Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byli jsme na Salu v roce 2013… tehda okolo 27000 ( coz ted uz bude urcite mene).. ja uz bych tam nejela. Plaze byly nadherne, to ano… ale to za me bylo tak nejak vse a to se mi zda na dovcu malo… je spoustu hezcich destinaci. Ale zalezi taky co od dovolene ocekavate..
Ahojky, já bych teda na Kapverdy neletela, protože bych nevydržela letet 6-7 hodin v letadle
![]()
Ano, byli jsme začátkem listopadu, letos už to bude tři roky. Na 15 dní - je to daleko, týden by byl pro nás málo. Oazis Belorizonte na ostrově Sal. Velice se nám tam líbilo, letos pojedeme zase/ last/. Jsme dobří plavci, denně jsme byli od rána do večera v oceánu. Do bazénu jsme nechodili. Jsou tam vlny, ale po překonání velké vlny u břehu se potom dá parádně plavat. Obrovské byly jen jednou dopoledne, to jsme šli na „tůru“ po pláži. Celkem pro dva nás to stálo s all inc. něco málo přes 40 tis.
Já byla mnohokrát na Salu, naposledy loni v říjnu. Belorizonte je pro nenáročné a jídlo pro dítě bylo nepoživatelné. Nám vyhovuje vedlejší Salinas Sea. Tam byla spokojená i naše poměrně náročná dcera. Určitě doporučuji navštívit Pedra de Lume.
@Xmichaelah píše:
Byli jsme na Salu v roce 2013… tehda okolo 27000 ( coz ted uz bude urcite mene).. ja uz bych tam nejela. Plaze byly nadherne, to ano… ale to za me bylo tak nejak vse a to se mi zda na dovcu malo… je spoustu hezcich destinaci. Ale zalezi taky co od dovolene ocekavate..
Uprimne ja jsem cekala , ze ta cena bude vyssi , takze tech 27 000 tisic by bylo strasne super , ale spis ocekavam , ze to ted je drazsi
. Jeste rozmyslime , ze by bychom leteli do Dubaje, ale ty Kapverdy se mi libi vic a financne jsou lepsi..
@Caboverde Je rozdíl v koupání na Salu a Boa Vistě? Prý jsou na Boa Vistě větší vlny a silnější proudy ..
@mamoch píše:
Ano, byli jsme začátkem listopadu, letos už to bude tři roky. Na 15 dní - je to daleko, týden by byl pro nás málo. Oazis Belorizonte na ostrově Sal. Velice se nám tam líbilo, letos pojedeme zase/ last/. Jsme dobří plavci, denně jsme byli od rána do večera v oceánu. Do bazénu jsme nechodili. Jsou tam vlny, ale po překonání velké vlny u břehu se potom dá parádně plavat. Obrovské byly jen jednou dopoledne, to jsme šli na „tůru“ po pláži. Celkem pro dva nás to stálo s all inc. něco málo přes 40 tis.
@Caboverde píše:
Já byla mnohokrát na Salu, naposledy loni v říjnu. Belorizonte je pro nenáročné a jídlo pro dítě bylo nepoživatelné. Nám vyhovuje vedlejší Salinas Sea. Tam byla spokojená i naše poměrně náročná dcera. Určitě doporučuji navštívit Pedra de Lume.
Děkuju moc holky ![]()
@mamoch ty vlny hlavne chceme, teda respektive partner chce vlny
![]()
@_.Emilyyy
No ono jsou vlny a vlny:)) Při obřích plavčík nepustí a do bazénu se mi fakt nechce. Ale my jsme se celých 14 dní, kromě toho jednoho dopoledne, koupali v oceánu.
@_.Emilyyy 27 na jednoho
jsem to napsala spatne… jako dubaj moc nemusim, litame do ras al khaimanu ( pokud jde vylozene o valeci dovolenou)… ale to je spis dovolena na jezere
co oman?
ten nas zcela pohltil ![]()
@mamoch píše:
@_.EmilyyyNo ono jsou vlny a vlny:)) Při obřích plavčík nepustí a do bazénu se mi fakt nechce. Ale my jsme se celých 14 dní, kromě toho jednoho dopoledne, koupali v oceánu.
@Xmichaelah píše:
@_.Emilyyy 27 na jednohojsem to napsala spatne… jako dubaj moc nemusim, litame do ras al khaimanu ( pokud jde vylozene o valeci dovolenou)… ale to je spis dovolena na jezere
co oman?
ten nas zcela pohltil
Jo tak na jednu osobu to uz sedi ta cena
To my moc nechceme valeci dovolenou - zase na jednu stranu si hodne odpocines, ale zase nemas noc dobry zazitky a vzpominky
![]()
@_.Emilyyy
A kolik peněz jste s partnerem ochotny do dovoleny investovat?
Byli jsme v hotelu Melia Dunas od Fisheru loni na podzim a naprostá paráda
servis dokonalý, lidí všichni strašně milí a ochotní, hned při check in nám dávali fresh juice a to jsme ještě neměli pásky ani nic, no dokonalý servis, kufry nám donesli až do pokoje, ubytování bylo krásné, luxusní a čisté, jídlo bylo vynikající včetně restaurací přímo zaměřených na indické jídlo, grill a Itálii. Jediné co je menší mínus tak že vstup do moře je buďto v laguně kde nejsou téměř vlny a nebo vedle té laguny kde tedy vlny jsou velké ale taky na dně kameny takže nám to přišlo lehce nebezpečné
ale jinak naprostá spokojenost se vším a někdy máme v plánu se tam vrátit
jinak last minute nás dovolená stala necelých 40 tisíc pro dva ![]()