Trapný dotaz ohledně voleb :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76638
3.10.21 13:40

@Alkata oki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
3.10.21 13:59

:lol: A já řeším, že nejsem schopná vybavit si abecedu, abych přišla ke správnýmu stolku. Evidentně jsou horší problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8742
3.10.21 14:48

Já jsem to tak měla před pár lety, taky sei enily plány a volila jsem nakonec v místě bydliště. Nikdo se na mě divne nekoukal. Jen jsem to vysvětlila, oni si to kamsi zapsali a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
3.10.21 15:07
@Čičorečka píše: :lol: A já řeším, že nejsem schopná vybavit si abecedu, abych přišla ke správnýmu stolku. Evidentně jsou horší problémy.

oni si tě nasměrují, neboj :palec: tohle má spousta lidí, když k volbám přijde, že neví, kam se podle abecedy zařadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
3.10.21 15:11

Volicky prukaz si vzit musíš, jsi z bezneho seznamu ve svem obvodě vyskrtnuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
3.10.21 15:14
@stinga píše:
oni si tě nasměrují, neboj :palec: tohle má spousta lidí, když k volbám přijde, že neví, kam se podle abecedy zařadit

Jo, moje pismenko byva jeste napul, musim se ridit druhym. Vzdycky si rychle prerikavam abecedu 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
3.10.21 15:19
@stinga píše:
ne, komise nebude mít náhradní lístky pro tvůj kraj, v jiném kraji platí pouze jejich lístky, domů ti přijdou ty, které jsou pro tvůj kraj - takže pro tebe nepoužitelné,
voličský průkaz teda doufám máš?Příspěvek upraven 03.10.21 v 12:41

Jo, jasně, že mám. Já chtěla pár lidí zaškrtnout. Tak to mám smolíka :think: Teda oni mají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
3.10.21 15:36
@stinga píše:

To já vim, že si mě nasměrují. Ale cejtim se tam vždycky jak debílek, co neumí do pěti počítat a vlastně by ani neměl mít volební právo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
3.10.21 15:43
@Čičorečka píše:
To já vim, že si mě nasměrují. Ale cejtim se tam vždycky jak debílek, co neumí do pěti počítat a vlastně by ani neměl mít volební právo :lol:

já tě chápu, ale toto se děje ve volební místnosti spoustě lidí, nejsi v tom sama, takže se nemusíš cítit blbě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
3.10.21 16:13
@vokishka píše:
Jo, moje pismenko byva jeste napul, musim se ridit druhym. Vzdycky si rychle prerikavam abecedu 😃

Většina písmenek je právě rozdělená. Přijdeš do volební místnosti a koukáš na FA až ME. No ty bláho, kdo se v tom kvapu v tom zorientuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
3.10.21 22:02

@stinga Ahoj Stingo, když Tě tu vidím, že tomu rozumis, tak mám také stupidní dotaz :mrgreen:. Pravděpodobně budu mimo Prahu během voleb, průkaz už mám, pražské listky mi tam budou k ničemu, dostanu ve volební místnosti jejich, že jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
4.10.21 05:44
@Alladina píše:
@stinga Ahoj Stingo, když Tě tu vidím, že tomu rozumis, tak mám také stupidní dotaz :mrgreen:. Pravděpodobně budu mimo Prahu během voleb, průkaz už mám, pražské listky mi tam budou k ničemu, dostanu ve volební místnosti jejich, že jo? :mrgreen:

Dostanes jejich. Vis, co lidi ty listky nekde doma zasantroci, zapomene, jsou na to nachystani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
4.10.21 05:45
@vokishka píše:
Dostanes jejich. Vis, co lidi ty listky nekde doma zasantroci, zapomene, jsou na to nachystani.

Díky, já právě vždy spořádaně přinesla svoje :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová