Trestní komise - předvolání

791
10.12.13 22:10

trestní komise předvolání

Ahoj holky. Potřebuji radu. V červnu tohoto roku jsem dala pár facek. 17tileté holce. Chtěla mi svést přítele. Šlo o to že svádí ženáče a už se jí povedlo rozvést manžele. Tak jsem jí dala fakt jen 3 facky. Její rodina to dala na policii. Jak jsem jí dala po hubě tajt ještě ten den chodila po vesnici jako že nic. A za dva dny jela na pohotovost. Na policii jsem řekla co se stalo měla jsem i svědky. Policie to smetla ze stolu. A poslala to na tu trestní kom. Dostala jsem dopis. Došla jsem tam. Paní se ptala jak se to stalo. Tak jsem jí to řekla. Říkala že bud zaplatím 300kč blokovou pokutu. Chtěla jsem to zaplatit. Ale upozornila mě, že pokud to uhradím, tak budu muset zaplatit zdravotní péči. Což jsem nechtěla. Jako proč. TAk já jí dám tři facky. Ona je dva dny uplně vpohodě. A potom chodí po vesnici a má límec na krku? TAk kde jsme že. Tak dopadlo to tak, že prej za 14dní si pozve mě svědky. A taky tu malou metlu. Jenže to mi říkala tak před dvouma měsícema. Dopis žádmý. Vůbec nic se neděje. A já se v sobotu stěhuju přez celou ČR. Napsala jsem jí email. Že se stěhuji. A že se nepotáhnu kvůli tomu tak daleko. Ještě neodpověděla. Tak se vás ptám mám to nechat plava? Nebo co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
10.12.13 22:12

Hustý 8o
já bych to plavat nenechávala.
a určitě bych nějaký ženský taky neflákla, mám svojí hrdost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
10.12.13 22:14

No osobně si myslím, že pokud jsou svědci na to, žes jí pár facek dala, tak asi není co řešit. Když jsi s tím nesouhlasila teď, tak pak budeš stejně platit pokutu, náhradu léčení a myslím, že možná i náklady řízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.12.13 22:21

Urcite tam jed a nedej se. Zaslouzila by i vic. Parchant maly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.12.13 22:22
@Starrky píše:
No osobně si myslím, že pokud jsou svědci na to, žes jí pár facek dala, tak asi není co řešit. Když jsi s tím nesouhlasila teď, tak pak budeš stejně platit pokutu, náhradu léčení a myslím, že možná i náklady řízení.

Tak. To vím. Ale jde o to, že se vůbec nic neděje. Ano mám dva dospělé svědky. A ona 16ti letého bratra. Který je ulhaný kde se dá. Do své výpovědi uvedl. Že moje sestra najížděla kočárkem dítě (1) rok na jeho nohy a zabraňovala mu zasáhnout. Blbost. Přitom její matka když jsem jí to řekla že chtěla svést mého chlapa říkala že ona neví co sní má dělat. Že jí mám dát pořádně nahubu. Že jí je to jedno. TOhle už také na trestní kom. Vědí. Ale proč to tak dlouho trvá? Do 14dnů a pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.12.13 22:22

Jsi drsná :D. Já bych to tedy chtěla dořešit, už jen pro pořádek. Pokud by neodepsala na email napsala bych ještě jeden a rovnou tam připsala do kdy žádáš odpověď, ať máš kdyžtak něco v ruce, že jsi měla snahu to řešit. Email si nech v poště, nemaž ho, kdyby cokolov ať máš důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.12.13 22:24
@dani24687 píše:
Urcite tam jed a nedej se. Zaslouzila by i vic. Parchant maly.
tak jo. A to bydlí podemnou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
10.12.13 22:25

@patricie2014 co te k tomu vedlo prosim te? Ty jsi plnoleta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.12.13 22:26

Ze si ji matka neumi zpracovat, ze. Normalne mlatit pr.el do modra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.12.13 22:27
@martina1988 píše:
Jsi drsná :D. Já bych to tedy chtěla dořešit, už jen pro pořádek. Pokud by neodepsala na email napsala bych ještě jeden a rovnou tam připsala do kdy žádáš odpověď, ať máš kdyžtak něco v ruce, že jsi měla snahu to řešit. Email si nech v poště, nemaž ho, kdyby cokolov ať máš důkaz.

Jo ten první mám uložený. Hned zítra napíšu druhý. Pokud neodepíše, tak tam zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.12.13 22:30

@patricie2014
Místo, aby jí rodina sama nabančila a udělala si se spratkem pořádek :cert:, tak tě ještě udají :?: 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.12.13 22:32
@Škurana píše:
@patricie2014 co te k tomu vedlo prosim te? Ty jsi plnoleta?

Tak jdu po cestě s kočárem, a koukám jak můj chlap sedí s ostatníma chlapama u piva a nadává jí že jí nechce at toho nechá a ona si sundá vrchní díl plavek a řekne že ho chce. Že už si na něj dělá zálusk delší dobu? Tak určitě půjdu za ní a řeknu jí posluš si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
10.12.13 22:36
@patricie2014 píše:
Tak jdu po cestě s kočárem, a koukám jak můj chlap sedí s ostatníma chlapama u piva a nadává jí že jí nechce at toho nechá a ona si sundá vrchní díl plavek a řekne že ho chce. Že už si na něj dělá zálusk delší dobu? Tak určitě půjdu za ní a řeknu jí posluš si?

hezká rodinka :-D
no nevím, nechala bych to na chlapovi a hned bych jí nehodila facku.
ještě bych pochopila, že jí dáš jednu, ale hned tři?? to si jí je střelila hned za sebou nebo jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.12.13 22:39
@Kelsey píše:
@patricie2014
Místo, aby jí rodina sama nabančila a udělala si se spratkem pořádek :cert:, tak tě ještě udají :?: 8o :zed:

Víš co matka nikdy nepracovala. Sedí doma na zadku. Chlap chudák dře. Je to podpantoflák. Ta malá metla jí pošle po pi. e. Před lidma. Toho ženáče teda už rozvedeného tátu dvou malích dětí tahá až domů. A každý pátek je ožralá jak prase. Roztahuje nohy na počkání. A to nejsem jediná. Její matka má kamarádku. A ta metla svedla i jejího chlapa. Každý jí tady zná. Ona jde přez mrtvoly. Jako já si budu svého chlapa bránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
10.12.13 22:41

@patricie2014 nebud nastvana ;), jen se ptam.Je fakt, ze jsme kazda jina, ja bych ji pohrdala a jeste se ji vysmala do obliceje, sedla si ke stolu a objednala pití. Manzel zájem nemá, takže bych normalne pokracovala v rozhovoru a nevsimala si ji.Ver,ze by ji to za chvíli omrzelo.Je to mlada a nevychovana husa to urcite, ale jsi starší, jistě moudřejší zenska, tak se nesnizuj na jeji úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová