Třetí kluk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
11.8.15 08:30
@Tučnič píše:
Kluky už máme velký a tak jsme si s manželem řekli že bychom ještě naposled zkusili holčičku. Jenže včera na UTZ ve 20.týdnu mi potvrdili, že to bude zasej kluk. Před 5 lety jsme byla na potratu, a to třeba mohla být holčička… Já vím, hlavně ať je to zdravý… jenže jsem se těšila na holčičku. A nenadělám nic… trochu jsem to včera večer obrečela venku při zalévání kytek a je mi to líto.

Co se dá dělat. Hlavně si myslím, že jenom kvůli tomu jít na potrat je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
11.8.15 08:33
@Anonymní píše:

Tak to rozhodně, největší pitomost!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.15 08:39

Mám tři kluky a o holčičku jsme přišly v 17. týdnu (byla by číslo tři)… Miluju mrňouse a jsem za něj šťastná, ale ta holka mi prostě chybí… Asi to tak mělo být, ale prostě ta touha tam je. Někdy si říkám ajký by to bylo, kdybych místo zdivočelýho kluka s dysfázií měla tu krásnou růžovou holčičku, která by všude nelítala jak splašená, kreslila si a neměla potřebu furt něco rozebírat. (Je mi jasný, že i takový holky jsou, ale prostě moje představy, no…)
Do toho jsem na tom špatně zdravotně, takže čtvrtě už nebude.
inko páč nechci aby se to o mně vědělo…

• Citovat
  • Upravit
412
11.8.15 08:55
@Anonymní píše:

tak to bych rozhodně neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
11.8.15 09:09
@Anonymní píše:
Mám tři kluky a o holčičku jsme přišly v 17. týdnu (byla by číslo tři)… Miluju mrňouse a jsem za něj šťastná, ale ta holka mi prostě chybí… Asi to tak mělo být, ale prostě ta touha tam je. Někdy si říkám ajký by to bylo, kdybych místo zdivočelýho kluka s dysfázií měla tu krásnou růžovou holčičku, která by všude nelítala jak splašená, kreslila si a neměla potřebu furt něco rozebírat. (Je mi jasný, že i takový holky jsou, ale prostě moje představy, no…)
Do toho jsem na tom špatně zdravotně, takže čtvrtě už nebude.
inko páč nechci aby se to o mně vědělo…

Zrovna takovou 4-letou princeznu mám. Pořád něco loví, rozebírá, běhá, všechno chce, všechno ji zajímá a ideálně na všechno sahat a jak jsem psala - rozebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.8.15 09:09
@Tučnič píše:
Kluky už máme velký a tak jsme si s manželem řekli že bychom ještě naposled zkusili holčičku. Jenže včera na UTZ ve 20.týdnu mi potvrdili, že to bude zasej kluk. Před 5 lety jsme byla na potratu, a to třeba mohla být holčička… Já vím, hlavně ať je to zdravý… jenže jsem se těšila na holčičku. A nenadělám nic… trochu jsem to včera večer obrečela venku při zalévání kytek a je mi to líto.

Tak budeš mít tři krále, no :hug: Hoď to za hlavu a nebuď smutná, ten maličkej to vnímá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
11.8.15 09:14

Mam dva kluky a jednu holcicku. cekame 4dite A me je uz jedno co to bude ale manzel by chtel chlapecka. hlavni je at je mimi zdrave. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
11.8.15 09:14

Já tě chápu, myslím, že na tom není nic špatného, že sis pobrečela. Nakonec, jsi přece těhotná, tak jsou ty emoce kolikrát prostě silnější než ten rozum. Až se narodí, tak budeš šťastná jako kdyby to ta holka byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
11.8.15 09:34

Chapu te, ale myslim si, ze se z toho oklepes. Uz sis poplakala a ted se nadechnes a dojde ti jak je to vlastne fajn, ze bude mit syn dva velky brasky! Preji cele rodine hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.8.15 09:42

Taky tě chápu a rozhodně nevidím tvoje momentální pocity jako nějaké rouhání či nevděk. Mám dva kluky, u druhého mi sice bylo tak nějak jasné, že to kluk bude, ale pořád jsem doufala a při sdělení ve 20.t mi to líto bylo. Naštěstí funguje to, že jak je synek na světě, nedokážu si ho jako holčičku představit a za žádnou bych ho nevyměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.8.15 09:57
@Anonymní píše:

