Bílé skvrny na druhých zubech

22
24.9.23 09:30

Bílé skvrny na druhých zubech

Ahoj zdravím všechny, mám prosbu, neznáte nějakou dobrou kliniku, Moravskoslezský kraj, třeba i soukromou, kde bych mohla konzultovat dcerčiny zuby. Na předních zubech nahoře /druhé zuby/ má bílé skvrny, ale je to v podstatě spíš půl zubu bílého, půl klasická barva. Jako by to bylo spíš vevnitř ta běloba. Náš zubař říká, že s tím nic dělat nejde. Jde to hodně vidět. Jsem z toho špatná. Je jí 9 let a jen čekám kdy se jí děcka začnou vyptávat, co to má. Už párkrát přišla a brečela kvůli tomu. Popravdě jsem takové zuby nikdy u nikoho neviděla, jen menší skvrny. Mléčné měla krásné, jak perličky. Chtěla jsem jen to téma konzultovat s nějakým jiným zubařem, i si to třeba zaplatit. Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
433
24.9.23 10:43

Já bohužel tyto skrvny mám také od malička na druhých předních zubech :? Byla jsem u několika zubařů a v podstatě mi všichni řekli, že to nijak spravit nepůjde. Až nynější zubařka mi řekla, že pokud mi opraví všechny moje tmavé plomby na bílé a budu bez kazu tak mi může zuby vybělit ale že se ta barva nikdy úplně nesjednotí :nevim: Jako dítěti si nepamatuju, že by se mi někdy smáli ale samozřejmě pro mě to jistý „hendikem“ byl ale co se dalo dělat, prostě jsem si na to musela zvyknout :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
24.9.23 12:01

To jsou mlecny skvrny. Ja si to nechala lehce zbrousit a pretahnout fotokompozitem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
24.9.23 12:02

@Medvidek23 to slovo co hledas je handicap, pocestene hendikep ;) hendikem je maximalne tak pocestena rucni kamera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.9.23 12:20

Ja te mozna potesim, syn mel taky skrvny a ted mu behem par mesicu uplne zmizely. Je mu 14. Chodime k zubari na soukromou kliniku a rekl mi, ze je mozne, ze v puberte zmizi. A mel pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
25.9.23 10:11

@Tarjei byl to překlep ale děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.9.23 10:33

@Medvidek23 ježiš soráč :D