Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já myslím, že na příznaky z těhotenství je brzy. Nemůže to dělat ta třezalka? Nevím, jaké může mít vedlejší příznaky, ale když narušuje účinek HA, mohla by rozhodit minimálně zažívání - ten žaludek na vodě.
No ale co se týče možnýho těhotenství, teď už s tím stejně nic neuděláš no.. Chraňte se ještě jinak a později si udělej test (i kdyby krvácení přišlo, radši).
Ahoj holky,
prosím anonymně - zatím nechci plašit.
No, brala jsem ho od soboty 26.8. Musím podotknout, že čaj jsem pila asi tak 3×,4× denně
No a teď k věci. V neděli 27.8. a ve středu 30.8. jsem měla s přítelem nechráněný sex - spoléháme na HA. No od o pátka 1.9. mi je opravdu špatně. Bolí mě podbřišek, jsem nafouklá, mám nateklá prsa, pořád bych odpočívala a je mi špatně od žaludku (ne na zvracení, ale žaludek na vodě). Navíc včera se dostavily i kvasinky
Vůbec by mě těhotenství nenapadlo, ale sestra mě právě na třezalku upozornila. Myslíte si, že je to náhoda? Nebo opravdu třezalka účinkuje takto brzo? Do MS mám ještě 10 dní a dělat test je zbytečné
Vím, že nemáte křišťálovou kouli
Spíš potřebuji nějaké rady a jestli se opravdu stresovat, nebo to nechat plavat.
Trpím nespavostí a lékarnice mi doporučila třezalkový čaj. Bohužel, o vlivu na HA mi neřekla
Díky.