Velmi nepříjemná prodavačka - váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
11.12.13 10:42
@Anna766 píše:
@aspagi Dle mého se chtěla před těma svýma 8) lidma předvést, jak je na ty přistěhovalce ostrá. :mrgreen:

Starousedlik se vytahuje na naplaveninu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
11.12.13 10:45

Máme jednu hvězdu na poště. Mladá hezká blondýna, neusměje se, nepozdraví a jak naschvál ze čtyř návštěv pošty vyjde třikrát na mě :zed: Už jsem si tolikrát říkala, že prostě nepozdravím taky, ale mně to nejde :roll: Teď jsem šla od soudu vytočená a modlila jsem se, ať na mě vyjde. Říkala jsem si, že budu tak dlouho opakovat dobrý den na celou poštu, až jí to dojde. Anebo ještě lepší - „bůůůů“ :lol:. Kéž bych se k tomu jednou dokopala. Starší ženský, co už tam sedí léta a po práci beztak letí na druhou směnu domů, jsou usměvavý a příjemný, a tahle mladá slepice se bude tvářit, jako by ji všichni obtěžovali a není ani schopná pozdravit? :zed: Kravka, jsem se naštvala i teď.
(Nejsem hnusná, stará ani tlustá a nešťastná a nemám z ní komplex, fakt byste to musely vidět:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
11.12.13 11:17

Tak jsem vás dočetla… :lol:
U pultu s uzeninama a sýrem také říkám dejte mi 20-25 dk, jak se vám to povede a když je to o nějaký ten plátek víc, tak to nevadí, doma se to sní…a zatím jsem vždycky měla štěstí, že když jim tam zbyla ten konec, tak se zeptali jestli to chci nebo ne…

co se týká zdravení, já jako prodavačka pozdravím - pokud zákazník neodpoví, nenamáhám se zdravit znovu…

děti ve vozíku nemám ráda, hlavně když tam vidím dítě starší 3 let - to opravdu kroutím hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
11.12.13 11:39

Diskusi sleduju od začátku, jednu dobu jsem taky prodávala, v takové malé večerce kde většinu zákazníků tvořili bud důchodci s okolního sídliště a pacienti nebo zaměstnanci nemocnice, po přečtení prvního příspěvku od zakladatelky jsem se v něm poznala :D samozřejmě vyjímečně ;) chovala jsem se k lidem úměrně tak jako oni ke mě, nechápu jak tu někdo psal, že i na protivného zákazníka byl jako máslo, kdo si tohle povolání zkusil, ví, že vždycky úsměv udržet prostě nejde…myslím, že i hodně záleží kde člověk prodává, já před pokladníma za kasou smekám, nezvládla bych to a obdivuju je…
k zakladatelčině situaci, osobně bych do obchodu docházela dále, opakovala by se situace znova u šéfa bych si stěžovala víc bych se tím nezabývala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
11.12.13 12:04

@lukresia Pokud se prodavačka nedokáže usmívat nebo aspoň zachovat chladnou hlavu i ve vypjatých situacích není to prodavačka.

• Citovat
  • Upravit
33.Lucie
11.12.13 12:05

Chovat se i ke kréténům slušně a s úsměvem na tváři, to je právě ta profesionalita. Člověk který toto nedokáže, nemá v obchodě co dělat.

• Citovat
  • Upravit
7139
11.12.13 12:06

@33.Lucie :D přesto tvrdím, že záleží na konkrétních situacích, obecně máš ale pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
11.12.13 12:07
@33.Lucie píše:
Chovat se i ke kréténům slušně a s úsměvem na tváři, to je právě ta profesionalita. Člověk který toto nedokáže, nemá v obchodě co dělat.

To ano, ale neznamená to, že si má nechat sát na hlavu. Třeba mně už kolikrát nadávali do zlodějských kuev (lékárna) A to jsem opravdu příjemná nebyla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
11.12.13 12:12

@Fíková Nemusíš si nechat kálet na hlavu, ale nasráného člověka odzbrojíš jen a jen pouze vlídným přístupem.

• Citovat
  • Upravit
7745
11.12.13 12:14

@33.Lucie nevěř tomu, někdy to nejde. Zkušenosti mám opravdu bohaté. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
11.12.13 12:16

Při nadávání do zlodějů a že máme všechno drahý já komentuju následovně. My prodavačky jsme malý páni to jitřenka řídí kokrhání.

• Citovat
  • Upravit
33.Lucie
11.12.13 12:17

@Fíková Tak to jsi asi nečetla na začátku můj komentář najdi si ho a pak poučuj.

• Citovat
  • Upravit
7745
11.12.13 12:19
@33.Lucie píše:
Při nadávání do zlodějů a že máme všechno drahý já komentuju následovně. My prodavačky jsme malý páni to jitřenka řídí kokrhání.

ty lidi často vůbec neposlouchaj, takže tohle vážně nefunguje. A ne, nejsem na ně sprostá, akorát už ne zdvořilá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
11.12.13 12:23
@33.Lucie píše:

zkoušela jsem podobnou frázi, že ceny netvořím já, nýbrž majitel, nato mi paní řekla tak proč nepromluvím s ním, a že mi to stejně vyhovuje protože ceny přepisuju a to o co je navyšuju si dávám do kapsy :cert: :D ( byla to večerka ceny opravdu vysoké)stávalo se to často, pak jsem s úsměvem odpovídala, že pokud se jim to nelíbí, mají si jít nakoupit do Kauflandu a oni došli vždy znova a to nešlo o nemohoucí pacienty či důchodce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
11.12.13 12:23

Každej na to jdeme jinak, a jak jsem říkala hnedka na začátku je to jen o lidech.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová