Třezalka a HA?

Anonymní
3.9.17 20:29

Třezalka a HA?

Ahoj holky,

prosím anonymně - zatím nechci plašit.
Trpím nespavostí a lékarnice mi doporučila třezalkový čaj. Bohužel, o vlivu na HA mi neřekla :cert: No, brala jsem ho od soboty 26.8. Musím podotknout, že čaj jsem pila asi tak 3×,4× denně :oops: No a teď k věci. V neděli 27.8. a ve středu 30.8. jsem měla s přítelem nechráněný sex - spoléháme na HA. No od o pátka 1.9. mi je opravdu špatně. Bolí mě podbřišek, jsem nafouklá, mám nateklá prsa, pořád bych odpočívala a je mi špatně od žaludku (ne na zvracení, ale žaludek na vodě). Navíc včera se dostavily i kvasinky :cert: Vůbec by mě těhotenství nenapadlo, ale sestra mě právě na třezalku upozornila. Myslíte si, že je to náhoda? Nebo opravdu třezalka účinkuje takto brzo? Do MS mám ještě 10 dní a dělat test je zbytečné :think: Vím, že nemáte křišťálovou kouli :lol: Spíš potřebuji nějaké rady a jestli se opravdu stresovat, nebo to nechat plavat.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
3.9.17 20:46

Já myslím, že na příznaky z těhotenství je brzy. Nemůže to dělat ta třezalka? Nevím, jaké může mít vedlejší příznaky, ale když narušuje účinek HA, mohla by rozhodit minimálně zažívání - ten žaludek na vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.9.17 20:50

No ale co se týče možnýho těhotenství, teď už s tím stejně nic neuděláš no.. Chraňte se ještě jinak a později si udělej test (i kdyby krvácení přišlo, radši).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
3.9.17 21:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat