Je to bradavice u dvouměsíčního miminka

162
22.1.12 13:58

Je to bradavice? dvoumesicni miminko

Nase mala dvoumesicni holcicka mela par dni cerveny palecek u ruky a pres noc se ji z toho udelal tmavy puchyrek, viz. foto. Na dotek ji to neboli, je to tvrde, co myslite, ze to je? Neni to nahodou bradavice?
Je nedele, takze k doktorce pujdu az zitra, ale neda mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
22.1.12 14:11

Jako bradavice se mi to nezdá. Sama jsem je mněla a vypadají jinak :think:
Chudák maličká raději bych zašla rovnou na kožní než k pediatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.1.12 14:18

Ja cekam, ze me tam pediatricka rovnou posle. Ze mi nejakeho kozniho doporuci.
Jee, ale dekuji, trochu me to uklidnilo, ze to bradavice neni. Ja je nikdy nemela, tak to prave nemohu porovnat. A ani netusim, zda takto malemu miminku se vubec bradavice muze objevit. Co by to ale mohlo byt jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
22.1.12 14:45

Měli sme něco podobného a samo to po pár dnech vymizelo ale pokud to má dýl raději bych zašla k doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
22.1.12 15:04

Taky mi to tak přijde, že měla oděrku a ta se ji zanítila. Já bych ji tam dala na noc višňovou mastičku a to by ji do rána hnísek vytáhlo. Ale ještě lepší, když zajdete ráno na kožní :kytka: Na bradavici to rozhodně nevypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.1.12 15:17

moc vam vsem dekuji za reakce. Vydesilo me, zda to nebude neco vaznejsiho, ale taky me nejdriv napadl hnis, ze tam mela oderku. Manzela napadla bradavice a zaclo mi to vrtat hlavou. Dekuji za uklidneni, hned rano urcite zajdu k doktorce, pro jistotu. A dam vedet, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
22.1.12 16:22

nechci strasit, ale pokud je to zanet ze zaderky a je tam hnis, tak te poslou na chirurgii a tam vse nejradeji operuji. Jestli mas doma tu mast jak ti radily nebo aspon repik - priloz, at nemusi mala do celkove narkozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.12 19:29

ahoj mi se to taky jako bradavice nezdá. navíc bradavice je virového původu, musela by chodit na bazén nebo někdo z vás rodičů by musel mít bradavice aby se ji to tak rychle udělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.1.12 21:35

Moje dcera měla podobný problém a byl to stafylokok (impetigo) akorát to měla u palce na noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
23.1.12 12:32

ahoj, nas prcek to taky mel, kdyz jsem mu spatne ustrihla nehtik. i ta kuzicka se mu kolem loupala. zkus se podivat, jestli nema nekde v tom rožku neco spatne ustihle. jinak my s tim nikam nechodili, kdyz to slo, tak jsem se mu ten hnis z tama snazila vymacknout a trosku vydezinfikovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.1.12 15:11

tak vse dobre dopadlo, ani mast jsem nakonec nepouzila:) Malou jsem vecer koupala a krasne se ji to odmocilo:) ted uz jenom zahojit:)
ale vsem dekuji za rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
23.1.12 16:01
Oninka píše:
tak vse dobre dopadlo, ani mast jsem nakonec nepouzila:) Malou jsem vecer koupala a krasne se ji to odmocilo:) ted uz jenom zahojit:)
ale vsem dekuji za rady:)

Tak to je skvela zprava, porad jsem na vas myslela. Ale davej řepik, ten hoji krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
23.1.12 20:44
Oninka píše:
ale vsem dekuji za rady:)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí