Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, gratuluju k Tince a zdravím nahoru na Ládví! Já na Valnovce nikdy nebyla, ale v Kamenici je to normální, moc tam ale nechodím. Tady je rozvrh http://www.studiomedusa.cz/aerobic.php, ale pozor, často ho nemají aktuální a některé hodiny jsou plné, takže doporučuju tam zavolat a objednat se. Platit předem nemusíš, stačí zavolat.
@Pipi 00 píše:
Ahoj, gratuluju k Tince a zdravím nahoru na Ládví! Já na Valnovce nikdy nebyla, ale v Kamenici je to normální, moc tam ale nechodím. Tady je rozvrh http://www.studiomedusa.cz/aerobic.php, ale pozor, často ho nemají aktuální a některé hodiny jsou plné, takže doporučuju tam zavolat a objednat se. Platit předem nemusíš, stačí zavolat.
děkuju, prostuduju to
Ahojky, není tu někdo z okolí Čerčan? Před rokem jsme se přestěhovali do vesnice vedle a nikoho tu moc neznám.
Ahojte obnovujem diskusiu
niekto z kamenice na prechadzky?? sme tu asi mesiac a nepoznam tu vobec nikoho ![]()
deti mam dve holcicka ma 3 roky a kluk 9.5 mesiaca.. ![]()
Ja se hlasim
. Akorat jsme momentalne dost zapadany a cekame na ohradku k sankam. Vypada to na jedinej pouzitelnej dopravni prostedek… Kde bydlite? My jsme nad Olesovickym rybnickem.
@Pipi 00 tak my sme kusok od kulturneho domu
zatial netusim kde je olesovicky rybnicek tak idem googlit, jo a dufam ze moj mutsy tank to v snehu zvladne lebo sanky nemam, v prahe jaksi neboli potreba ![]()
Tak to neni tak daleko, ten rybnik je na silnici smerem na Stirin. Sousedi tu maji na louce ovce a kozy a slepice, super atrakce pro deti. Dneska cekam na PPL (ohradka na sane), zitra tu mam asi babicku, ale ve ctvrtek klido nekam vyrazime.
@Pipi 00 super ja dnes testnu ako je na tom mutsy s jazdou v snehu
a ked zle tak zajtra kupim sanky
co sa da robit
jo a stredy chodime na anglictinu tak to vtedy nemozem, inak my sme presne nad diskotekou, od kult domu smer teptin, tam je taka modra trojpatrova pristavba u panelaku, tak tam
sme teda v byte v podnajmu zatial ![]()
Holky nektera z Vas z Ladvi? V lete bychom se meli pristehovat…sice jsem tu prozila detstvi, ale s holkama jsem nejak vztahy nenavazala…
Ahoj holky je tu nejaka tehulka z Benesova ci jeho okoli smerem na Vlasim?
Omlouvam se, ze to sem davam anonimne, ale snad pochopite, ze se tu najde spousta lidi co si dela srandicky a tak… Rada potom napisu i SZ.
@Anonymní píše:
Ahoj holky je tu nejaka tehulka z Benesova ci jeho okoli smerem na Vlasim?
Omlouvam se, ze to sem davam anonimne, ale snad pochopite, ze se tu najde spousta lidi co si dela srandicky a tak… Rada potom napisu i SZ.
Srandicky? Proc?
Klidne napis ![]()
@Kopretinkaobecna tak nikdy nevis
hledam spis nastavajici maminku s kterou by se dala travit volna chvilka v pozdejsi chvilce s deckama… Delit se o radosti, starosti a zaroven si predavat informace o vychove potomcich… ![]()
Ahoj, tady mi to nepřišlo tak hrozné (myslím v tomto tématu). Jinak těhotná jsem, ale bydlím kousek od Čerčan.
@Anonymní píše:
@Kopretinkaobecna tak nikdy nevishledam spis nastavajici maminku s kterou by se dala travit volna chvilka v pozdejsi chvilce s deckama… Delit se o radosti, starosti a zaroven si predavat informace o vychove potomcich…
Já mám dva prcky a třetí čekáme v květnu ![]()