Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A já řeším, že nejsem schopná vybavit si abecedu, abych přišla ke správnýmu stolku. Evidentně jsou horší problémy.
Já jsem to tak měla před pár lety, taky sei enily plány a volila jsem nakonec v místě bydliště. Nikdo se na mě divne nekoukal. Jen jsem to vysvětlila, oni si to kamsi zapsali a hotovo.
@Čičorečka píše:A já řeším, že nejsem schopná vybavit si abecedu, abych přišla ke správnýmu stolku. Evidentně jsou horší problémy.
oni si tě nasměrují, neboj
tohle má spousta lidí, když k volbám přijde, že neví, kam se podle abecedy zařadit
Volicky prukaz si vzit musíš, jsi z bezneho seznamu ve svem obvodě vyskrtnuta.
@stinga píše:
oni si tě nasměrují, nebojtohle má spousta lidí, když k volbám přijde, že neví, kam se podle abecedy zařadit
Jo, moje pismenko byva jeste napul, musim se ridit druhym. Vzdycky si rychle prerikavam abecedu 😃
@stinga píše:
ne, komise nebude mít náhradní lístky pro tvůj kraj, v jiném kraji platí pouze jejich lístky, domů ti přijdou ty, které jsou pro tvůj kraj - takže pro tebe nepoužitelné,
voličský průkaz teda doufám máš?Příspěvek upraven 03.10.21 v 12:41
Jo, jasně, že mám. Já chtěla pár lidí zaškrtnout. Tak to mám smolíka
Teda oni mají ![]()
@stinga píše:
oni si tě nasměrují, nebojtohle má spousta lidí, když k volbám přijde, že neví, kam se podle abecedy zařadit
To já vim, že si mě nasměrují. Ale cejtim se tam vždycky jak debílek, co neumí do pěti počítat a vlastně by ani neměl mít volební právo ![]()
@Čičorečka píše:
To já vim, že si mě nasměrují. Ale cejtim se tam vždycky jak debílek, co neumí do pěti počítat a vlastně by ani neměl mít volební právo
já tě chápu, ale toto se děje ve volební místnosti spoustě lidí, nejsi v tom sama, takže se nemusíš cítit blbě ![]()
@vokishka píše:
Jo, moje pismenko byva jeste napul, musim se ridit druhym. Vzdycky si rychle prerikavam abecedu 😃
Většina písmenek je právě rozdělená. Přijdeš do volební místnosti a koukáš na FA až ME. No ty bláho, kdo se v tom kvapu v tom zorientuje?
@stinga Ahoj Stingo, když Tě tu vidím, že tomu rozumis, tak mám také stupidní dotaz
. Pravděpodobně budu mimo Prahu během voleb, průkaz už mám, pražské listky mi tam budou k ničemu, dostanu ve volební místnosti jejich, že jo? ![]()
@Alladina píše:
@stinga Ahoj Stingo, když Tě tu vidím, že tomu rozumis, tak mám také stupidní dotaz. Pravděpodobně budu mimo Prahu během voleb, průkaz už mám, pražské listky mi tam budou k ničemu, dostanu ve volební místnosti jejich, že jo?
Dostanes jejich. Vis, co lidi ty listky nekde doma zasantroci, zapomene, jsou na to nachystani.
@vokishka píše:
Dostanes jejich. Vis, co lidi ty listky nekde doma zasantroci, zapomene, jsou na to nachystani.
Díky, já právě vždy spořádaně přinesla svoje
.