Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tučnič chapu..tedy na pul. mame kluka, manzel by rad dalsi..ALE PRI PREDSTAVE, ZE PORODIM TAJFUN CISLO DVE ME UPRIMNE DESI
hadam, ze zustanu u jedinacka, ale kdyby moc bych chtela malou- proste klasicky velkej bracha, mala segra. kdyby kluk, no milovat ho o to min nebudu a ty taky ne
koukej na to takhle treba to bude takovy ten jemny chlapecek…bude hrat na piano, bude gentleman jak se patri- pche, ten ti dovede snachu a to bude ta tva vysnena holka ![]()
Bud štastná a užívej si bezproblémové těhu. mám holčičku, chtěla sem druhou, zatim sem po dvou potratech a toužm otěhotnět a mít, co nejdřív miminko v náručí. pohlaví je mi u fuk, i když pořád bych si víc přála holčičku, ale budu štastná za jakékoliv zdravé miminko
@Luca10 píše:
Tak držím palce a dej vědět.
Je to kluk. Zklamání bylo, i slza ukápla, šok byl, ale přes noc jsem to trochu vstřebala a už je to dobrý.
@PetiteFillette píše:
Je to kluk. Zklamání bylo, i slza ukápla, šok byl, ale přes noc jsem to trochu vstřebala a už je to dobrý.
Přeju co nejkratší vstřebávání informace a hlavně těšení se, to určitě přijde co nevidět. ![]()
Mám taky 2 kluky a třetího čekám. Když mi řekli ve 13.tt, že to bude zas kluk, tak jsem z toho byla taky mimo, ale teď už před porodem se to vstřebalo a už se i těším. Třeba to bude u tebe taky tak. A to jsme se na potřetí moc snažili o holku ( styk jsme naplánovali 2-3 dny před ovulací) a stejně nám to bylo na nic.
@PetiteFillette ty už ale jednu holčičku máš tak je to jiný, já už si o dělání copánků a strojení do šatiček už můžu nechat jenom zdát.
Jasně že to vstřebám, prostě to beru jako realitu. Jenom si říkám, kdyby to byla ta holčička, bylo by to jemnější stvoření, manžel by se z holčičky rozplýval, takový veselejší.
Kluk, další raubíř, už takhle máme ve škole dost průšvihů, no ale nic, holátko jako holátko hlavně že je to zdravé a veselé to bude taky.
Do čtveřice už to nebude, prostě si musím zvykat, že budou mít přesilu a až budu vařit, tak budu vařit pro celý regiment ![]()