Třetí kluk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
412
11.8.15 06:47

Třetí kluk

Kluky už máme velký a tak jsme si s manželem řekli že bychom ještě naposled zkusili holčičku. Jenže včera na UTZ ve 20.týdnu mi potvrdili, že to bude zasej kluk. Před 5 lety jsme byla na potratu, a to třeba mohla být holčička… Já vím, hlavně ať je to zdravý… jenže jsem se těšila na holčičku. A nenadělám nic… trochu jsem to včera večer obrečela venku při zalévání kytek a je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1281
11.8.15 06:55

Emm, a ted chces slyset co presne? @Tučnič :think: jsou tu tisice zen, co se potykaji s nemoznosti mit dite, a ty doslova brecis, ze nema ty chromozomy, ktere jsi si predstavovala?
Nevim, co ti na to rici, ja zjistila pohlavi az u porodu a tesila jsem se na prekvapeni, neb mi to bylo uplne fuk, takze ja ti empatii neposkytnu… leda tak radu, abys videla prakticke stranky, ze mas pro nej obleceni a hracky po dvou synech, a ze v zivote dostavas to, co prave potrebujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.8.15 07:02

@Tučnič Já te úplne chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.8.15 07:29

Je, ja kdysi chtela 3 kluky ;) mam kluka a holcicku a myslim, ze tim to u nas konci. tohle proste naplanovat nejde. ja chapu tvoje prvnotni pocity, ale myslim si, ze te to rychle prejde. kdyz si clovek predstavi, co vsechno spatneho se lze na UTZ ve 20tt dozvedet, tak mezitim sdeleni, ze jde o jine pohlavi, nez by si clovek pral, je banalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.8.15 07:35

Byl král a měl tři syny, toto vaše obrovské štěstí vám přeji a tiše závidím. Máme dceru a další mít nemůžeme. Hlavně at je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
11.8.15 07:37

Naprosto te chapu, kluky mam dva a nenaplnenou touhu po holcicce obrovskou… :?

• Citovat
  • Upravit
3088
11.8.15 07:41

Moje mamka si přála 2 kluky. Pohlaví zjistila u porodu - má 2 holky a taky jí to bylo líto, ovšem ne tak, že by to obrečela. Teta chtěla 2 holky, má 2 kluky. Tchýně má 4 kluky a holčičky se taky nedočkala. My čekáme druhé, opět překvápko a rádi bychom k sestřičce měli brášku. Taky mi bude líto, když bude holčička, ale pořád to bude naše, tak budeme rádi za cokoliv :)

Hormony pracují, navíc se někdy doktoři spletou, tak dokud to nevyleze, je to pořád 50:50 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.8.15 07:43

Taky vas chápu ale nakonec budete stastna a bude vam to jedno.. Ale většina zenskych touží po te holčičce, neni na tom nic spatneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
11.8.15 07:52

No nevím, když jsem čekala třetí dítě a dozvěděla se, že to bude ZASE holčička, měla jsem radost. Když jsem čekala čtvrté a dozvěděla se, že to je KLUK, tak jsem to až tak neřešila, bylo nám to s mužem jedno, prostě jsme chtěli ještě jedno dítě. Spíš okolí to hodně řeší, jestli všechny ty děti jsou naše a jestli to poslední je konečně kluk. Neřeš to. Buď ráda, že je chlapeček zdraví. My se s naším chlapečkem potýkáme stále s něčím (banality, ale i tak - AE atd.). Hlavně ať je to zdravé není jen tak do větru přání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
11.8.15 07:57

Teď ti tady začnou psát proč si jako stěžuješ, že některé nemohou mít dítě vůbec, nebo ať jsi ráda, že je zdravé, nebo, že ony se zachovaly (by se zachovaly) jinak :zed: :zed:

každý má svoje problémy a tohle úplně chápu… mám jednoho syna a už u druhého by mě mrzelo, kdyby to byl zase chlapeček… to neznamená, že bych ho milovala méně, jen, prostě chci holčičku…

doufej, že si najdou parádní ženské, ve kterých najdeš „dceru“ :-) a budeš pak i super babička :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
11.8.15 07:57

@Tučnič Ja te chapu.Jsi urcite rada, ze je miminko zdrave, ale doufala jsi v holčičku. Ted to mrzi, ze je to kluk, ale jak se s tim vnitrne szijes, bude to dobre a je jasne uz ted, ze ho budes milovat.Ale rada tady zadna neni…no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
11.8.15 08:05

Sousedi mají pět holek. :-) Taky pořád zkoušeli a chtěli kluka… Prostě jim nebyl souzenej, no. Sousedka říkala, že od třetího dítěte si pohlaví nenechali říct, aby to bylo překvapení, a nakonec stejně měla po porodu šílenou radost a holčičky všechny miluje. Tak sis pobrečela a teď už ta lítost bude opadávat, neboj. ;-)

• Citovat
  • Upravit
28446
11.8.15 08:19

@Tučnič jasně, že se už ozvaly rýpalky, ale já chápu, že tě to mrzí.
Já svého třetího syna také obrečela, když mi to řekli. Měla jsem smůlu, že mi týden před tím řekli holčičku, tak mě to o to víc mrzelo.
Tenkrát jsem šla, nakoupila mu spoustu bleděmodrých věcí, super kšiltovku asi na dva roky, aby věděl, že sice pláču, ale že ho i tak už teď v bříšku miluji.
A je to můj nejhodnější syn z pěti našich kluků ;) :kytka: :kytka:.
Pak čtvrtého syna jsem přijala s humorem.
Nakonec mám i dvě holčičky, ale stále rozumím maminkám, které jsou chvíli smutné, že je to ten třetí kluk.

No něco na tom bude, že bez UZV byl život jednodušší, jenže kdo to má vydržet, že? I když u poslední holčičky jsem to vydržela do porodu, právě proto, abych zase nebyla předem zklamaná. Ono když maminka ten svůj uzlíček drží v náručí, je těžké něčeho litovat. Leda toho, že jsme kdy o tom svém pokladu pochybovaly, že je to zase kluk :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.8.15 08:21

Já bych náhodou chtěla tři kluky. Mám dva. Tak… třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
11.8.15 08:30
@Tučnič píše:
Kluky už máme velký a tak jsme si s manželem řekli že bychom ještě naposled zkusili holčičku. Jenže včera na UTZ ve 20.týdnu mi potvrdili, že to bude zasej kluk. Před 5 lety jsme byla na potratu, a to třeba mohla být holčička… Já vím, hlavně ať je to zdravý… jenže jsem se těšila na holčičku. A nenadělám nic… trochu jsem to včera večer obrečela venku při zalévání kytek a je mi to líto.

Co se dá dělat. Hlavně si myslím, že jenom kvůli tomu jít na potrat je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí