Trhání mandlí dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
8.4.13 10:52
@78mamina píše:
Dcerka byla ve 2.5 na Kladně -plná narkoza pít mohla po 6h, ale super přístup. Trhaly nám nosní mandle.Po 6hod jsme šly domu :*

My jedem na Kladno, už tam budu po 3. Ale holky mohli pít už po 2 hodinách, co nás pustili z JIP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
8.4.13 10:55
@T.Hololinka píše:
@lumáťa
My jedeme na Kladno. Už když tam byli starší holky, tak mi doktorka říkala, že dávají jen částečnou narkozu, na sále byli tak 10m a pak mi holky přivezli na JIP a byli už vzhůru :nevim: Spali asi jen 3min :think: nebo jsem si to myslela, protože já je slyšela pořád jak brečí, ale bylo tam dost dětí, tak jsem se mohla i splést.
Spíš se bojím jak to zvládne ta malá, starší to pochopili, že nemohou pít, ale u té mladší nevim no :nevim:
Děkujem!!
My jít musíme, mandle je veliká, jejímu otci také byla diagnostikována v 18m, ona to má asi po něm.
když náš pediatr posílal na ORL, tak říkal že by se hodně divil, kdyby ta mandle byla velká, že je na to ještě malá a nakonec to mandle je :(

Tak to nám teda tu částečnou teda asi daly také :nevim: Na sále byla 15min, poté nás daly na 2h na pokoj-a hlídaly nás, poté jsme šly do takové herničky, byly tam i postýlky -v té herničce jsme čekaly i než nás vemou na sál-tam si ještě schrupla a pak kontrola mudr a dom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
8.4.13 10:56

Pít mohla až po 6h :nevim: Byly jsme tam 3.12 2012 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
8.4.13 10:59
@78mamina píše:
Tak to nám teda tu částečnou teda asi daly také :nevim: Na sále byla 15min, poté nás daly na 2h na pokoj-a hlídaly nás, poté jsme šly do takové herničky, byly tam i postýlky -v té herničce jsme čekaly i než nás vemou na sál-tam si ještě schrupla a pak kontrola mudr a dom.

Přesně tak. Ale vím, že nám MUDR. ještě říkala, že to není plná norkoza, ale jen částečná :think: Vezli je zre sálu a byli vzhůru, jen pořád brečeli, setřička říkala, že je to kvůli tomu, že jsou ještě oblblé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
8.4.13 11:00
@pvmr píše:
@78mamina proč jste je byly trhat? [/citacePO očkování se do týdne objevila hnisavá rýma- v roce, potom za 14dní zápal plic. Do toho zánět stř ucha :nevim: Rýmy se vracely, malá měla v noci zástavy dechu-nemohla se nadechnout no a kolem 2 let přišly na zvětšené nosní mandle.

Příspěvek upraven 08.04.13 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
8.4.13 11:00
@78mamina píše:
Pít mohla až po 6h :nevim: Byly jsme tam 3.12 2012 :nevim:

Houby, máš pravdu, až po 6 hodinách. Vzpomínám si že jsem jim pusu pořád utírala mokrým kapesníkem a nebo jsem jim ho dávala, aby ho stiskli rtama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
8.4.13 11:02

@78mamina aha, tak hlavně že už teď je v pohodě a pomohlo vám to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.4.13 11:06
@pvmr píše:
Já taky slyšela jen o celkové narkóze a třech dnech v nemocnici :nevim:

3noci určitě ne! Ale máš pravdu, je to docela vážná operace.

Motol - celková narkoza a 1 noc v nemocnici
Karlák - celková narkoza a ten den domů
Modřany - laserové centrum - po zákroku domů (rychleji se to hojí a nebývají komplikace s krvácením a nebolí to tolik)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
8.4.13 11:08

Na Kladně nám dali částečnou narkozu, zákrok byl za 10min. hotový. :nevim: Holky přiváželi ze sálu a byli vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
8.4.13 11:10
@T.Hololinka píše:
Houby, máš pravdu, až po 6 hodinách. Vzpomínám si že jsem jim pusu pořád utírala mokrým kapesníkem a nebo jsem jim ho dávala, aby ho stiskli rtama.

Se mi seká pc :think: jj taky jsme otíraly. Jinak musím pochválit. Sestřičky moc hodné. Jen ten zelenej ubor co mi daly -hruza mě to furt padalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
8.4.13 11:12
@78mamina píše:
Se mi seká pc :think: jj taky jsme otíraly. Jinak musím pochválit. Sestřičky moc hodné. Jen ten zelenej ubor co mi daly -hruza mě to furt padalo :lol:

To je pravda, taky jsem si nemohla stěžovat :-) Ten úbor byl hrozný no, to máš pravdu :lol: :lol: ještě jsem byli na JIP s nějakým chlapečkem.
A nejvíc se mi líbili žaluzije na JIP :lol: :lol: :lol: Že byli automatické, aby tam nesvítilo na pacienty sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
8.4.13 11:17

@lumáťa ale já jsem z moravskoslezského kraje a třeba v Třinci to dělají a je to na 3dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
8.4.13 11:18
@pvmr píše:
@lumáťa ale já jsem z moravskoslezského kraje a třeba v Třinci to dělají a je to na 3dny

U náš na ústecku, v Mostě to taky dělali na 3 dny! Ale už to také začali dělat ambulantně, ale je to teprve chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
8.4.13 11:22

Tak jsem se teď ptala sestřičky, jelikož jsem tam volala na krevní výsledky a řekla mi, že opravdu na Kladně dávají pouze částečnou narkozu(jen oblbovák) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
8.4.13 11:29
@T.Hololinka píše:
To je pravda, taky jsem si nemohla stěžovat :-) Ten úbor byl hrozný no, to máš pravdu :lol: :lol: ještě jsem byli na JIP s nějakým chlapečkem.
A nejvíc se mi líbili žaluzije na JIP :lol: :lol: :lol: Že byli automatické, aby tam nesvítilo na pacienty sluníčko.

To jo :lol: Taky jste dostaly diplom za statečnost? Nám daly s krtečkem a malá byla moooc spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí