Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No co asi? Prostě se s ním rozejdi. Co ti brání?
Prezila radeji chvili naspulenou drzku, nez cely zivot se stazenym zaludkem.
Bydlení je či? Tvoje, partnera nebo společne?
Pokud nemáte děti, tak je to celkem jasné - rozejít se s ním, vyřešit bydlení a nazdar
…
S dětmi je o mnoho těžší, ale ne nemožné…
Hlavně bych se taky hned po rozchodu nevrhala do náruče jiného
…to může být leda tak zrádný…postavit se na vlastní nohy, být samostatna, soběstačna…
Co tě u takovýho chlapa ještě drží? ![]()
Jj, vlastně píšeš, že je hodný, ale to si asi každá z nás představuje úplně jinak…
No co bych dělala? Už bych s ním dávno nebyla a dala šanci někomu jinýmu. Život jde dál… ![]()
Vůbec bych do tvých úvah teď nemichala cizího muže, co tě pozval na kafe. Nezačínala bych si teď nic, než se rozhodneš, co vlastně chceš udělat se současným vztahem. Pokud rozchod, naplánuj jednotlivé kroky a udělej to nejdříve.
A čí je byt? Když nemáte děti, tak bych od něj určitě odešla nebo ho vyhodila. Ať si vezme po dohodě „co chce” a hlavně ať vypadne. Musíte se finančně nějak dohodnout a vyrovnat. Přece takhle nechceš žít?
Kde bydlíte? U tebe nebo u něj? Máš kam odejít, jestli u něj?
Přesto to můžeš udělat. Může to být bolestné, složité, nepříjemné. Může to znamenat nejistotu finanční, bytovou. Může to ale znamenat i naději na lepší život.
Příspěvek upraven 22.02.26 v 16:12
Všechny Vás zdravím. Už si nevím rady se současným dlouholetým vztahem. Poslední rok to skřípe a jsou mezi námi spíš hádky a neúcta než láska a respekt atd. Partner mě neustále uráží a jsou to slova která mě hrozně zranily
No a teď k věci pozval mě cizí muž na kafe. Prý jsem jeho typ a moc se mu líbím a chtěl by mě vidět poznat. Je to od něho pěkné ale je mi úplně jasné že ta pozornost od nové známosti bude ze začátku hrozně hezká a že se budu cítit chtěná ale nevím co si mám počít a jak zareagovat
Je mi jasné že by bylo lepší se asi rozejít s nynějším partnerem ale vždy když je o tom zmíňka nebo nějaký náznak odchodu je to strašná atmosféra
Necítím se dobře.. Nejvíc mě bolí ty nadávky a ošklivá slova např. našpulená držka
Poslední dobou si pokládám otázku kdy naposledy jsem si vedle něho připadala šťastná. Partner není špatný je hodný, obětavý, ale když mu rupnou nervy tak se rozčiluje kvůli maličkostem a někdy si i bouchne do věcí… Mě to stresuje
Co by jste na mém místě dělali vy holky?