Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@78mamina píše:
Dcerka byla ve 2.5 na Kladně -plná narkoza pít mohla po 6h, ale super přístup. Trhaly nám nosní mandle.Po 6hod jsme šly domu
My jedem na Kladno, už tam budu po 3. Ale holky mohli pít už po 2 hodinách, co nás pustili z JIP
@T.Hololinka píše:
@lumáťa
My jedeme na Kladno. Už když tam byli starší holky, tak mi doktorka říkala, že dávají jen částečnou narkozu, na sále byli tak 10m a pak mi holky přivezli na JIP a byli už vzhůruSpali asi jen 3min
nebo jsem si to myslela, protože já je slyšela pořád jak brečí, ale bylo tam dost dětí, tak jsem se mohla i splést.
Spíš se bojím jak to zvládne ta malá, starší to pochopili, že nemohou pít, ale u té mladší nevim no
Děkujem!!
My jít musíme, mandle je veliká, jejímu otci také byla diagnostikována v 18m, ona to má asi po něm.
když náš pediatr posílal na ORL, tak říkal že by se hodně divil, kdyby ta mandle byla velká, že je na to ještě malá a nakonec to mandle je
Tak to nám teda tu částečnou teda asi daly také
Na sále byla 15min, poté nás daly na 2h na pokoj-a hlídaly nás, poté jsme šly do takové herničky, byly tam i postýlky -v té herničce jsme čekaly i než nás vemou na sál-tam si ještě schrupla a pak kontrola mudr a dom.
@78mamina píše:
Tak to nám teda tu částečnou teda asi daly takéNa sále byla 15min, poté nás daly na 2h na pokoj-a hlídaly nás, poté jsme šly do takové herničky, byly tam i postýlky -v té herničce jsme čekaly i než nás vemou na sál-tam si ještě schrupla a pak kontrola mudr a dom.
Přesně tak. Ale vím, že nám MUDR. ještě říkala, že to není plná norkoza, ale jen částečná
Vezli je zre sálu a byli vzhůru, jen pořád brečeli, setřička říkala, že je to kvůli tomu, že jsou ještě oblblé ![]()
@pvmr píše:
@78mamina proč jste je byly trhat? [/citacePO očkování se do týdne objevila hnisavá rýma- v roce, potom za 14dní zápal plic. Do toho zánět stř uchaRýmy se vracely, malá měla v noci zástavy dechu-nemohla se nadechnout no a kolem 2 let přišly na zvětšené nosní mandle.
Příspěvek upraven 08.04.13 v 11:07
@78mamina píše:
Pít mohla až po 6hByly jsme tam 3.12 2012
Houby, máš pravdu, až po 6 hodinách. Vzpomínám si že jsem jim pusu pořád utírala mokrým kapesníkem a nebo jsem jim ho dávala, aby ho stiskli rtama.
@78mamina aha, tak hlavně že už teď je v pohodě a pomohlo vám to ![]()
@pvmr píše:
Já taky slyšela jen o celkové narkóze a třech dnech v nemocnici
3noci určitě ne! Ale máš pravdu, je to docela vážná operace.
Motol - celková narkoza a 1 noc v nemocnici
Karlák - celková narkoza a ten den domů
Modřany - laserové centrum - po zákroku domů (rychleji se to hojí a nebývají komplikace s krvácením a nebolí to tolik)
Na Kladně nám dali částečnou narkozu, zákrok byl za 10min. hotový.
Holky přiváželi ze sálu a byli vzhůru.
@T.Hololinka píše:
Houby, máš pravdu, až po 6 hodinách. Vzpomínám si že jsem jim pusu pořád utírala mokrým kapesníkem a nebo jsem jim ho dávala, aby ho stiskli rtama.
Se mi seká pc
jj taky jsme otíraly. Jinak musím pochválit. Sestřičky moc hodné. Jen ten zelenej ubor co mi daly -hruza mě to furt padalo ![]()
@78mamina píše:
Se mi seká pcjj taky jsme otíraly. Jinak musím pochválit. Sestřičky moc hodné. Jen ten zelenej ubor co mi daly -hruza mě to furt padalo
To je pravda, taky jsem si nemohla stěžovat
Ten úbor byl hrozný no, to máš pravdu
ještě jsem byli na JIP s nějakým chlapečkem.
A nejvíc se mi líbili žaluzije na JIP
Že byli automatické, aby tam nesvítilo na pacienty sluníčko.
@lumáťa ale já jsem z moravskoslezského kraje a třeba v Třinci to dělají a je to na 3dny
@pvmr píše:
@lumáťa ale já jsem z moravskoslezského kraje a třeba v Třinci to dělají a je to na 3dny
U náš na ústecku, v Mostě to taky dělali na 3 dny! Ale už to také začali dělat ambulantně, ale je to teprve chvilku.
Tak jsem se teď ptala sestřičky, jelikož jsem tam volala na krevní výsledky a řekla mi, že opravdu na Kladně dávají pouze částečnou narkozu(jen oblbovák) ![]()
@T.Hololinka píše:
To je pravda, taky jsem si nemohla stěžovatTen úbor byl hrozný no, to máš pravdu
![]()
ještě jsem byli na JIP s nějakým chlapečkem.
A nejvíc se mi líbili žaluzije na JIP![]()
![]()
Že byli automatické, aby tam nesvítilo na pacienty sluníčko.
To jo
Taky jste dostaly diplom za statečnost? Nám daly s krtečkem a malá byla moooc spokojená ![]()