Benešov a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2889
28.6.12 11:39

Ahoj, gratuluju k Tince a zdravím nahoru na Ládví! Já na Valnovce nikdy nebyla, ale v Kamenici je to normální, moc tam ale nechodím. Tady je rozvrh http://www.studiomedusa.cz/aerobic.php, ale pozor, často ho nemají aktuální a některé hodiny jsou plné, takže doporučuju tam zavolat a objednat se. Platit předem nemusíš, stačí zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
28.6.12 12:01
@Pipi 00 píše:
Ahoj, gratuluju k Tince a zdravím nahoru na Ládví! Já na Valnovce nikdy nebyla, ale v Kamenici je to normální, moc tam ale nechodím. Tady je rozvrh http://www.studiomedusa.cz/aerobic.php, ale pozor, často ho nemají aktuální a některé hodiny jsou plné, takže doporučuju tam zavolat a objednat se. Platit předem nemusíš, stačí zavolat.

děkuju, prostuduju to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
29.8.12 14:10

Ahojky, není tu někdo z okolí Čerčan? Před rokem jsme se přestěhovali do vesnice vedle a nikoho tu moc neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
11.12.12 10:14

Ahojte obnovujem diskusiu :-D niekto z kamenice na prechadzky?? sme tu asi mesiac a nepoznam tu vobec nikoho :nevim:
deti mam dve holcicka ma 3 roky a kluk 9.5 mesiaca.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
11.12.12 10:17

Ja se hlasim :-). Akorat jsme momentalne dost zapadany a cekame na ohradku k sankam. Vypada to na jedinej pouzitelnej dopravni prostedek… Kde bydlite? My jsme nad Olesovickym rybnickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
11.12.12 10:20

@Pipi 00 tak my sme kusok od kulturneho domu :-D zatial netusim kde je olesovicky rybnicek tak idem googlit, jo a dufam ze moj mutsy tank to v snehu zvladne lebo sanky nemam, v prahe jaksi neboli potreba :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
11.12.12 10:26

Tak to neni tak daleko, ten rybnik je na silnici smerem na Stirin. Sousedi tu maji na louce ovce a kozy a slepice, super atrakce pro deti. Dneska cekam na PPL (ohradka na sane), zitra tu mam asi babicku, ale ve ctvrtek klido nekam vyrazime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
11.12.12 10:28

@Pipi 00 super ja dnes testnu ako je na tom mutsy s jazdou v snehu :-D a ked zle tak zajtra kupim sanky :-D co sa da robit :-D jo a stredy chodime na anglictinu tak to vtedy nemozem, inak my sme presne nad diskotekou, od kult domu smer teptin, tam je taka modra trojpatrova pristavba u panelaku, tak tam :-D sme teda v byte v podnajmu zatial :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.3.13 14:01

Maminky z Benesova, kde jste?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.6.13 20:31

Holky nektera z Vas z Ladvi? V lete bychom se meli pristehovat…sice jsem tu prozila detstvi, ale s holkama jsem nejak vztahy nenavazala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.14 16:17

Ahoj holky je tu nejaka tehulka z Benesova ci jeho okoli smerem na Vlasim?
Omlouvam se, ze to sem davam anonimne, ale snad pochopite, ze se tu najde spousta lidi co si dela srandicky a tak… Rada potom napisu i SZ.

• Citovat
  • Upravit
2.2.14 17:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky je tu nejaka tehulka z Benesova ci jeho okoli smerem na Vlasim?
Omlouvam se, ze to sem davam anonimne, ale snad pochopite, ze se tu najde spousta lidi co si dela srandicky a tak… Rada potom napisu i SZ.

Srandicky? Proc?

Klidne napis ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.14 20:08

@Kopretinkaobecna tak nikdy nevis ;) hledam spis nastavajici maminku s kterou by se dala travit volna chvilka v pozdejsi chvilce s deckama… Delit se o radosti, starosti a zaroven si predavat informace o vychove potomcich… :palec:

• Citovat
  • Upravit
1011
2.2.14 20:40

Ahoj, tady mi to nepřišlo tak hrozné (myslím v tomto tématu). Jinak těhotná jsem, ale bydlím kousek od Čerčan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.14 20:42
@Anonymní píše:
@Kopretinkaobecna tak nikdy nevis ;) hledam spis nastavajici maminku s kterou by se dala travit volna chvilka v pozdejsi chvilce s deckama… Delit se o radosti, starosti a zaroven si predavat informace o vychove potomcich… :palec:

Já mám dva prcky a třetí čekáme v květnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová