Hledám zubaře brno

4
14.9.23 12:59

Hledám zubaře brno

Dobrý den hledám zubaře pro mě dva dny. Nejlépe, aby byl hrozný pojišťovnou děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9787
14.9.23 13:21

Co si představuješ pod pojmem hrazeny pojišťovnou? My máme hrazené preventivky vč. rtg, ale zbytek se platí (plomby, korunky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
14.9.23 13:23
@Jana655 píše:
Dobrý den hledám zubaře pro mě dva dny. Nejlépe, aby byl hrozný pojišťovnou děkuji ;)

Hodně štěstí, hledali jsme víc jak půl roku

• Citovat
  • Upravit
174
14.9.23 13:43

Stomatologie Erbenova zkus. Tam jsem chodila já, když jsme bydleli v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
14.9.23 13:47

Šikovní zubaři v Líšni. Chodím a můžu doporučit. Když sjedeš dolů, máš tam info o registraci.
 https://www.sikovnizubari.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
14.9.23 16:37

Zkus Excellentdent ve Starým Lískovci, ale nevím zda neberou už pouze na DH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.9.23 10:44

Bydlela jsem předtím u Plzně. A měli jsme hrazene i plomby tedy ne bílé a rentgeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.9.23 10:44

Ale dávat např. 1300 Kč za vstupní prohlídku tak to vůbec neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
20.9.23 10:49
@Jana655 píše:
Bydlela jsem předtím u Plzně. A měli jsme hrazene i plomby tedy ne bílé a rentgeny.

Já teda nevím, ale náš zubař dělá jen bílé plomby. Tak úplně nevím, co bys chtěla mít hrazeno. RTG snad nedělá zubař každého půl roku.. Takže ano, náš má RTG a preventivky hrazeny pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
20.9.23 10:50
@Jana655 píše:
Ale dávat např. 1300 Kč za vstupní prohlídku tak to vůbec neznám.

Kolikrát půjdeš na vstupní prohlídku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
20.9.23 10:54

Doporučuju https://dizzydent.cz/ :kytka:
Pan doktor Vinkler je strašný pohodář a chození sem mě pomohlo zbavit se strachu od lékaře. Ale plomby si třeba musíš hradit. Vstupní prohlídka a RTG koukám že jsou hrazené pojišťovnou.

• Citovat
  • Upravit
5571
20.9.23 10:58
@Parninas píše:
Doporučuju https://dizzydent.cz/ :kytka:
Pan doktor Vinkler je strašný pohodář a chození sem mě pomohlo zbavit se strachu od lékaře. Ale plomby si třeba musíš hradit. Vstupní prohlídka a RTG koukám že jsou hrazené pojišťovnou.

ty chodíš ke stejnému jako my :mrgreen: Chodíme celá rodina a náš mladej tam dokonce chodí rád :mrgreen: Jen teda běžně plomba nejde pod 1000 kč, protože má v tom i umrtvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.23 11:35
@Anais Brno píše:
Hodně štěstí, hledali jsme víc jak půl roku

Hledala jsem ani ne 14 dní… Tak 2 roky zpátky… a před měsícem jsem hledala zas, pro příbuznou, a do měsíce ho měla + si mohla ještě vybrat jakou kliniku.

Chce to jen trochu prohledat na internetu a rozeslat několik mailů. Pak jsme si vybraly z těch, co napsaly, že berou nové pacienty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.23 11:37
@Jana655 píše:

Tak „hrazenou plombou“ bych si do úst vážně dát nenechala :mrgreen: Je to hnus.
Navíc většina zubařů již amalgám v ordinaci ani nemá a automaticky pracují s fotokompozitem.

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
20.9.23 11:40
@Anonymní píše:
Hledala jsem ani ne 14 dní… Tak 2 roky zpátky… a před měsícem jsem hledala zas, pro příbuznou, a do měsíce ho měla + si mohla ještě vybrat jakou kliniku.Chce to jen trochu prohledat na internetu a rozeslat několik mailů. Pak jsme si vybraly z těch, co napsaly, že berou nové pacienty.

Jo nabídky stylu vstupní prohlídka za tisíce, ty byly. Promiň, odvody platím tak vysoké a téhle business podporovat nebudu. Aspoň ta preventivní prohlídka je hrazena z pojištění…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.