Velmi nepříjemná prodavačka - váš názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14809
10.12.13 12:12

Velmi nepříjemná prodavačka-váš názor

Zajímal by mě váš názor na jednání prodavačky v papírnictví. Paní prodavačka je nepříjemná, na mě osobně působí, kdykoli tam přijdu, že ji obtěžuji. (Chodit tam samozřejmě nemusím a po dnešním zážitku nebudu, ale budu muset pro papírenské potřeby do 15 km vzdáleného města).
K věci: vešla jsem do obchůdku, ještě jsem ani neudělala krok k pultu, za ruku jsem měla syna a prodavačka na mě spustila: „Ty dveře mají kliku! Vy nemáte doma dveře? Neumíte zavírat?“ U pultu s ní stála ještě nějaká paní, domnívala jsem se, že odchází, což se také stalo, nicméně ta sprcha slov přišla dřív, než jsem se vůbec stačila rozkoukat.
Pak mi povídá: „Tak co si dáme?“
Odpověděla jsem jí, že už nic, jestli jí dochází, že je celkově velmi nepříjemná na zákazníky a že si raději dojedu jinam. Tak si prý mám dojet…
Asi řeším kraviny, ale celkem síla. Že je nepříjemná a nerada jsem tam chodila, to je fakt, toto mi už ale přijde celkem přes čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
10.12.13 12:14

@eva valoi prostě bych k ní nechodila. Hotovo.. nemá smysl to řešit.. když je hloupá, přijde o zákazníky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.12.13 12:15

Já jsem cholerik, já bych si na ni stěžovala u šéfa, pokud teda má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
10.12.13 12:16

Byla bych hnusná a asi si na ni stěžovala :nevim: Jedna věc je být nepříjemná a druhá překročit určitou mez slušnosti vůči zákazníkovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.12.13 12:18

@eva valoi v okolí máme jednu trafiku, kde je též dlouhá léta nepříjemná prodavačka (ona je tedy zároveň spoluvlastník obchodu). Na mě byla strohá až nepříjemná vždy, já tam tedy už nechodím. Nedávno jsem tam byla jen juknout a zjistila, že postoj pořád stejný. Přesto ale zřejmě kšefty kvetou, jinak by to už musela dávno zavřít. Takže jsem nabyla dojmu, že nejsem cílová skupina, kterou si v obchodě přeje a uživí jí to tam ta banda udrbanejch babek, co tam k ní chodí :nevim:

Příspěvek upraven 10.12.13 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065

My máme zas takovouhle krůtu v místní lékárně… má tam s prominutím ho*no a když člověk potřebuje nutně léky tak je schopná je maximálně tak objednat… když jsem jí řekla, že je objednávat nemusí, že si sjedu do obchodního centra, do kterého stejně budu mít cestu tak mě sjela, že přesně takovýhle jako jsem já ničej místní lékárnu, že tam pak nikdo nechodí… no co ti budu povídat, babě jsem řekla, že se ani nedivím, sebrala recept a už mě tam nikdy neuvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597

Hele já jsem to zažila, když jsem si chtěla koupit šaty, vysmýkala jsem kočár po schodech obchodu a baba na mě celou dobu čuměla, nepomohla a když jsem tam konečně došla, řekla, že tam s kočárem nesmím, tak jsem se vytočila, vysmýkala kočár zpátky, splavená až někde jsem vytočila číslo majitele, uveřejněné na dveřích obchodu, paní majitelka mě vyslechla a řekla, že dá na dveře cedulku zákaz kočárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926

Pokud je majitelka, tak ať se chová jak chce, za chvíli jí tam nepřijde ani noha. Ale pokud je tam jen zaměstnaná, tak bych si stěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
10.12.13 12:19
@martina.se píše:
@eva valoi prostě bych k ní nechodila. Hotovo.. nemá smysl to řešit.. když je hloupá, přijde o zákazníky :zed:

hmm a nebo majitel obchodu příjde o kšeft, protože ani neví, že zaměstnává semetriku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.12.13 12:19
@iggy.piggy píše:
hmm a nebo majitel obchodu příjde o kšeft, protože ani neví, že zaměstnává semetriku

bohužel.. to si má ohlídat on :nevim: jako je to fakt, ale být majitelem, třeba se starat, proč např tolik nejdou tržby a pod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
10.12.13 12:20

@martina.se Tak chodit tam už nebudu, ono i bez toho jsem se vždycky vzhledem k jejímu vystupování dvakrát rozmyslela než jsem tam vlezla. Nicméně jí to je stejně zřejmě šum a fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
10.12.13 12:21

@Kakika Tak to bude asi ta samá trafika, co jsem v ní dnes chtěla koupit vodovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.12.13 12:22
@eva valoi píše:
@martina.se Tak chodit tam už nebudu, ono i bez toho jsem se vždycky vzhledem k jejímu vystupování dvakrát rozmyslela než jsem tam vlezla. Nicméně jí to je stejně zřejmě šum a fuk.

víš jak, její problém. Když chce zkrachovat, je na nejlepší cestě.. to já miluju svojí trafikantku.. každé ráno úsměv, přesně má nachystáno, prostě úžasná :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
10.12.13 12:22
@martina.se píše:
bohužel.. to si má ohlídat on :nevim: jako je to fakt, ale být majitelem, třeba se starat, proč např tolik nejdou tržby a pod :think:

tak to není vždycky jednoduché, ona může být před šéfem samý med a nevím, jestli se to na tržbě projeví, když zakladatelka zavolá, může to majitel řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
10.12.13 12:23

Má odpověd by zněla - umím zavírat, kliku i dveře doma máme…A vy neumíte slušněpozdravit???

snad by jí to došlo…pokud se takto chová ke všem, tak ten obchod za chvilku zkrachuje…

sama jsem prodavačka a k zákazníkům se chovám slušně i když mě štvou ( ale nedám to najevo- to už musí opravdu udělat něco, co mě vytočí a nebo být nejdřív sprostý on na mě- to jsem taky zažila a pak se neznám…) Ulevím si když odejdou - to si pěkně zanadávám a je mi dobře… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová