Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj zdravím všechny, mám prosbu, neznáte nějakou dobrou kliniku, Moravskoslezský kraj, třeba i soukromou, kde bych mohla konzultovat dcerčiny zuby. Na předních zubech nahoře /druhé zuby/ má bílé skvrny, ale je to v podstatě spíš půl zubu bílého, půl klasická barva. Jako by to bylo spíš vevnitř ta běloba. Náš zubař říká, že s tím nic dělat nejde. Jde to hodně vidět. Jsem z toho špatná. Je jí 9 let a jen čekám kdy se jí děcka začnou vyptávat, co to má. Už párkrát přišla a brečela kvůli tomu. Popravdě jsem takové zuby nikdy u nikoho neviděla, jen menší skvrny. Mléčné měla krásné, jak perličky. Chtěla jsem jen to téma konzultovat s nějakým jiným zubařem, i si to třeba zaplatit. Díky za pomoc
Já bohužel tyto skrvny mám také od malička na druhých předních zubech
Byla jsem u několika zubařů a v podstatě mi všichni řekli, že to nijak spravit nepůjde. Až nynější zubařka mi řekla, že pokud mi opraví všechny moje tmavé plomby na bílé a budu bez kazu tak mi může zuby vybělit ale že se ta barva nikdy úplně nesjednotí
Jako dítěti si nepamatuju, že by se mi někdy smáli ale samozřejmě pro mě to jistý „hendikem“ byl ale co se dalo dělat, prostě jsem si na to musela zvyknout ![]()
To jsou mlecny skvrny. Ja si to nechala lehce zbrousit a pretahnout fotokompozitem.
@Medvidek23 to slovo co hledas je handicap, pocestene hendikep
hendikem je maximalne tak pocestena rucni kamera ![]()
Ja te mozna potesim, syn mel taky skrvny a ted mu behem par mesicu uplne zmizely. Je mu 14. Chodime k zubari na soukromou kliniku a rekl mi, ze je mozne, ze v puberte zmizi. A mel pravdu ![]()