Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jo to je škoda,
jednak už nejsem těhulka (mám 8 měs. Adámka) a taky už nejsem z Třebíče. Provdala jsem se až do Jizerek, ale Třebíč miluju, žila jsem tam
celý svůj svobodný život. Takže s trochou nostalgie zdravím Třebíč.
Martina
Ahoj Jeje,
s mou rodnou Třebíčí je to asi špatné
, tady je link na diskuzi, kde maminky z Třebíče hledala Valli.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Světlana
Ahoj - těhulka nejsem, ale Třebíč by souhlasila. Jak jsi s bříškem daleko a ke komu chodíš na gyndu?
Jo a zdravím Martinu (Necku).
BLANULA K: Ahojky!
To jsem rada, ze se nekdo zastavil ![]()
Na gyndu chodim k Dr.Kurkove a brisko. No mimco si tam asi lebedi dobre a cim dal vice se roztahuje. Ale bude urcite hur ![]()
SVETLANA: Ahojky, diky mockrat! Uz jsem ji tam napsala! ![]()
Ahoj holky ![]()
jsem ani netušila, že tu někdo z Třebíče chodí
Mám 5měsíční Kristýnku a taky jsem chodila k Dr.Kurkové ![]()
Jeje : držím pěsti k porodu, ať to jde jak po másle a jste zdravoučký ![]()
Kdyby měl někdo zájem se domluvit na nějakou procházku, tak ať napíše. Žádnou maminu odtud neznám
Bydlím tu teprve 4 roky.
Mějte se ![]()
Valli: Ja myslim, ze nas je tu dost, jen to jeste nikdo neobjevil
Ja tak leda na prochazku az od unora ![]()
Ahojky, sice nejsu přímo z Třebíče, ale v Třebíči su rodila a chodím tak k doktorovi ![]()
Zdravím vás…já jsem se v Třebíči narodila a občas tam jezdím za rodinou:) a dnes jsem koukala, že je založená třebíč:) ale moc nás není ![]()
Ahoj…z Třebíče nejsem ale už podruhé tam půjdu rodit.Moc se mi tam líbilo.Máte některá také zkušenosti s touto porodnicí?
Ze by se tu zaclo neco dit? ![]()
Prece neni mozne ze by nas bylo tak malo ![]()
Nevím, vůbec nemám odhad, kolik nás tu může z Třebíče být. Ale spíš bych to tipovala na snahu o maximální anonymitu.
Jinak za mě. Přiznávám, že sem nakukuju a sobecky chodím pro rady už 3 roky, ale zaregistrovala jsem se, netuším proč, až včera ![]()