V práci jsem zažila paní, co tak chtěla jedno pohlaví, že když porodila opačné, dala ho k adopci. Dokonce ne jednou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.8.15 10:00

@Tučnič K tématu.. naprosto tě chápu. První mám holku a druhé jsem si strašně přála zase holku. Byl to kluk. I když jsem to tušila od samého začátku, tak jsem to obrečela a musela se s tím smířit. Jsou mu tři roky a totálně ho žeru :mrgreen: Dneska jdu na UZV a zase toužím po holčičce a i „něco“ mi říká, že tam je. Jestli to bude kluk, vím, že to zase obrečím a zase mi bude trvat, než to zpracuju. A to vše i přesto, že jednu holčinu už doma mám. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
11.8.15 10:07
@PetiteFillette píše:
@Tučnič K tématu.. naprosto tě chápu. První mám holku a druhé jsem si strašně přála zase holku. Byl to kluk. I když jsem to tušila od samého začátku, tak jsem to obrečela a musela se s tím smířit. Jsou mu tři roky a totálně ho žeru :mrgreen: Dneska jdu na UZV a zase toužím po holčičce a i „něco“ mi říká, že tam je. Jestli to bude kluk, vím, že to zase obrečím a zase mi bude trvat, než to zpracuju. A to vše i přesto, že jednu holčinu už doma mám. :*

Tak držím palce a dej vědět. ;-)

• Citovat
  • Upravit
3368
11.8.15 10:20

Když tohle je problém - ale v tobě. Něco jiného je „zkusíme miminko a třeba to bude konečně ta holčička“. A něco jiného je „tak na třetí pokus zkusíme holku“. To pak to člověk úplně jinak vnímá a asi víc ho to mrzí. A mrzet tě to může, za to tě nikdo nesoudí, člověk potřebuje čas, aby se s tím srovnal.

Chápu, co cítíš. Můžeš se modlit, aby se „spletli“ a byla to ta holka, protože ne všechno je stoprocentní a odhad doktorů taky ne. Ale proboha, hlavně se nespoléhej na to, že se spletli - aby to pak nebylo ještě horší. Máš čas na to, aby ses s tím srovnala. Někomu ta holka prostě nadělená není a má to svůj důvod (mnohdy nejsou někomu naděleny děti obecně a abych pravdu řekla, většinou to taky mělo svůj důvod, pak třeba ty děti z IVF nemají takovou rodinu, jakou by si zasloužili, ale to je zase jiné téma :) ).

Kluci jsou prima :srdce: Mám prvního a pátého kluka - šesté jsem si vnitřně přála taky kluka, vyšla holčička, ale zklamaná jsem nebyla, protože doma už dva mám (a u nás dobře fungovalo parťáctví kluk a holka). A já vlastně podvědomě bych nejradši měla všechny kluky :mrgreen:, no a mám 2 kluky a 4 holky :mrgreen:. Říkala jsem si, že to tak mělo být :). No a máme krásnou holčičku ze které jsou všichni na větvi - oni jsou na větvi i z pátého kluka, protože to je neskutečný miláček a okamžitě si získá srdce všech, co jen jdou okolo :mrgreen:

Tohle chce čas, žádný jiný lék není :)

@Emilie … tak třeba to třetí bude „naschvál“ holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
11.8.15 13:12

Já si myslím, že to chce čas a srovnáš se s tím a budeš ráda. My máme dvě holky, u druhé jsme si pohlaví taky nechali říct a takové to „zklamání“ tam taky bylo… Doma bych si nafackovala, když jsem si promítla, co všechno za nemoci a vývojové vady nám mohl doktor říct… Čekáme třetí, nenechali jsme si říct, co to bude :D Nejvíc mě baví to nervozní okolí, které hrozně řeší, co to bude…
My jsme to nedělali kvůli klukovi. Ale bylo by to hezké, to jo. Ale u porodu nám to bude jedno a až malé budete mít, bude to pro tebe samozřejmé, že je to kluk ;) a budeš za něj ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí