Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.Není někdo z Benešov a okolí?Mám 2děti,bydlím směrem na Tábor.
Ahojky,
my jsme kousek od Benešova. Bydlíme v Týnci nad Sázavou, cca 10 km od Benešova. Mám 15ti měsíční holčičku.
Petra
ahojky,
koupili jsme letos chaloupku v Dunávicích, příští rok se tam stěhujeme, děcka ještě nemáme,jenom psa a kobylu, ale chystáme se, jsou nějaké potíže, ale doktor napíše tabletky hormonů a pak už to prý půjde samo…já jsem původem z vesnice, takže se na život v Dunávicích docela těším, ale kamarády tam nemáme, snad tedy pomůže tenhle server..V Týnci je prý docela aktivní mateřský klub, můj chlap o něm slýchá, je učitel na ZŠ.
Halooo, já jsem také z Týnce
Ale koukám, že diskuze už dlouho mrtvá tak nevím jestli se někdo ozve. Mateřské centrum Motýlek je tu opravdu dobrý. Chodím tam s Mikuldou každé pondělí už od 3 měsíců cvičit nebo si hrát. Aspoň bude zvyklý na děti a pro mě je to také příjemné trávení mateřské dovolené.
Ahojky,
já jsem původně taky z Týnce, ted bydlíme na Chlistově. Ale do Týnce jezdime poměrně často. Máme tam oba rodice
Tak ja se pridáván jsem z Neveklova a mam dvouletou holcinu a tříměsíčního klučíka ![]()
ahojky, tady opět Dunávice. tak miminko už máme koukám, že je to už pěkná doba, co jsme tu byli …teda byla, já te ď už používám pořád jen množný čas ![]()
v Dunávicích teda ještě nebydlíme, stavba se zkomplikovala.
Ahoj holky, sice se už dlouho nikdo neozval, ale zkouším štěstí - jsem z Jablonné nad Vltavou (kousek od Neveklova a Slapské přehrady). Mám skoro 14měsíčního syna Ondráška.
Ahoj, já bydlela v Benešově až do loňska, od května bydlíme v Čerčanech, od Bene taky kousíček ![]()
Ahoj holky, předali mi funkci moderátora skupiny Benešov a okolí, pač původní moderátorka sem už nechodí. Kdo jste z okolí Bene a chcete zajít klábosit, písněte mi SZ, pošlu vám pozvánku
Je to úplně nová skupina… Zatím jsem tam kvákla jen já
Jinak o mě vše na profilu, mám ho odemčený. ![]()
Mirka
edit admin
Nebo posílejte žádosti do skupiny přímo v Benešov a okolí. ![]()
Tereza
MirušeProdigy píše: Ahoj holky, předali mi funkci moderátora skupiny Benešov a okolí, pač původní moderátorka sem už nechodí. Kdo jste z okolí Bene a chcete zajít klábosit, písněte mi SZ, pošlu vám pozvánkuJe to úplně nová skupina… Zatím jsem tam kvákla jen já
![]()
![]()
Jinak o mě vše na profilu, mám ho odemčený.
![]()
Mirka
edit admin
Nebo posílejte žádosti do skupiny přímo v Benešov a okolí.
Tereza
Koukám že je tady poměrně mrtvo
Sháním spolutěhuli z benešova která bude rodit koncem října,popř nějakou maminku s mimim.všechny kamarátky mají momentálně odrostlejší dětičky,takže někoho na kočárkování,pokec,atd…
ahoj,
mám 10-ti měsíční dcerku, jsem z okolí Benešova, směr na Tábor, pokud je tu někdo na pokec, vyjížďku s kočárkem atd. ozvěte se,
Veronika, 28 let,
Ahoj Veroniko,ja jsem primo z Benesova,bydlime v centru u gymnazia a mame temer mesicni dcerku.
Ted chodime na ven jenom na kratke prochajdy ( malou kojim a 2 hodiny) ale radi te pozname ![]()
Daniela 30 let s Karolinkou ![]()
jovík píše:
ahoj,mám 10-ti měsíční dcerku, jsem z okolí Benešova, směr na Tábor, pokud je tu někdo na pokec, vyjížďku s kočárkem atd. ozvěte se,
Veronika, 28 let,
prochazkybn@seznam.cz
Maithai píše:
Ahoj, jsme z Kamenice, Ládví. Je tu někdo na pokec?
Ahojky já jsem z Krhanic
. Přes Kamenici projíždíme mají tam krásné koně
.