Trápení ve vztahu, co by jste na mém místě dělali vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.2.26 16:10

@lucad77 není problém kam jít..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.26 16:11

@lucad77 Ano to mám

• Citovat
  • Upravit
25091
22.2.26 16:11
@Anonymní píše: Více

Tak se sbal a odejdi. Tenhle vztah nemá budoucnost a sama to cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.26 16:12

Tím snadněji můžeš odejít :palec:…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.26 16:13

Penize nejsou zivot, takze jestli nemate deti, tak si pogratuluj a jdi v zivote dal. Snad jen ty deti mohou v nekterych pripadech stat za trapeni, ktere popisujes. Penize ne. A pokud ano, nestezuj si, zatni zuby a drz. I kdybyste meli spolecne podnikani ci nevim o co jde, je to zkratka resitelne. Ze se nemuzes zminit rozchodu? Muzes, jen to bude akce a reakce. Zkratka si to promysli, ale jak jsem psal, za soustavne ponizovni a otraveny zivot stoji malo co….

• Citovat
  • Upravit
17513
22.2.26 16:25

Tak když máš kam jít, tak bych šla. A hledala si svoje bydlení. Musíš se zkrátka umět osamostatnit a postavit se na vlastní nohy. Jinak to bohužel nejde…
Ale s takovým chlapem tě asi nic hezkýho nečeká. Ber jako bonus pro tebe, že s ním nemáš dítě. To by pak bylo mnohem horší. A navíc, on ti nemá co zakazovat. Když řeknu, že končím, tak prostě končím. Nemůže tě držet násilím nebo pod nátlakem. :cert:
Však jsi svobodná a svéprávná. Rozejít se můžeš s kým chceš. On ti nemá co bránit. Nebo ti i nějak fyzicky ubližuje? Že máš strach s ním řešit rozchod a odchod ze společné domácnosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.2.26 16:27

Odejdi. Bude to nepříjemné. To zvládneš - zvládneš odejít. ODEJDI. Může slibovat změnu, ta ale bude jen dočasné. Když zůstaneš, bude to postupně jen horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.2.26 16:38

Nemáte žádné společné finance, nejste manželé. Takže si vem z účtu to, co je tvoje, co není tvoje, tam nech a odejdi. Přeci nebudeš s člověkem, co si tě neváží. Kde máš sebeúctu?

Jinak toho pána, co tě zve na kafe, odmítni. Teď je potřeba se dostat ze vztahu, srovnat si život a teprve pak randit. Mohla bys být jinak snadná kořist pro podobné blbečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.26 16:42

@lucad77 bojím se udělat ten krok protože máme společnou práci..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.26 16:45

@Černá Madonna neubližuje spíš jsem psychicky vyčerpána. Když jsem si teď plánovala chvíle pro sebe nelíbilo se mu to že chtěl trávit čas semnou ale já když někam jdu třeba s kamarádkou cítím svobodu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.26 16:47

@Lilie_Kvetoucí Říkám si že jsem ještě mladá na tyhle s prominutím h*vna…
Plánovali jsme dítě ale teď už si to neumím představit.

• Citovat
  • Upravit
2125
22.2.26 16:58

Tak se nezminuj a odejdi a pak vysvetli proc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36228
22.2.26 17:01

To jsi ty jak s nin děláš v kuchyni a už jsme ti x krát radili odejit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.2.26 17:04

Tohle všechno můžeš úplně snadno vyřešit i odchodem z práce. Prostě ho odsekni komplet. K čemu ti takový vztah je, když jsi v něm nešťastná? Dokážeš si představit, že bys v něm měla být třeba dalších 5 let? Víš, jak bys vypadala? Zničená s odstřelenou možností najít si kvalitního partnera a s ním založit rodinu.

Odejdi od něj hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.26 17:07

@Parvaneh Děkuju všem za rady budu muset jednat.. Ne nedokážu a upřímně představa že sním mám rodinu mě děsí než hřeje

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky