Třes hlavičky ve spánku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.12.23 23:43

Třes hlavičky ve spánku

Mám téměř sedmiměsíční holčičku, do teď naprosto v pořádku, jen jednou za čas (nepravidelně) se přes den zaklepe jako když se zaklepe pes který je mokrý :mrgreen: (nevím jak lépe přirovnat), cítila jsem to i v době těhotenství a maminky říkali že to jejích děti taky měli - ostatně i já se jednou za čas otrepu.. ale co mě zneklidnělo.. dcerku jsem nakrmila, odkrkla si a ještě cca 30 minut ji mám na mé hrudi, aby usnula a aby se nevracelo mléko, pak jsem dala do postýlky a šla na toaletu.. když jsem přišla tak dcera tak jako klepala hlavičkou lehce do stran ale měla zavrena ocicka.. možná ji povypadl dudlík tak se pro něj natahovala? Klidně spí, jen občas tak jako brouka, rovná se v postýlce ( asi přechází do hlubokého spánku?). Samozřejmě to natočené nemám ale mám strach třeba z epelepsie? Setkal jste se někdo u miminka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.12.23 23:50

Ještě dodávám že občas (většinou když zkouší jaké zvuky dokáže apod.) tak vtahuje vzduch do sebe, dělá to takový jako kdyby takový pískot? ale že by byla nemocná, teploty, horečky apod tak to ne..

• Citovat
  • Upravit
5613
28.12.23 00:17

Jediné, co pomůže, je číhat s mobilem a natočit a ukázat to doktorce a nebo to s ní rovnou konzultovat a domluvit se na dalším vyšetření. Tady ti nikdo jinak poradit nemůže. Ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
28.12.23 06:49

Můj syn ve spánku doslova házel hlavou ze strany na stranu. Nevím zda myslis tohle ale Dnes jsou mu 3 a je úplně zdravý a v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.23 08:20

@Michaela2212 asi taky tak bych to popsala jen to nebylo úplně ze strany na stranu

• Citovat
  • Upravit
9728
28.12.23 17:17

To bude jaktace hlavičky, vypadá to děsivě, ale je to neškodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí