Trhání osmiček se zánětem

2
2.10.23 14:14

Trhání osmiček se zánětem

Ahoj holky, v prosinci jsem měla jít na trhání osmiček, ale teď mám asi zánět, nemůžu pořádně otevřít pusu, bolí mě celá tvář a i pod krkem. Tohle jsem řekla i svém zubaři do telefonu a on mi řekl, že mám jít na pohotovost, kde mi to vytrhnou hned, když je to akutní, přitom jsem se tady všude dočetla, že se má zánět nejdříve přeléčit atb a pak až trhat, že když je zánět, tak injekce nefunguje… mám z toho docela strach jít na trhání bez pořádného umrtvení, máte někdo podobnou zkušenost? Díky:) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21572
2.10.23 15:13

Ano, zkušenost mám a už bych to v životě neudělala. Bez rentgenu a možnosti umrtvení to bude velice bolavý a nepříjemný zážitek. To ti nemůže dát zubař antibiotika na vyléčení toho zánětu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11815
2.10.23 15:15

Ne že nefunguje ale samotná injekce je pak bolestivá a i to trhání může být cítit…já jsem měla trhaný v zánětu 2 zuby a jako jo injekce byla nepříjemná ale trhání bylo vpohode… :nevim: jen potom když to přišlo k sobě tak to bylo fujky, a nemohka sem si vzít poradny prášek na bolest protože sem zrovna kojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21572
2.10.23 16:19

@Vladusxx tak mě nezabrala v zubu v zánětu ani koňská dávka umrtvovací injekce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11815
2.10.23 17:03

@nozu tak asi jak komu, mě zabrala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.10.23 17:16

A kam jsi objednaná na trhání? Ke svému zubaři nebo někam na kliniku? Pokud na kliniku, tak zavolej tam, nebo najdi nějakou zubní chirurgii (i soukromou) a popiš jim problém, určitě tě vezmou přednostně, udělají rentgen, dají antibiotika, nenech se odbít, na pohotovosti nemají moc čas. Trhali mi jednu osmičku v zánětu. Ale asi dva dny předem jsem brala antibiotika než mi vzali a moje zubařka mi dala dren, na klinice mi pak museli rozříznout dáseň, protože zub nebyl celý venku vytrhnout a vyčistit a zašít. Bála jsem se, ale bylo to rychlé a v pohodě se to dalo zvládnout. Hlavně si doma připrav dopředu ledování - gel do mrazáku a hned pak chladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.23 17:22

Já jsem tak byl na obou osmickach, protože byly blbě narostly a byly příčinou zánětu, pořád jsem to oddalovala až to šlo akutně. Injekce byla nepříjemná, ale to pro mě je vždycky, trhání nepříjemný ale nebolestivy, hojení šílený, troje antibiotika. Tři týdny jsem pořádně neotevrela pusu, hrůza des. Ale mě nic jiného nezbývalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.