Máte za partnera chlapa rybu?

Anonymní
21.2.26 13:23

Máte za partnera chlapa rybu?

Ahoj mate za partnera někdo chlapa rybu? Nevim co s nim ja jsem býk nejsem až tak hodně citově založená. On po mě vyžaduje dávat city najevo objímání atd. Jinak je moc hodný ochotný, pomůže rozdal by se, ale je hodně urážlivý a pak mlčí. Prostě jak neni po jeho je jak dítě co nedostane hračku. Máte to taky někdo tak? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
450
21.2.26 14:01

To není o tom, že je ryba a ty býk. Problém je v tom, že ty nejsi až tak kontaktní, on ano a navíc je osobnostně nevyzralý, když se uráží a pak tě trestá tichem v momentě, kdy není po jeho. Je to způsob manipulace. Bude se to zhoršovat, lidi se nemění. Doporučuji rozchod, jste každý úplně jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1798
21.2.26 14:15

Já znám 4 muže ryby a ted už všichni jsou přiznaní gayové, poslední to přiznal před pár měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35077
21.2.26 14:26
@Anonymní píše: Více

Co to má společného s tím že je ryba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
21.2.26 14:29
@HornyHippo píše: Více

To je zajímavé, já znám znamení jen svých nejbližších lidí :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.26 14:33

@arinecka Třeba to že ryby jsou až moc citlivý proto se ptám

• Citovat
  • Upravit
10024
21.2.26 14:35
@Cirrus fibratus píše: Více

já ani to ne :D Po 25 letech si nepamatuju, jestli je manžel ryba nebo to co je před tím (vodnář? :nevim: ) a žijeme spokojeně i bez toho :mrgreen: Nebo možná právě díky tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
21.2.26 14:38
@Jahru píše: Více

Zrovna teď jsme to s mužem - Rybou - probrali :) a moje znamení nevěděl… Nechám ho žít.

• Citovat
  • Upravit
35077
21.2.26 14:41

Tak ale ten tvuj neni citlivy, ale urazlivy. Jak neni po jeho tak se nafoukne. To je o povaze, ne znameni. A jestli mu to prochazi, tak to bude delat dal. Jak reagujes kdyz si neco vynucuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
21.2.26 14:41

To máš za úkol založit denně patnáct nových diskusí? Protože někdo se stejným stylem psaní tu denně zakládá několik podobně dementních diskusí a nezdá se mi, že by to až tak mohlo někoho bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.26 14:51

@arinecka je i hodně citlivý, pořád mi píše jak mu na mě záleží a když se dohadujem tak mi píše že brečel🤦🏼‍♀️je to na mě moc. Ale jako cíťa je velkej no na mě až moc. Ja nemam proti tomu nic ale u chlapa mi to prijde extrém. Nebo mi psal že nebyl nikdy sam 3dny před narozeninama, ktery ma v utery🤷‍♀️ 🤦🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Cirrus fibratus
21.2.26 14:55

To není cíťa. To je manipulace. Že nebyl nikdy 3 dny před narozeninami sám 😁 asi bych mu řekla, že všechno je jednou poprvé

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.26 15:00

@Cirrus fibratus 🤣 🤣 🤣

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.26 15:02

@rmot tak to nečti🤷‍♀️ja tady fakt nejsem denně ani denně nezakládám diskuze na to fakt nemam čas.🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
35077
21.2.26 15:08

No jo, peknej manipulant. Nikdy nebyl sam tri dny pred narozeninama jo? Tak aby nebyl sam i na ty narozeniny. Co ti imponuje na takovy knukne proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí