Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To není o tom, že je ryba a ty býk. Problém je v tom, že ty nejsi až tak kontaktní, on ano a navíc je osobnostně nevyzralý, když se uráží a pak tě trestá tichem v momentě, kdy není po jeho. Je to způsob manipulace. Bude se to zhoršovat, lidi se nemění. Doporučuji rozchod, jste každý úplně jiný.
Já znám 4 muže ryby a ted už všichni jsou přiznaní gayové, poslední to přiznal před pár měsíci.
@HornyHippo píše: Více
To je zajímavé, já znám znamení jen svých nejbližších lidí ![]()
@Cirrus fibratus píše: Více
já ani to ne
Po 25 letech si nepamatuju, jestli je manžel ryba nebo to co je před tím (vodnář?
) a žijeme spokojeně i bez toho
Nebo možná právě díky tomu
@Jahru píše: Více
Zrovna teď jsme to s mužem - Rybou - probrali
a moje znamení nevěděl… Nechám ho žít.
@Anonymní píše: Více
Tak ale ten tvuj neni citlivy, ale urazlivy. Jak neni po jeho tak se nafoukne. To je o povaze, ne znameni. A jestli mu to prochazi, tak to bude delat dal. Jak reagujes kdyz si neco vynucuje?
To máš za úkol založit denně patnáct nových diskusí? Protože někdo se stejným stylem psaní tu denně zakládá několik podobně dementních diskusí a nezdá se mi, že by to až tak mohlo někoho bavit.
@arinecka je i hodně citlivý, pořád mi píše jak mu na mě záleží a když se dohadujem tak mi píše že brečel🤦🏼♀️je to na mě moc. Ale jako cíťa je velkej no na mě až moc. Ja nemam proti tomu nic ale u chlapa mi to prijde extrém. Nebo mi psal že nebyl nikdy sam 3dny před narozeninama, ktery ma v utery🤷♀️ 🤦🏼♀️
To není cíťa. To je manipulace. Že nebyl nikdy 3 dny před narozeninami sám 😁 asi bych mu řekla, že všechno je jednou poprvé
@rmot tak to nečti🤷♀️ja tady fakt nejsem denně ani denně nezakládám diskuze na to fakt nemam čas.🤷♀️
No jo, peknej manipulant. Nikdy nebyl sam tri dny pred narozeninama jo? Tak aby nebyl sam i na ty narozeniny. Co ti imponuje na takovy knukne proboha?
Ahoj mate za partnera někdo chlapa rybu? Nevim co s nim ja jsem býk nejsem až tak hodně citově založená. On po mě vyžaduje dávat city najevo objímání atd. Jinak je moc hodný ochotný, pomůže rozdal by se, ale je hodně urážlivý a pak mlčí. Prostě jak neni po jeho je jak dítě co nedostane hračku. Máte to taky někdo tak? Dekuji