Máte za partnera chlapa rybu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10109
21.2.26 15:10
@Anonymní píše: Více

to bych nedala, obdivuju tvoji trpělivost. Takové kňourání by mi vadilo i u dětí, natož u partnera. To není parťák pro život, ale koule na noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.26 15:15

To je pěkně hnusná manipulace ;)
Muže rybáka jsem měla 2×. Co měli shodného, oba byli vysocí, urostlí a na muže dost empatičtí. Tím, ale to pozitivní končí. Oběma se hoooodně líbili ženy, byli poněkud rozpolcení, jednou společenští, jindy uzavření. Jsou to docela dobří hráči a občas jsem opravdu nevěděla, na čem s nimi jsem.
Mazlivý byl jeden, hrozně moc, ale mně to nevadilo, protože jsem taky hodně kontaktní. Druhý asi ani ne, ale neměl problém, se kvůli mě obětovat.
S oběma mi bylo moc hezky, ale nemělo to budoucnost a v obou případech jsme se rozešli docela ve zlém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.26 15:18

@arinecka nic no

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.26 15:19

@arinecka nic no

• Citovat
  • Upravit
35443
21.2.26 15:24

No to se nedivím. I když je hodný, pomůže a rozdal by se, tak tímhle chováním to všechno zabije. Nechová se jako chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.26 15:25

Zvláštní mi přišlo že i tvrdí že me miloval od první chvile(to je jen v pohádkách ne?🤣 🤣 jako zamilovat se po prvních zprávách dospělej člověk nevim no. A hned vedel že semnou chce být celý život jen proto že mame stejný humor a hned jsme si rozuměli🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.26 15:26

@arinecka přesně tak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.26 15:31

Ach jo ženy, proč vždycky když narazíte na nějakého experta, tak řešíte znamení? Kdyby se mi tohle někdo snažil nakukat, tak zdrhám a znamení je mi fuk.

• Citovat
  • Upravit
35443
21.2.26 15:36

Seznamka? Miloval tě od první chvíle, hned věděl, že s tebou chce být celý život, protože humor :mrgreen: On potřebuje někoho, kdo bude snášet ty jeho náladičky a bude skákat podle něj. Jak ne, tak nafoukne papulu. To už ti názorně předvedl. Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.26 15:38

@arinecka 43🤣

• Citovat
  • Upravit
80500
21.2.26 15:40
@arinecka píše: Více

jo, také mě to hned napadlo, zoufalci ze seznamky vždycky každou milují od první zprávy, hned řeší svatbu a děti, a neustále potřebují ujišťování o lásce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35443
21.2.26 16:05
@stinga píše: Více

No jo, a vždycky jim na to někdo skočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
21.2.26 16:16

Nevěř na horoskopy a nebuď s někým, ke komu nepasuješ. Datum narozeni nemá na naši povahu vliv. V době, kdy je člověk vypuzen z těla matky, je jeho povaha již dávno předem dána geny, které v sobě nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
21.2.26 16:18

Ježkovy oči, ukonči to a pošli ho do háje. Takovou manipulatovní fňuknu opravdu nechceš. Věř mi. Nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
21.2.26 16:19

Zamilovat se na první pohled lze, stalo se mi to. Ale v tu chvíli je to chemie v mozku, co tě řídí. Pak se všechno zdá dokonalé a bez chybičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí