Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je kousek. Nějaké tipy na výlety, trávení volného času nebo dětskou závavu v okolí? Mě to teprve čeká, za 14 dnů končím v práci a začnu si užívat očekávání. Ale tipy se budou hodit. V Ládví bydlíme pár měsíců a zatím nebyl čas prozkoumat okolí ![]()
No já tu bydlím od prosince , takže taky jen chvilku
.
Zatím to tu moc neznám , no jen ty Krhanice , ale tady nic není
.
Je tak to máš pěkné , to se už nemůžeš dočkat viď ? ![]()
Tak to my se přistěhovali v říjnu a stejně ještě doděláváme byt, takže jsme na tom tak podbně. ![]()
Hodně se těším na to období klidu teď před porodem. Mám dost stresovou a uběhanou práci, tak se těším na klid, dospání se, zdravou stravu, pravidelné procházky a čas na protáhnutí, čtení, bižu
A samozřejmě na shánění věcí pro potomka
Protože zatím na to nebyl čas. Někde máme něco přislíbené, zbytek budeme dokupovat, taším se, až budu odškrtávat ze seznamu. ![]()
Jak jste přišli na Krhanice, proč jste si vybrali zrovna je?
Maithai píše:
Tak to my se přistěhovali v říjnu a stejně ještě doděláváme byt, takže jsme na tom tak podbně.
Hodně se těším na to období klidu teď před porodem. Mám dost stresovou a uběhanou práci, tak se těším na klid, dospání se, zdravou stravu, pravidelné procházky a čas na protáhnutí, čtení, bižuA samozřejmě na shánění věcí pro potomka
Protože zatím na to nebyl čas. Někde máme něco přislíbené, zbytek budeme dokupovat, taším se, až budu odškrtávat ze seznamu.
Jak jste přišli na Krhanice, proč jste si vybrali zrovna je?
Jo ? Takže taky chvilinku . To ti věřím , vrátila bych to na chvilku zpět
. To spaní do oběda , klídek a pohoda jen shánění věcí
.
Tak užívej
. A můžu se zeptat co čekáte ?
Hledala jsem Prahu a středočeský kraj a bylo mi úplně jedno kde najdu hlavně ať najdu něco většího ze zahradou . Říkala jsem si člověk si zvykne všude
. Tak zkusím silný venkov
.
A co u Vás ? ![]()
Bude to holčička
jméno ještě ladíme
Jako sžíváme se, manžel pochází ze Zlína, já z cca 7tisícového města, takže venkov dávám o dost víc než Prahu. Vyhovujem mi to, jen jsme závislí na autě. Po Vánocích se nám pokazilo a je to znát, člověk strašně složitě cestuje a je to na dlouho - jako autobusy tu jezdí krásně, i když Kamenice by byla o fous lepší… ale ten čas
no už abychom ho měli zpět. ![]()
Ty máš jedno dítko?
A mezi jakými jmény promýšlíte ?
Kdypak máš termín ?
No já právě byla zvyklá na Prahu 20 let , kde jsem si třeba stěžovala že mi to jezdí jen každých 15 minut
.
No to věřím bez auto to musí být peklo
. Tak ať je brzy funkční .
Jj jedno a tak to nějakou dobu ještě zůstane
.
Hodně jsme vybírali jméno bez R a kratší k Procházkové, takže ve finále je Tina, Anna, Ella, Nela. Ale Nela se líbí manželovi nejmíň a v rodině máme už i Leišku a Elizabeth, takže poslední dvě jsou spíše nepravděpodobné. Termín mám 14.4.
Chápu, že když jsi zvyklá na Prahu, musí to být celkem kulturní šok
Ale zase máte blíž přírodu a větší klid, ne?
A jestli ti to jezdí co 15 minut, tak to je poravdu nádhera ![]()
Jak se jmenuje dcerka a kolik jí je?
Maithai píše:
Hodně jsme vybírali jméno bez R a kratší k Procházkové, takže ve finále je Tina, Anna, Ella, Nela. Ale Nela se líbí manželovi nejmíň a v rodině máme už i Leišku a Elizabeth, takže poslední dvě jsou spíše nepravděpodobné. Termín mám 14.4.Chápu, že když jsi zvyklá na Prahu, musí to být celkem kulturní šok
Jak se jmenuje dcerka a kolik jí je?Ale zase máte blíž přírodu a větší klid, ne?
A jestli ti to jezdí co 15 minut, tak to je poravdu nádhera
Teda tak držím palce ve vybírání .
To už máš za chvilku , to uteče a budeš mít malou u sebe . Taky jsem dubnová
.
No předtím jsme bydleli na Zbraslavi vstup ze zahrady hned do lesa , tam jsem si na přírodu stěžovat nemohla . Ale tady je taky pěkná . Ne já to myslela tak , že jsem si v Praze stěžovala že mi to jezdí jen každých 15 min , ale tady ? No raději požádám přítele ať mě někam hodí autem
.
Jmenuje se Viktorie a její 13 měsíců . Jinak přítel chtěl taky jméno bez R , protože ráčkuje
. Ale u mě Viktorie byla na prvním místě a jemu se nakonec taky zalíbilo . ![]()
Ahojky holky, jsem také z Benešova
můžu se k vám přidat? ![]()
Jsem zatím jen snažilka bohužel, ale snad se nám konečně zadaří ![]()
V krhanicích jsme měli koupit baráček a potom v babicích, ale šli jsme od toho pryč a bydlíme tady ![]()
Ahojky, tak brouzdáte kolem, to je milé.
Tak přeju hodně štěstí při snažení ![]()
Luciked píše:
Ahojky holky, jsem také z Benešovamůžu se k vám přidat?
Jsem zatím jen snažilka bohužel, ale snad se nám konečně zadaří
V krhanicích jsme měli koupit baráček a potom v babicích, ale šli jsme od toho pryč a bydlíme tady
Ahoj, jsem z Kamenice Struhařova, nikoho tu neznám, tak se přidávám. Bydlím tu už skoro tři roky, ale jak jsem jezdila do Prahy do práce, tak jsem tu jen přespávala a až teď s děckem (8 m) to tu pomalu poznávám. Jsem původně z Prahy, takže tam mám i většinu známých, tak mě to zatím moc netlačilo, tady někoho hledat… Ale už je na čase.
Ahojte, my jsme taky z Kamenice, mám 7m cvrčka a protože jsem taky přistěhovalka, tak hledáme někoho na společné kočárkování a pokec.
Holky, po delší době ahoj, tak máme Tinku, má deset týdnů. Nejdezdíte některá na zumbu do Kamenice? Já jen v pátek na Valnovku a potřebovala bych i jiný večer, prý v Meduse jsou kruzy, ale nemám ohlasy, jaké to tam je…