Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
to bych nedala, obdivuju tvoji trpělivost. Takové kňourání by mi vadilo i u dětí, natož u partnera. To není parťák pro život, ale koule na noze.
To je pěkně hnusná manipulace ![]()
Muže rybáka jsem měla 2×. Co měli shodného, oba byli vysocí, urostlí a na muže dost empatičtí. Tím, ale to pozitivní končí. Oběma se hoooodně líbili ženy, byli poněkud rozpolcení, jednou společenští, jindy uzavření. Jsou to docela dobří hráči a občas jsem opravdu nevěděla, na čem s nimi jsem.
Mazlivý byl jeden, hrozně moc, ale mně to nevadilo, protože jsem taky hodně kontaktní. Druhý asi ani ne, ale neměl problém, se kvůli mě obětovat.
S oběma mi bylo moc hezky, ale nemělo to budoucnost a v obou případech jsme se rozešli docela ve zlém.
No to se nedivím. I když je hodný, pomůže a rozdal by se, tak tímhle chováním to všechno zabije. Nechová se jako chlap.
Zvláštní mi přišlo že i tvrdí že me miloval od první chvile(to je jen v pohádkách ne?🤣 🤣 jako zamilovat se po prvních zprávách dospělej člověk nevim no. A hned vedel že semnou chce být celý život jen proto že mame stejný humor a hned jsme si rozuměli🤷♀️
Ach jo ženy, proč vždycky když narazíte na nějakého experta, tak řešíte znamení? Kdyby se mi tohle někdo snažil nakukat, tak zdrhám a znamení je mi fuk.
Seznamka? Miloval tě od první chvíle, hned věděl, že s tebou chce být celý život, protože humor
On potřebuje někoho, kdo bude snášet ty jeho náladičky a bude skákat podle něj. Jak ne, tak nafoukne papulu. To už ti názorně předvedl. Kolik mu je?
@arinecka píše: Více
jo, také mě to hned napadlo, zoufalci ze seznamky vždycky každou milují od první zprávy, hned řeší svatbu a děti, a neustále potřebují ujišťování o lásce
Nevěř na horoskopy a nebuď s někým, ke komu nepasuješ. Datum narozeni nemá na naši povahu vliv. V době, kdy je člověk vypuzen z těla matky, je jeho povaha již dávno předem dána geny, které v sobě nosí.
Ježkovy oči, ukonči to a pošli ho do háje. Takovou manipulatovní fňuknu opravdu nechceš. Věř mi. Nechceš.
Zamilovat se na první pohled lze, stalo se mi to. Ale v tu chvíli je to chemie v mozku, co tě řídí. Pak se všechno zdá dokonalé a bez chybičky.