Benešov a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
21.8.06 16:21

benešov a okolí

Ahoj.Není někdo z Benešov a okolí?Mám 2děti,bydlím směrem na Tábor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
203
21.8.06 19:41

Ahojky,

my jsme kousek od Benešova. Bydlíme v Týnci nad Sázavou, cca 10 km od Benešova. Mám 15ti měsíční holčičku.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.10.06 14:14

Dunávice u Netvořic

ahojky,
koupili jsme letos chaloupku v Dunávicích, příští rok se tam stěhujeme, děcka ještě nemáme,jenom psa a kobylu, ale chystáme se, jsou nějaké potíže, ale doktor napíše tabletky hormonů a pak už to prý půjde samo…já jsem původem z vesnice, takže se na život v Dunávicích docela těším, ale kamarády tam nemáme, snad tedy pomůže tenhle server..V Týnci je prý docela aktivní mateřský klub, můj chlap o něm slýchá, je učitel na ZŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
16.2.07 20:21

Halooo, já jsem také z Týnce :lol: :lol: Ale koukám, že diskuze už dlouho mrtvá tak nevím jestli se někdo ozve. Mateřské centrum Motýlek je tu opravdu dobrý. Chodím tam s Mikuldou každé pondělí už od 3 měsíců cvičit nebo si hrát. Aspoň bude zvyklý na děti a pro mě je to také příjemné trávení mateřské dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
21.5.07 08:24

Ahojky,
já jsem původně taky z Týnce, ted bydlíme na Chlistově. Ale do Týnce jezdime poměrně často. Máme tam oba rodice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.1.08 21:16

ahoj holky

Tak ja se pridáván jsem z Neveklova a mam dvouletou holcinu a tříměsíčního klučíka :)

• Citovat
  • Upravit
253
30.1.08 11:53

ahojky, tady opět Dunávice. tak miminko už máme koukám, že je to už pěkná doba, co jsme tu byli …teda byla, já te ď už používám pořád jen množný čas :-)
v Dunávicích teda ještě nebydlíme, stavba se zkomplikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.1.09 21:44

Jablonná nad Vltavou

Ahoj holky, sice se už dlouho nikdo neozval, ale zkouším štěstí - jsem z Jablonné nad Vltavou (kousek od Neveklova a Slapské přehrady). Mám skoro 14měsíčního syna Ondráška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.1.10 14:50

Ahoj, já bydlela v Benešově až do loňska, od května bydlíme v Čerčanech, od Bene taky kousíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
4.5.11 23:03

Diskusní skupina

Ahoj holky, předali mi funkci moderátora skupiny Benešov a okolí, pač původní moderátorka sem už nechodí. Kdo jste z okolí Bene a chcete zajít klábosit, písněte mi SZ, pošlu vám pozvánku :wink: Je to úplně nová skupina… Zatím jsem tam kvákla jen já :lol: :lol: :lol: Jinak o mě vše na profilu, mám ho odemčený. :-P

Mirka

edit admin

Nebo posílejte žádosti do skupiny přímo v Benešov a okolí:wink:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.11 17:14
MirušeProdigy píše: Ahoj holky, předali mi funkci moderátora skupiny Benešov a okolí, pač původní moderátorka sem už nechodí. Kdo jste z okolí Bene a chcete zajít klábosit, písněte mi SZ, pošlu vám pozvánku :wink: Je to úplně nová skupina… Zatím jsem tam kvákla jen já :lol: :lol: :lol: Jinak o mě vše na profilu, mám ho odemčený. :-P

Mirka

edit admin

Nebo posílejte žádosti do skupiny přímo v Benešov a okolí:wink:

Tereza

Koukám že je tady poměrně mrtvo :-( Sháním spolutěhuli z benešova která bude rodit koncem října,popř nějakou maminku s mimim.všechny kamarátky mají momentálně odrostlejší dětičky,takže někoho na kočárkování,pokec,atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.11.11 20:40

ahoj,

mám 10-ti měsíční dcerku, jsem z okolí Benešova, směr na Tábor, pokud je tu někdo na pokec, vyjížďku s kočárkem atd. ozvěte se,

Veronika, 28 let,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.11 09:28

Ahoj Veroniko,ja jsem primo z Benesova,bydlime v centru u gymnazia a mame temer mesicni dcerku.
Ted chodime na ven jenom na kratke prochajdy ( malou kojim a 2 hodiny) ale radi te pozname :-)

Daniela 30 let s Karolinkou :lol:

jovík píše:
ahoj,

mám 10-ti měsíční dcerku, jsem z okolí Benešova, směr na Tábor, pokud je tu někdo na pokec, vyjížďku s kočárkem atd. ozvěte se,

Veronika, 28 let,

prochazkybn@seznam.cz
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
18.1.12 09:53

Ahoj, jsme z Kamenice, Ládví. Je tu někdo na pokec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.1.12 09:55
Maithai píše:
Ahoj, jsme z Kamenice, Ládví. Je tu někdo na pokec?

Ahojky já jsem z Krhanic ;) . Přes Kamenici projíždíme mají tam krásné koně :palec: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová