk víš, že ty zdravotní problémy sou způsobený jenom špekem na břiše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.3.19 22:30

@Quinn7 Podle toho, co mi říkala moje doktorka, která mi zaváděla tu merunu tak ano. Prý je to metabolický syndrom. Mám hrůzu, že se k tomu přidá ještě diabetes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.3.19 02:30

Vis neco blizsiho,co mas s hormony??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
11.3.19 07:58

No ja mam temer stejny pomer vyska/vaha, a nejak extra tlusta si nepripadam :nevim: Jasne, na miss world ani na verejne chlubeni to zrovna neni, ale spokojene zit se s tim da :nevim: Je ta honba za stihlosti nutna? A mas to na brise urcite tuk? Nemohl by to byt spis problem se zazivanim nebo s hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová